Ana Porgras și Zanni, din nou împreună la Survivor All Stars. Sora Faimoasei face dezvăluiri inedite: „Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut”

Ana Porgras a plecat cu adevărat pregătită la Survivor All Stars, dar oare ce e în sufletul ei când vine vorba de Zanni. Sora vedetei a făcut câteva dezvăluiri.
Alina Costache
18 ian. 2024, 15:42
Ana Porgras și Zanni, din nou împreună la Survivor All Stars. Sora Faimoasei face dezvăluiri inedite: „Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut”
Ana Porgras și Zanni, din nou împreună la Survivor România All Stars

Ana Porgras s-a reîntors la Survivor România All Stars, acolo unde s-a reîntâlnit cu bunul ei prieten, prieten ceva mai special, Zanni. Sora fostei gimnaste, Georgiana, a vorbit despre cum vede parcursul ei în sezonul vedetelor și mai ales cu cine crede că se va înțelege cel mai bine în competiție.

Ana Porgras a mers în Republica Dominicană mai asumtă față de prima ei participare, în sezonul doi. Cel puțin asta susține sora ei, tânăra vorbind și despre speculațiile despre relația care ar fi existat între Ana și Zanni.

Apropierea dintre cei doi tineri, în sezonul trecut, a stârnit multe pasiuni în mediul online. Chiar și ei au glumit de multe ori pe seama relației lor. În cele din urmă, au afirmat că între ei este vorba doar despre o prietenie. La scurtă vreme după ce s-a încheiat cel de-al doilea sezon, Zanni și Porgras păreau că au rupt relația definitiv, în urma unor lucruri pe care artistul nu le-a mai suportat la brunetă. Misterul nu a fost elucidat complet nici până în ziua de azi.

Citește și: Cine e Ana Porgras, de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă acum, după ce, cu ani în urmă, era una dintre gimnastele de succes ale României

Sora Anei spune că fosta gimnastă și-a învățat destul de bine lecția și că participarea în a doua ediție i-a priit, pentru că acum știe cum să facă față mai bine provocărilor din Dominicană.

„Cred că nimeni nu are de unde să știe cu exactitate care va fi parcursul ei în această competiție, dar îmi doresc pentru ea să ajungă cât mai departe și, de ce nu, să și câștige.

La fel ca la prima ei participare, cred că problema cea mai mare va fi mâncarea. Apoi, faptul că nu putem comunica, că nu vom fi aproape una de cealaltă”, a declarat Georgiana Porgras pentru fanatik.ro.

Ana Porgras pare a fi mai aptă din punct de vedere psihic, dar nici la capitolul fizic nu stă rău, pentru că s-a pregătit foarte mult în sala de fitness.

„Plecarea ei a fost mult mai asumată acum în comparație cu data trecută, când nu știa exact despre ce este vorba și era totul necunoscut. De data asta cred că e mult mai hotărâtă să arate că merită să fie acolo… Înainte de a pleca a mers o perioadă la sală. S-a antrenat”, a mai spus Georgiana Porgras.

Sora Anei spune că există unele persoane care s-ar putea să intre în grațiile fostei gimnaste.

„Nu cred că va fi nevoie să se ferească de o anumită persoană. Conflicte vor fi clar între ei din cauza condițiilor de acolo. Ana are capacitatea de a nu da curs discuțiilor contradictorii. Din câte știu, cu Ștefi (n. red.: Stănilă) a fost colegă încă de când făceau gimnastică și cred că sunt destul de apropiate. Și cu Roxana Nemeș cred că se va înțelege bine”, a adăugat Georgiana.

Întrebată dacă va relua relația cu Zanni, Georgiana a fost diplomată și nu a vrut să dea apă la moară celor care susțin că ar exista și alte sentimente decât cele de prietenie între ei.

„Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut. Într-adevăr, ei au făcut o echipă foarte bună și cred că o vor face în continuare. Am răspuns de multe ori la întrebarea asta (n. red.: dacă poate exista mai mult decât o prietenie între Zanni și Ana). Ana are viața ei privată acasă. Nu a fost și nu va fi o relație între ei mai mult decât implică această competiție”, a continuat sora Anei.

Citește și: Survivor All Stars 2024. Concurentul care a câștigat primul colan de imunitate. Ce responsabilitate are: „O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume”

Aceasta i-a transmis surorii sale și un mesaj înainte de a pleca la Survivor România All Stars: „Să aibă grijă de ea. Sănătatea e cea mai importantă. Indiferent de ce rezultate va avea, ea rămâne o campioană pentru noi”.

Câți bani ar câștiga Zanni de la Pro TV

Zanni este printre cei mai bine plătiți Faimoși de la survivor. Chiar dacă nu ar depăși onorariul lui Jador, cel care a câștigat sezonul în care au concurat amândoi nu este nici departe. Astfel, Zanni ar lua, pentru o săptămână de participare în concurs, peste 5.000 de euro. Suma, chiar dacă pare mică în comparație cu cea primită de Jador, care ar lua 10.000, este totuși una impresionantă.

Motivul este simplu: Zanni se așteaptă să ajungă în ultimele faze ale competiției, să stea peste 20 de săptămâni în Republica Dominicană. Iar asta ar însemna că ar câștiga peste 100.000 de euro. Bani la care, speră el, va adăuga și marele premiu de la Survivor, încă 100.000 de euro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!