Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii ’90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a adus în prim-plan culisele unei urmăriri memorabile petrecute pe străzile din București alături de celebrul impresar Ioan Becali. Incidentul, desfășurat acum 28 de ani, a avut toate ingredientele unui film cu mafioţi!
Filip Stan
15 ian. 2024, 16:24
Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii '90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!
Dezvăluiri senzaţionale despre un episod mafiot din anii '90. Mitică Dragomir şi Giovanni Becali, urmărire spectaculoasă prin Bucureşti cu pistoalele scoase!

Dezvăluiri senzaţionale despre un episod madiot din anii ’90. Mitică Dragomir a dezvăluit  povestește cum ambii protagoniști s-au angajat într-o urmărire cu mașinile prin întregul oraș. „El a venit după mine. Ne alergam cu mașini frumoase. El avea o mașină de lux, un Mercedes 600, iar eu tocmai îmi cumpărasem un Volvo nou, limuzină”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Mai mult decât atât, în momentul în care s-au oprit, amândoi au coborât din mașini, iar cei doi au scos pistoalele! „Când m-am dat jos, am scos pistolul la el. El era tot cu pistolul. S-a întâmplat acum 28 de ani. Am început să râdem și ne-am luat în brațe”, a mai precizat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Gică Hagi, în topul celor mai bogați oameni din România. E acționar principal la Farul Constanța și are mai multe investiții imobiliare

Într-o altă situație tensionată, după un meci al Stelei, cei doi s-au confruntat cu alți indivizi în apropierea Cazinoului Victoria de pe Calea Victoriei.

„Eu eram președintele Ligii și veneam de la un meci al Stelei. Steaua făcuse egal, nu se dărâmase stadionul. Sunt povești de 25 de ani. Era acel cazinou pe Calea Victoriei. El era în mașină cu mine și eu conduceam. Am luat stânga fără să semnalizez. Băi, frate, și a venit unul cu o viteză și s-a oprit la un lat de mână de noi. Ne făcea praf! Eu mi-am continuat drumul și m-am dus cu mașina chiar în fața cazinoului unde nu aveam voie, dar noi aveam voie. S-au dat jos din mașină trei indivizi și veneau către noi. Giovanni a zis: „Mamă, ne usucă ăștia. Ne bat!”. Erau toți mari. Aveau doi metri înălțime!”

Bag mâna sub scaun, iau pistolul. „Ce, mă, vreți să ne bateți? Stați să vă dau câte o gaură!”. Au rupt-o în fugă către mașină și unul avea geamul lăsat în jos. Ei ne-au înjurat pe noi, ne-au luat la înjurături și ne băteau de ne rupeau dacă nu… Giovanni intră pe geam. N-am văzut în viața mea așa ceva. Îl bătea pe cel mai mare care era pe scaunul din față. El era jumătate intrat și voia să dea și în șofer. Intrase jumătate. Era cu picioarele pe afară. Ăla a plecat cu mașina. Giovanni era cu jumătate în mașină și dădea din picioare. Giovanni tot îi dădea la pumni ăluia. Am luat-o pe partea cealaltă și m-am dus la șofer. A oprit, l-am tras jos pe Giovanni și i-am spus: „Pleacă repede de aici!”.

Au zburat ăia, nici în ziua de azi nu i-am mai văzut. Cred că erau străini că altfel ne cunoșteau pe mine și pe Giovanni. Eram figuri cunoscute. Numai doi erau străini, unul sigur era român. Cel care conducea era român, pentru că ăla ne înjura. Giovanni e un gentleman. Să știi de la mine că poți să faci cu Giovanni orice fel de afacere. Dacă apucă să promită că intră cu mașina în stâlp, se duce cu mașina în stâlp. Și Gigi Becali din punctul ăsta de vedere, e de cuvânt și el. Sunt oameni de cuvânt”, a povestit Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu l-a demis pe şeful Corpului de Control după ancheta de la CSA Steaua. Premierul va ordona un nou control la clubul Armatei

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!