Simona Gherghe are probleme de sănătate. Anunţul postat pe Instagram

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate de vreo două zile, după cum chiar ea a mărturisit prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. Ce a pățit de această dată îndrăgita prezentatoare TV.
Alina Costache
24 ian. 2024, 18:11
Simona Gherghe are probleme de sănătate. Anunţul postat pe Instagram
Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia

Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor săi că, de vreo două zile, nu se simte foarte bine. De-a lungul anilor, vedeta a reușit să câștige inimile a mii de persoane care o urmăresc și pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde aceasta împărtășește destul de des imagini, dar și gânduri, cu cei care o îndrăgesc.

De când apare pe micul ecran, Simona Gherghe a reușit să câștige admirația multor persoane și, nu nu mai este un secret chiar pentru nimeni că prezentatoarea TV se bucură o de mare comunitate de fani și în mediul online.

Fie că vorbește de lucruri bune sau mai puțin plăcute, Simona Gherghe le povestește, mai mereu, celor care o urmăresc, ce face zi de zi și cum se simte. De această dată, îndrăgita prezentatoare TV le-a mărturisit fanilor săi că se confruntă cu probleme de sănătate.

Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta. Uitasem ce buni sunt...”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Din fericire însă, Simona Gherghe nu are nimic grav și, pentru că, cel mai probabil, mama ei a ales să o trateze folosind un leac băbesc, acela de a-i da fiicei sale să mânânce cartofi copți pe plită, prezentatoarea TV s-a bucurat și să își reamintească gustul copilăriei.

Simona Gherghe, făcută praf! Mămicile au luat foc când au văzut imaginea: ”Doamne ferește!”

Simona Gherghe a ajuns la Antena 1, după ce a fost refuzată de ProTV, pe când avea 21 de ani: „Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine”

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. Vedeta are o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu și sute de ore în care a transmis live buletine de știri sau întâmplări din cadrul emisiunilor pe care le-a prezentat, câștigând astfel aprecierea și simpatia românilor.

Cu toate astea, nu mulți știu că marea dragoste a vedetei nu a fost televiziunea, ci radioul, unde a lucrat timp de aproximativ 4 ani. A fost reporter, apoi prezentator de știri și ulterior a prezentat matinalul de la Radio Nord-Est.

„Înainte de televiziune, a fost prima dragoste: radioul. Am lucrat vreo patru ani la radio, mai întâi reporter, apoi prezentator de știri, iar în ultimele luni am făcut matinalul de la Radio Nord-Est”, a spus Simona Gherghe într-un interviu pentru viva.ro.

 

Citește și: Cum își educă Simona Gherghe cei doi copii! Motivul pentru care și-a înscris micuții în învățământul privat. „Ai mei habar nu au de branduri”

Înainte de a lucra la radio, Simona Gherghe și-a încercat norocul și la ProTV, ca prezentator de știri dar a fost refuzată, pe motiv că nu ar fi telegenică. Cu toate astea, vedeta spune că nu a luat-o ca pe un eșec, ci ca pe o experiență de viață.

„Nu am luat-o ca pe un eșec. Pentru că eu nu-mi doream să fac televiziune. Am mers cu câteva colege de facultate să vedem cum e la un interviu de angajare. Erau vreo 400 de concurenți pentru un post de prezentator de știri și am ajuns în ultima probă, alături de 10 fete. Am dat proba video, pe care am urmărit-o, ulterior, cu producătorul. Și mi-a spus, într-adevăr, că nu sunt telegenică, dar că am voce foarte bună și că ar trebui să fac radio.

Așa că, atunci când am găsit anunțul de angajare la Radio Nord-Est, am mers foarte încrezătoare. După câteva săptămâni grele de școală de presă, m-au luat în echipa lor și a contat enorm experiența de radio în ceea ce avea să urmeze în viața mea profesională”, a mărturisit Simona Gherghe.

Citește și: Simona Gherghe, făcută praf! Mămicile au luat foc când au văzut imaginea: ”Doamne ferește!”

În 2001, vedeta a ajuns la Antena 1, unde a prezentat jurnalul de știri: „Pe lângă radio, mă angajasem și la stația afiliată a Antenei 1 la Iași. Într-o iarnă, pe la sfârșitul lui 2001, au fost niște zăpezi crunte în Moldova, iar șefa mea, cea care făcea corespondențele la Observator, rămăsese înzăpezită. Cum trebuia relatată situația din zonă, am fost desemnată să o înlocuiesc și să fac o corespondență live, în principalul jurnal de știri al Antenei 1. Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine, pentru că, la nici două luni distanță, domnul Radu Coșarcă m-a chemat la București pentru o probă și un interviu.

Am nimerit în inima știrilor și am urmărit acel breaking news din regie, pe un scăunel, și nu-mi amintesc să fi respirat. Sandra m-a ajutat la probă, pentru că mi-a împrumutat un sacou roșu. Cel cu care venisem eu nu dădea prea bine pe sticlă, iar la finalul zilei, stăteam amândouă la calculatorul ei și îmi arăta ce apartamente de închiriat aș putea găsi aproape de Antenă. Iar domnului Coșarcă îi sunt recunoscătoare că a crezut în mine”, a mai declarat Simona Gherghe.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
OpenAI zguduie piața. Ce știe să facă noul chatbot
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'