Iată FLUTURELE care arată abilitatea fiecărei ZODII de a se transforma

Este ușor să ignori simbolismul divin al fluturelui ca nimic mai mult decât frumusețe superficială, mai ales în comparație cu alte insecte mai puțin pline de farmec.
Alina Costache
18 ian. 2024, 08:28
Iată FLUTURELE care arată abilitatea fiecărei ZODII de a se transforma

Fluturele este un simbol universal al transformării, motiv pentru care există un fluture care surprinde spiritualitatea fiecărei zodii și farmecul sau. Dacă te simți vreodată conectat sau atras de aceste frumoase creaturi înaripate, este important să reții că fluturii au fost priviți de mult timp ca mesageri divini și semne magice de renaștere și transcendență. Durata lor de viață mistică – de la o omidă la un cocon și apoi, în cele din urmă, un fluture – servește ca simbol al creșterii personale. Acest proces unic este denumit și o metamorfoză, un ciclu inevitabil de viață și moarte cu care rezonăm ca ființe umane, atât spiritual, cât și metaforic.

Citește și Top 5 zodii cu succes la bani până la primăvară. Vor înflori financiar ca ghioceii

Este ușor să ignori simbolismul divin al fluturelui ca nimic mai mult decât frumusețe superficială, mai ales în comparație cu alte insecte mai puțin pline de farmec.
Cu toate acestea, există mult mai mult decât se vede, pentru că fluturii și oamenii seamănă mult mai mult decât par. Similar modului în care nu avem de ales decât să ne predăm cercului vieții, durata de viață a unui fluture se întinde doar între o săptămână și o lună. S-ar putea să fii surprins să afli că fluturii nu își pot vedea propriile aripi, ceea ce este ciudat, având în vedere că aripile lor sunt ceea ce îi face atât de maiestuosi și căutați. Cu toate acestea, oamenii nu reușesc să realizeze cât de magice sunt „aripile” lor figurative. În cele din urmă, frumusețea unui fluture este o dovadă a răbdării, sacrificiului și forței lor, pentru că își obțin aripile doar după ce și-au îmbrățișat timpul într-un cocon.

Berbec 

Fluture monarh 

Fluturele monarh este capabil să călătorească pe distanțe lungi. Acest lucru se datorează capacității lor de a-și maximiza curenții de aer, ceea ce le permite să se înalțe și să zboare mai eficient decât alți fluturi. Similar cu Marte, conducătorul tău planetar dinamic, monarhul își poate menține energia și rezistența în timp ce zboară pentru perioade lungi de timp. De obicei, sunt destul de toleranti… atâta timp cât nu te încurci cu planta lor preferată. Monarhii pot fi teritoriali, mai ales în timpul sezonului de împerechere. Sună cunoscut, Berbec? Modul în care urmăresc, se învârt și se îndepărtează poate părea și el agresiv.

Citește și Darurile divine ale anului 2024. Ce duc în bagajele astrale zodiile în acest an

Taur 

Fluturele cu părde ienupăr 

Taurul este condus de Venus cea senzuală, ceea ce poate explica de ce ești atât de pasionat de frumusețea naturii. Dacă ai fi o creatură înaripată, ai poza fără scuze ca zeița care ești, la fel ca firul de ienupăr un fluture care se găsește adesea liniștit cocoțat la vedere. Când sunt observate îndeaproape, nuanțele lor bogate de verde seamănă, de asemenea, cu prezența ta luxoasă și cu dorința de abundență. La urma urmei, chakra inimii este și ea verde.

Gemeni

Fluture de sulf portocaliu

Asemenea lui Mercur – conducătorul tău planetar rapid – ești adesea văzut ca un șmecher inteligent, care este rapid în picioare. Fluturele de sulf portocaliu poate avea legătură, deoarece reputația lor de a fi un zburător rapid pare mai potrivită, mai ales când vine vorba de natura ta capricioasă și schimbătoare. Nuanțele lor galben-portocalii rezonează, de asemenea, cu aerul, elementul tău dominant care te menține aerisit, cu ochi strălucitori și stimulându-te mental. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai răspândite specii din America de Nord, Eurytheme Colias este descrisă ca un „generalist adaptabil”, având în vedere capacitatea sa de a se adapta la orice situație.

Rac

Fluturele albastru de Miami

Când oamenii nu se pot abține să nu se întrebe unde ești și ce faci, există șanse mari să stai pur și simplu în carapacea ta și să speri să nu fii deranjat. Același lucru este valabil și pentru albastrul din Miami, așa cum poate fi găsit doar în zonele umede luxuriante și tropicale din Florida. Această specie nou pe cale de dispariție produce mai multe generații între februarie și noiembrie în fiecare an, ceea ce seamănă, de asemenea, cu conexiunea spirituală a unui Rac cu casa, familia și rădăcinile lor.

Feng shui 2024. Care sunt culorile nor

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

 

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!