MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 15-21 ianuarie 2024. Focus pe prioritatile tale!

Acolo unde iti pui focusul, de acolo primesti rezultatele. Prioritatile tale te cheama si poti simti anxietate daca nu le acorzi timpul si energia pe care o merita. Chiar si o mica cantitate de timp dedicat prioritatilor tale te va ajuta sa te simti mai bine si mai increzator.
Alina Costache
15 ian. 2024, 23:43
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 15-21 ianuarie 2024. Focus pe prioritatile tale!

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 15-21 ianuarie 2024 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.

Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968.
Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici.

Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
FOCUSEAZA-TE PE PRIORITATILE TALE

Acolo unde iti pui focusul, de acolo primesti rezultatele. Prioritatile tale te cheama si poti simti anxietate daca nu le acorzi timpul si energia pe care o merita. Chiar si o mica cantitate de timp dedicat prioritatilor tale te va ajuta sa te simti mai bine si mai increzator.

Ingerii iti trimit acest mesaj pentru ca vor sa te ajuta sa te mentii pe drumul drept de a te ocupa de prioritatile tale care iti aduc succesul. Poate ai fost distras de ego care te poate trage in alta directie fata de destinul tau divin. Acest mesaj este ca un strigat sa te “detoxifiezi” de distractiile si sa treci la treaba.

Te-ai nascut sa implinesti functii care aduc anumite beneficii lumii si totul incepe prin a fi la pace cu tine insuti. Cel mai rapid si mai eficient mod de a te simti in pace este sa iti aliniezi actiunile cu credintele. Asta inseamna “sa pasesti despre ceea ce vorbesti” sau sa faci doar lucrurile care au sens si semnificatie pentru tine.

Horoscop chinezesc februarie 2024 Anca Dimancea anunţă zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar

Poate ca ceea ce te distrage te-a indepartat de munca sau de obligatii de familie. Este important sa iti reamintesti ca a avea grija de tine este una din raspunderile tale principale. Din fericire, poti progresa mult dedicand timp consistent prioritatilor tale. Chiar si 30 minute pe zi pot aduce rezultate uluitoare. Chiar ai 30 minute pe zi disponibile daca iti eliberezi programul de activitati neesentiale.

Mesaj de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
GANDIRE PENTRU ABUNDENTA

Daca te gandesti ca dorinta ta este ceva ce va avea loc in viitor, atunci ea va fi intotdeauna cel putin cu o zi mai departe de tine. Vezi, simte, gandeste si rosteste ca si cum deja ai in prezent ceea ce iti doresti si asta este ceea ce vei experimenta.

Acest mesaj vine la tine pentru ca ingerii iti aud rugaciunile despre implinirea unei dorinte. Ei te ajuta sa iti cresti procesele de gandire si credintele pentru a avea o minte orientata spre abundenta, ceea ce este un mod puternic de a manifesta ce iti doresti. Acest mesaj semnaleaza faptul ca posibil sa fi avut in ultimul timp anumite ingrijorari, pesimism sau resentimente. De regula acestea implica si nemultumirea sau plangerea, un obicei inconstient care blocheaza fluxul de a primi ce iti doresti.

O gandire pentru abundenta inseamna ca iti alegi cuvintele ce afirma dorinta ta in loc sa afirmi ce nu vrei. tu trebuie sa vorbesti, sa simti, sa gandesti dorinta ca si cum deja e implinita si e aici pentru tine. Dupa ce afirmi in cuvinte, lucrurile se misca mult mai repede in plan fizic : dorinta apare intai in ganduri, cuvinte si in plan de energie si apoi in plan concret pamantesc. Acest mesaj este o puternica incurajare sa folosesti numai cuvinte pozitive in vorbele tale despre oricare iti este dorinta (bani, relatii, succes).

Mesaj de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
CERE CA NEVOILE SA ITI FIE IMPLINITE

Dumnezeu si ingerii pot veni in sprijinul tau doar daca faci o alegere constienta de a fi ajutat si incepe prin a cere. Nu conteaza cum il rogi pe Dumnezeu pentru ajutor, ci doar fa-o. Acelasi lucru este valabil si prin a cere clar altor oameni sa te ajute.

Ai cerut cumva ajutor specific intr-o anumita situatie ? Acest mesaj este o reamintire delicata ca divinitatea poate veni in sprijinul tau doar daca tu ceri constient un ajutor si apoi sa accepti cand iti este oferit. Dintre nenumaratele daruri pe care le-am primit cand am venit pe lume, liberul arbitru este cel mai puternic. Astfel, tine minte ca, pentru ca Dumnezeu si ingerii sa te poata ajuta cum stiu ei cel mai bine, este nevoie sa ceri.

Nu iti face griji ca ai cere ceva gresit. Cat timp esti sincer in rugaciunile tale, divinitatea iti va aduce totul pentru binele tau cel mai inalt. Cere lui Dumnezeu orice este in inima ta si te-a preocupat, cere ajutor si apoi fii deschis sa primesti.

Dumnezeu si ingerii stiu ca ai nevoi pamantesti si sunt fericiti sa te sustina sa ti le implinesti … cat timp ceri asta ! Nu conteaza cum ceri ci doat sa o faci. Acest mesaj te indeamna sa o faci neaparat.

A cere este un semn ca esti dispus sa muncesti ca si co-creator cu Dumnezeu si ca accepti interventia divina in viata ta. Dumnezeu si inferii vor sa fii fericit si sa fii in stare sa iti implinesti menirea in viata. Cerand ajutor divin, te comiti sa te aliniezi cu misiunea ta divina in viata.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!