Andreea Tonciu, pusă să șteargă WC-uri și geamuri, după ce a făcut scandal la liceu: „Eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine”

Andreea Tonciu și-a pus sufletul pe tavă și a dezvăluit care e cea mai mare calitate a ei: că e o femeie bună. Însă, ce o deranjează foarte tare e faptul că e „luată de proastă”.
Alina Costache
26 ian. 2024, 16:27
Andreea Tonciu, pusă să șteargă WC-uri și geamuri, după ce a făcut scandal la liceu: „Eu eram șmecheră... Și toți ai mei râdeau de mine”
Andreea Tonciu, pusă să spele WC-uri în liceu

Andreea Tonciu a dat tot din casă. Încă de mică a fost o fire vulcanică și, recunoaște ea, i-a plăcut dintotdeauna să țipe. Nu știe să joace teatru sau să mintă, așa că spune lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Dar peste un singur lucru nu poate să treacă.

„Lumea mă judecă, dar alte fete au fost ce-au fost și apar la televizor cu o nonșalanță nevinovate, cuminți. Și eu am fost băgată în oală cu ele, deși n-am nici o treabă. Știe lumea că sunt nebună, sinceră și nu mă consider o vedetă. Pe mine mă place lumea pentru nebunia mea. Când mă enervez iese foc, dar după cinci minute nu mai am nimic cu nimeni”, a dezvăluit Andreea Tonciu, în podcastul lui Jorge.

Citește și: Andreea Tonciu, detalii șocante despre relația cu Nicolae Mitea: „Am scăpat de la pușcărie. Șapte ani am fost închisă într-o cușcă”

Chiar dacă părinții și-ar fi permis să o țină în puf, acest lucru nu s-a întâmplat. Vedeta își amintește cum stătea cu copiii până târziu, mergea în parc și spărgea semințe.

„M-am născut la kilometrul zero, în acea zonă aveau ai mei casă și am stat până la 12 ani. (…) Erau la modă telenovelele și jucam roluri cu vecinii, iar eu eram mereu personajul negativ. Pentru că de mică mi-a plăcut să țip. Mă băteam la școală cu fete, cu băieți și îmi pare rău că acum nu mai sunt așa. (…)”, mai spune Andreea Tonciu.

Pentru că era foarte vulcanică, a avut probleme și la liceu, unde a ajuns și datorită mătușii ei care era directoare. Asta nu a împiedicat-o pe doamna profesoară să-și exmatriculeze nepoata timp de trei zile sau să o oblige să spele WC-uri și geamuri în pauze.

„M-au pus în pauză să spăl wc-urile și geamurile școlii. Exact ce nu-mi plăcea, pentru că eu eram șmecheră… Și toți ai mei râdeau de mine… (…)

Recunosc că n-am învățat deloc bine. Nu mi-a plăcut cartea. Nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Poate doar lecțiile pe care le aveam la școală. Nu sunt intelectuală, dar nici proastă nu sunt”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Tonciu rupe tăcerea! Prima vedetă care recunoaște deschis:„Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele. Mă editez. Joac-o p-asta!”

Începuturile ei în showbiz nu i-au adus prea mulți bani, iar pentur o prezentare de lenjerie intimă, Andreea Tonciu spune că nu lua mai mult de câteva sute de lei.

„Mi-a plăcut mereu să fiu piți, să mă îmbrac sexy. Dar am avut probleme cu tata, care nu m-a lăsat. Am arătat întotdeauna bine.

Mi-am pus silicoane de la 17 ani și jumătate. De la 14 ani mama m-a înscris la un curs de modeling și odată am apărut la Fata de la pagina 5. (…) Ulterior m-au contactat să am prezentări de lenjerie intimă, unde crezi? În cazinouri. Mă simțeam importantă, în centrul atenției. Dar eram plătită prost… Nu am mers pentru bani, ci pentru că îmi plăcea. De atunci, ușor, ușor, prin nebunia mea am început să apar la televizor”, a spus bruneta.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Corvinul Hunedoara obține un egal fără goluri în duelul cu Rijeka
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!