Disperarea unui soț îndurerat care și-a adus soția acasă în sicriu după ce s-a operat la o clinică din Turcia: „I-a făcut patru operații într-o singură zi”

O tânără din Brăila a vrut să-și facă niște modificări la nivelul corpului, într-o clinică din Turcia, dar a revenit acasă în sicriu. Raluca Ciupitu, în vârstă de 35 de ani, ar fi fost supusă la patru operații într-o singură zi, care au costat-o 8.000 de euro.
Alina Costache
16 ian. 2024, 16:43
Disperarea unui soț îndurerat care și-a adus soția acasă în sicriu după ce s-a operat la o clinică din Turcia:

Soțul Ralucăi îl acuză pe medicul care a efectuat intervențiile. Tânăra și-a dat ultima suflare la scurt timp după externare, chiar în camera de hotel din Istanbul, unde se afla alături de soț și fiică.

Petrea Ciupitu nu reușește să-și găsească liniștea de mai bine de un an, de când i-a murit soția. Cei doi au fost împreună două decenii.

Raluca a murit în februarie 2023, când cei doi au mers la clinica privată din Turcia pentru o serie de intervenții. Au aflat de clinica respectivă de la o cunoștință din Brăila, care colabora cu clinica din Istanbul și promitea prețuri rezonabile. Tânăra și-a făcut patru operații estetice, respectiv liposucție, implant mamar, lifting brazilian și abdominoplastie, ei ar fi plătit suma de 8.000 de euro.

Citește și Cine este femeia care a condus protestul fermierilor din Sibiu. Elena are 28 de ani și are agricultura în sânge

Soțul femeii a spus că a fost băgată în operație fără să i se facă toate analizele.

”Am văzut că doamna aceasta făcea reclamă pe Facebook la clinică și așa am intrat în legătură cu ea, era tot din Brăila, ca și noi. Ne-a spus că se pot face patru operații o singură dată, în același timp, că este mai ieftin așa și că ni se oferă și garanție. Soția mea nu se operase în viața ei. Am mers să facem programare la clinica doctorului Cem Inan Bektas, iar, când am ajuns acolo, prima întrebare a fost «Aveți banii la voi?». I-au făcut doar analize de sânge și i-au zis «Mâine vă operăm». A doua zi, ne-au sunat și ne-au spus că amână operația pentru miercuri, 15 februarie, pentru că aveau altă pacientă. Miercuri am mers cu soția mea să se opereze”, a povestit, pentru Gândul, Petrea Ciupitu.

Medicul a spus că operația ar dura 4-5 ore, însă în realitate a durat 9 ore.. Ulterior i s-a spus că s-a prelungit fiindcă a existat o problemă.

”De la 4-5 ore, cât mi-au spus la început, operația a durat 9 ore. Când am mers după aceea în salon împreună cu fiica mea, vreo două ore Raluca nu a fost conștientă. Mi-au zis să o plimb din două în două ore. M-am chinuit de două ori să o plimb, dar nu aveam ce să plimb, că era ca un manechin. Dimineață a venit o asistentă să îi ia sânge și am văzut că doamna respectivă era panicată. Asistenta a chemat doctorul după 20 de minute. La 5 minute de când a venit, doctorul s-a uitat la ea, a întrebat-o dacă este OK și ea a dat din cap că nu este OK. El i-a desfăcut pansamentul de la burtă, s-a uitat și apoi mi-a spus că pot să o iau acasă și să venim peste o săptămână la control. Avea 10 drene pe ea și le-am spus cum să o iau așa, că eu nu știu să schimb astea și mi-au arătat ei cum să fac”, a mai spus bărbatul.

Ulterior, au plecat către hotel, însă Raluca nu se simțea bine deloc. ”Am plecat cu ea din salon, iar pe holul spitalului i s-a făcut rău, a căzut și s-a făcut neagră. Au venit asistentele, i-au făcut ceva, cică făcuse o cădere de calciu. Și-a revenit un pic, dar mă gândeam ce fac dacă pățesc la fel cu ea la hotel. Am dus-o la hotel cu mașina mea, nu cu ambulanța. Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii!»”, a adăugat soțul Ralucăi.

Citește și Irina Tănase, apariție de senzație pe rețelele sociale. Detaliul observat de fani la imaginea cu fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Femeia abia a putut să urce în camera de hotel. Se simțea foarte slăbită și abia se putea ține pe picioare.

”Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit”, a continuat Petrea.

La fel de șocant a fost și momentul în care Petrea Ciupitu s-a trezit încătușat de polițiștii ajunși la fața locului pentru omor.

”A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a mai spus el.

Medicul care a efectuat operațiile a refuzat să vorbească cu el după decesul femeii.

”Mi-au spus că era drogată la operație și de asta a murit. Cică am drogat-o eu în salon, să nu o doară. Păi dacă era așa, de ce au operat-o? Eu am luat legătura cu doi avocați turci. Autopsia a durat nouă luni. Avocații au așteptat autopsia să vadă cauza morții. I-au făcut la medicină legală test de droguri și de două ori a ieșit negativ, iar a treia oară au ieșit niște urme de cocaină. Dacă era să fie drogată, de ce nu au ieșit aceste urme și la primele două teste? Eu tot ce vreau este să nu se mai ducă lumea acolo”, a afirmat bărbatul.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nadia Comăneci marchează 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'