Luis Gabriel dă lovitura în afaceri. În ce a investit manelistul banii făcuți din muzică: „Cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel”

Luis Gabriel și soția lui, Haziran, au intrat de curând în lumea afacerilor. Iată în ce proiect au investit o sumă uriașă de bani și cum se vor împărți între muzică și business.
Alina Costache
26 ian. 2024, 22:15
Luis Gabriel dă lovitura în afaceri. În ce a investit manelistul banii făcuți din muzică: „Cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel”
Afacerea de milioane în care au investit Luis Gabriel și soția lui, Haziran

Luis Gabriel și Haziran formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de ani buni, iar din relația lor a rezultat și un copil, micuțul Joseph Tiago. Cei doi cântăreți reușesc să bucure inimile publicului cu fiecare apariție a lor, mai ales atunci când urcă împreună pe scenă.

Îndrăgiții artiști fac o echipă minunată și în lumea afacerilor, având în vedere că de curând au investit o sumă uriașă într-un proiect de-a dreptul neașteptat,

Haziran a făcut mărturisiri despre decizia lor și a spus clar ce așteptări au de la business. Iată cum le-a venit ideea să se implice într-un asemnea proiect. Artiștii au ales să investească o parte din banii câștigați din muzică într-un salon de înfrumusețare. Ideea business-ului a plecat de la un prieten de-al cântărețului, care în prezent are deja două saloane cu aceleași nume.

Citește și: Boala teribilă de care suferă fiul lui Luis Gabriel. Haziran, soţia manelistului, nu a mai rezistat şi a răbufnit: „Oamenii s-au amuzat pe seama lui!”

Deși acum sunt abia la început și au doar două opțiuni de servicii, artistul și partenera lui de viață plănuiesc să se extindă, ba chiar își doresc să deschidă aceeași locație în cât mai multe orașe din țară.

„Ideea salonului a plecat de la prietenul soțului meu, Alin Jordan. El are deja două saloane de succes cu același nume, pe care noi le frecventam. Ne-a plăcut foarte mult conceptul, am decis să ne “unim forțele”, am devenit asociați și a rezultat un proiect minunat. Deocamdată la salonul acesta avem o secțiune pentru copii și una de barber, dar avem în plan să ne extindem și nu doar în această locație. Dacă totul merge bine ne dorim să existe câte un salon că acesta în fiecare oraș”, a mărturisit Haziran pentru fanatik.ro.

Haziran nu s-a ferit să recunoască că au investit o sumă uriașă în proiect. Ea mărturisește că orice lucru spectaculos necesită și cheltuieli pe măsură, astfel că a dat de înțeles că nu regretă absolut deloc decizia pe care au luat-o. Mai mult, cântăreața a ținut să menționeze că prețurile rămân accesibile și că își doresc din suflet ca toată lumea să se poată bucura de serviciile oferite de ea și Luis Gabriel.

„Orice lucru spectaculos necesită și o investiție pe măsură și asta cred că poate observă oricine ne calcă pragul, dar cu toate că investiția a fost mare, prețurile noastre rămân accesibile pentru toată lumea. Ne dorim că oricine să se poată bucura de serviciile pe care le oferim”, a mai precizat soția lui Luis Gabriel.

Cei doi soți nu vor sp aibă așteptări de la nimeni și nimic, dar privesc cu încredere spre viitor și speră ca proiectul pe care l-au început de curând să ajungă de mare succes, mai ales că au pus fosrte mult suflet în afacere. De asemenea, aceștia își doresc foarte mult ca oamenii care aleg să le calce pragul să fie mulțumiți de servicii și să revină cu drag de fiecare dată.

„Nu ne place să avem așteptări de la nimic și nimeni. Am pus suflet în această afacere așa cum punem în orice facem și cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel fiindcă suntem ambițioși și perseverenți. Avem toată încrederea că acest salon va fi unul dintre cele mai bune din țară iar pe deasupra, cu siguranță va fi un loc în care atât părinții, cât și copiii vor veni cu tot dragul”, a mai spus Haziran.

Citește și: Mama lui Luis Gabriel, cea mai mândră de fiul ei. Primele declarații după căsătorie: „Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect”

Artista a precizat că la salon va fi prezentă atât ea, cât și Luis Gabriel. Chiar dacă solistul are un program solicitant, acesta își face timp în fiecare săptămână și merge acolo pentru a se tunde.

„Vom fi prezenți la salon atât eu, cât și soțul meu. Separat de faptul că el se tunde săptămânal acolo îi place să-și petreacă timpul la salon. De asemenea, și eu frecventez locul cu Joseph fiindcă avem grădinița foarte aproape și un loc de joacă chiar lângă, așa că îmbinăm utilul cu plăcutul”, a mai spus soția lui Luis Gabriel.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'