Medicul ginecolog Alecsandrescu, ajuns celebru pentru curtea împodobită cu „paciente” dezbrăcate, le-a pus gând rău vecinilor: „Am armele îndreptate spre ei”

Medicul ginecolog Alecsandrescu s-a săturat de vecinii săi, care îl judecă aspru pentru felul în care și-a decorat curtea casei. Bărbatul le-a pus gând rău și îi anunță că nu va mai fi atât de înțelegător ca până acum.
Filip Stan
25 ian. 2024, 15:29
Medicul ginecolog Alecsandrescu, ajuns celebru pentru curtea împodobită cu „paciente” dezbrăcate, le-a pus gând rău vecinilor: „Am armele îndreptate spre ei”
Medicul ginecolog Alecsandrescu, ajuns celebru pentru curtea împodobită cu „paciente” dezbrăcate le-a pus gând rău vecinilor: „Am armele îndreptate spre ei”

Medicul ginecolog Alecsandrescu s-a săturat de vorbele spuse de vecinii săi referitor la grădina sa pestriță, ba chiar spune că nu se oprește iaic și ăși va extinde expoziția personală.

Citește și: Combinaţie ginecologică halucinantă. Un tată a ajuns să fie fratele fiicei sale

Medicul ginecolog le-a pus gând rău vecinilor

Nicu Alecsandrescu a rămas singur și a descoperit că are o pasiune aparte. Acesta și-a decorat toată curtea cu fel și fel de obiecte, printre care manechine dezbrăcate, păpuși gonflabile, cătușe și mesaje deocheate care se văd de pe stradă.

Medicul locuiește în Horpaz, comuna Miroslava, iar de la moartea părinților, în anul 2021, a început să colecționeze diferite obiecte. Tot ce găsește pe internet și i se pare amuzant scoate la expoziție în fața casei, pentru a le vedea și vecinii, însă nu mulți sunt cei care îi apreciază arta atipică. Unii sunt revoltați de exponatele lui Nicu, în special de cele cu tentă sexuală. Acum, bărbatul are de gând să pregătească o surpriză pentru cei care locuiesc în cartierul său.

Lumea este răutăcioasă, vecinii au zis că pun mâinile la ochi când trec pe lângă casa mea. Mamele acelea care vin cu țigara în gură, dezbrăcate și bete, stau cu țigara în gură și se holbează la exponatele mele din curte. Dar ce am făcut eu, asta este pasiunea mea, nu am treabă cu nimeni. Pe poartă aveam o grenadă, dar cineva mi-a luat-o, tot mai vin unii și îmi iau lucrurile, nu prea îmi place lucrul acesta. Eu spre toți vecinii am îndreptate arme care culisează pe o țeavă. Vreau să îmi mai iau acum vreo 10 butelii, să îmi iau și 100 de metri de țeavă, o pun sus și buteliile să culiseze pe țeava respectivă. Iar deasupra să scriu ca la Înviere, «veniți de luați lumină»”, povestește Nicu Alecsandrescu, potrivit bzi.ro.

Nicu este abia la început, bărbatul are planuri mari și dorește să adauge cât mai multe exponate la expoziția sa. În casă are și mai multe obiecte, însă nu are voie nimeni, deocamdată, să le admire. De asemenea, acesta iubește foarte mult animalele, pe care le îngrijește în curte.

Medicul ginecolog Alecsandrescu, ajuns celebru pentru curtea împodobită cu „paciente” dezbrăcate le-a pus gând rău vecinilor: „Am armele îndreptate spre ei”

În 2021, mi-au murit părinții, am rămas singur, iar din cauza singurătății am descoperit această pasiune. Am fost și căsătorit cu mulți ani în urmă, dar nu mai am familie acum. Am lucrat la Fortus în urmă cu 30 de ani, am suferit un accident, am probleme cu picioarele, cu stomacul, iau cam un kilogram de pastile pe lună. Am pensie, strâng banii și îmi cumpăr ce am nevoie pentru expoziția mea. Este doar începutul, am planuri mari la mine acasă. Vreau să îmi iau un sicriu, îi pun 4 roți, motor, volan și îl expun la poartă, acolo. Vreau să îmi consolidez acoperișul ca să îmi pun 3 mașini pe casă, poliția, ambulanța și pompierii.

În casă am și mai multe păpuși, le-am îmbrăcat în crăciunițe, am peste tot, dar nu vreau să le vadă nimeni încă. Problema este că nu prea găsesc manechine și am luat păpuși gonflabile. Eu dorm într-un sicriu, în caz de se întâmplă vreo ceva, iar lângă am un panou de comandă de unde activez alarmele de la poartă. Eu am și în curte animale, am câini, găini, rațe, le îngrijesc, am 10 câini, copiii se mai uită la ele, vreau să îmi iau și un păun. Mai merg și prin cimitir și fac filmări când se sapă gropile, după care le am stocate undeva, iar pe fundal le pun pe diferite melodii”, mai precizează Nicu Alecsandrescu.

Citește și: Localitatea din România unde o casă cu 4 camere, fântână în curte și teren de 2.000 metri pătrați costă 7.000 de euro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Critici din Rusia asupra ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!