Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”

Andreea Tonciu, prima vedetă eliminată de la Survivor All Stars, a vorbit despre concurenții din tabăra Faimoșilor și despre experiența din Republica Dominicană.
Alina Costache
24 ian. 2024, 23:34
Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”
Andreea Tonciu îl critică pe Jador, după ce manelistul a plecat cu Biblia la Survivor

Andreea Tonciu este prima concurentă eliminată din concursul Survivor All Stars și care s-a reîntors în România. Chiar dacă nu se aștepta ca parcursul său în competiție să fie unul atât de scurt, după doar o săptămână de supraviețuire în junglă, bruneta spune că traiul a fost mult mai greu, față de ultima experiență de acest fel. Mai mult, bruneta a vorbit și despre colegii săi din tabăra Faimoșilor și despre aparențele pe care unii dintre ei vor să le pretindă în fața publicului, în timp ce realitatea este alta, după părerea sa.

Citește și: Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

„Credeam că o să stau mai mult!  S-a schimbat jungla față de acum doi ani! Nu mai e jungla aceea! Este foarte greu. Am zis că mor, nu am crezut că o să fie atât de greu. Eu mereu am apreciat echipa Războinicilor, pentru că sunt niște oameni normali, știu să facă strategii, știu să fie prieteni, știu să piardă, pe când la Faimoși nu zicea nimeni nimic, nu aveai cu cine să râzi,  să faci o glumă, nimic!

Unii au venit cu Biblia, deci emisiunea asta se transformă, unii vor să se călugărească, după ce ies de la Survivor, nu doar Jador, și Zanni avea Biblia. Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile era deja însărcinată: „Am început să plâng, nu știam ce să fac. El era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem”

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Jador le povestea fanilor săi despre condiția pe care a pus-o echipei de proucție, pentru a accepta invitația în competiție. Nu a fost vorba de bani, ci despre posibilitatea de a-și lua în bagaj Biblia, din care spune că citește frecvent.

„Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om! Mai bun! Singurul lucru pe care l-am scris în contract, oameni buni, este ca să mă lase cu Biblia. Am zis, câți bani îmi dați? Mi-au dat niște bani acolo! Am zis, bine! Accept banii ăștia dacă mă lași să vin cu Biblia! 

Eu nu am pus condiții nimănui să nu vină! Singura mea condiție a fost să mă lase să vin cu Biblia, ca să pot să citesc acolo în post! Acolo e adevărat post! Poate vorbesc cu El! Am emoții!”, a mărturisit artistul înainte să plece în junglă.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi sunt cel mai expuși la amenzi. Cad ușor victimele polițiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!