„Survivor All Stars” 2024 live video ProTV. Surprize uriaşe la prima ediţie, duelul zilei între Războinici şi Faimoşi

În această seară, de la 21:30, începe Survivor All Stars: ”un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize”.
Filip Stan
16 ian. 2024, 12:49

„Survivor All Stars” 2024 live video ProTV- Începe „Survivor All Stars”: ”Un nou sezon, reguli noi și o multime de surprize”. Pe 16 ianuarie, la Pro TV, va începe competiția „Survivor All Stars”.

Cel mai așteptat moment al începutului de an este tot mai aproape: în doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO începe sezonul suprem – Survivor All Stars! Daniel Pavel este pregătit să le aducă celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt!

”Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, le va spune Domnu’ Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30.

În prima parte a serii, prezentatorul va descoperi care sunt lucrurile care-i motivează cu adevărat pe cei 20 de concurenți, de această dată.

"Survivor All Stars” 2024 live video ProTV.

”Este foarte frumos ceea ce se întâmplă și vreau să ne bucurăm de această aventură unică care este Survivor. Vă iubesc și vă transmit toată energia bună”, va declara Elena Ionescu, din echipa roșie, cea care a câștigat primul sezon al show-ului. De cealaltă parte, Iancu Sterp, din tribul albastru nu uită cât de aproape a fost și el să câștige când a participat: ”m-a făcut să mă întorc inima de războinic, toată viața am fost un luptător. De data asta, sper să ajung unde mi-am propus”. ”Surprize pot apărea la tot pasul, fiți cu ochii în patru”, le va mai spune Daniel Pavel înainte de a da fluierul de start în prima probă a sezonului. Despre ce e vorba și cine va câștiga, aflăm curând.

Tot atunci vom descoperi și ce îi așteaptă pe concurenți atunci când vor ajunge pe insulele care le vor deveni casă în următoarele luni, dar și care vor fi primele discuții care vor apărea între aceștia.

Nu ratați premiera celui mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, în același timp, la PRO TV și pe VOYO.

Concurenții de la Survivor All Stars primesc sume colosale doar pentru participare! Cine încasează 10.000 de euro pe săptămână

PRO TV a început noul cu surprize pentru telespectatori, urmează să fie difuzat un sezon special ”Survivor All Stars”, unde au fost chemate multe dintre vedetele care au făcut istorie în anii trecuți.

Citește și Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars: „Ce să caut aici când toată lumea știe joaca”

Concurenții au plecat către Republica Dominicană și deja au început filmările.

Pe lângă validarea celebrității, vedele vor încasa și sume colosale, de la postul de televiziune Pro TV.

Totuși, cine este cel mai bine plătit dintre concurenți? Ei bine, chiar dacă nu te gândeai la asta, Jador este ”faimosul” care va câștiga 10.000 de euro pe săptămână, devansându-i pe colegii lui la fel de cunoscuți, cum ar fi Cătălin Moroșanu, TJ Milez sau Elena Ionescu.

Artistul avut cele mai mari pretenții, iar după negocieri intense, când a cerut să fie lăsat să-și ia Biblia cu el, a semnat cel mai ”gras” contract.

Noul sezon Survivor, unul special, va debuta pe 16 ianuarie, când concurenții, cu nume cu greutate în showbiz și împărțiți în ”Faimoși” și ”Războinici”, se vor lua la întrecere pentru faimă, dar și pentru sumele frumoase de bani, potrivit Cancan.ro.

Jador ar putea pleca acasă cu 260.000 de euro

Motivul pentru care Jador a negociat la sânge? Conform Cancan.ro, manelistul nu ar fi avut prea multe evenimente în perioada aceasta, și se pare că afacerea pe care le-a deschis-o părinților, în județul Bacău, și unde lucrează și frații lui, nu stă chiar bine financiar.

Astfel, Survivor All Stars a venit ca o veste minunată pentru manelist, care ar putea încasa o sumă uriașă, dacă ajunge până în finală.

Ar fi vorba de 160.000 de euro, în cele patru luni în care se derulează show-ul de la PRO TV.

Iar dacă va câștiga trofeul, se adaugă premiul cel mare, 100.000 de euro, deci, în total, manelistul s-ar putea întoarce acasă cu 260.000 de euro!

Citește și Condiția pusă de Jador pentru a participa la Survivor All Stars: „Am scris în contract, doar așa accept”

Îl urmează Andreea Tonciu, care va fi remunerată cu 6.000 de euro pe săptămână. Apoi, ceilalți concurenți, la distanță mare, cu sume de până în 5.000 de euro pe săptămână.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!