Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

Andreea Tonciu este un personaj extrem de prezent în showbiz-ul românesc. Mai mult de atât, aceasta a reușit să se păstreze aproape constant în lumina reflectoarelor. Ea a dat cărțile pe față și a recunoscut deschis că toate pozele ei de pe Instagram sunt editate.
Alina Costache
24 ian. 2024, 11:57
Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”
Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

Andreea Tonciu nu mai are nicio reținere. Vedeta TV a recunoscut cu onestitate faptul că toate pozele pe care le publică pe rețelele de socializare sunt editate, astfel încât ea să arate mai bine. Andreea se numără printre cele mai sincere vedeta din industria românească. De altfel, tocmai faptul că nu are niciun filtru și spune lucrurile exact așa cum le simte i-a asigurat longevitatea în industrie. De curând, aceasta a fost invitată la podcastul lui Jorge, unde a vorbit despre mai multe subiecte sensibile din viața ei.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”

„Mă editez în toate pozele, apropo! Joac-o p-asta! Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe soră-mea. „Ia, trimite. Eu îmi fac fața, tu corpul. Instagramul este în Instagram, care e problema? Sunt singura? Și vezi că eu ți-am recunoscut în fața întregii națiuni. Sunt altele care nu recunosc. Dar eu recunosc: îmi pun Face Up mult. Am fost la Survivor acum doi ani. Le-am spus îmi dați mie poza să o fac frumos și după aia o puneți. Eu recunosc că mi-am pus filtre și la story-uri”, a zis Andreea Tonciu în podcast-ul lui Jorge.

Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Bărbatul meu dacă mă înșeală, băi… dacă eu nu aflu, e treaba lui!”, a declarat Andreea Tonciu la podcast-ul lui Jorge. Vedeta a și dezvăluit că și-a prins soțul, pe Daniel Niculescu, vorbind cu altă femeie, acum cinci ani. Acesta nu vorbea cu o româncă, ci cu o rusoaică pe care a cunoscut-o în vacanța în Turcia în care a mers cu Andreea Tonciu.

„Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu ăsta. Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleza mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a spus Andreea Tonciu.

Citește și: Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Cutremur de magnitudine 3,4 în Vrancea: Detalii despre seismul produs la adâncimea de 122,5 kilometri
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!