Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”

După ce a stat departe de camerele de filmat, Nuți revine pe micile ecrane, în emisiunea „Punct și de la capăt”, care o are ca protagonistă pe Anamaria Prodan.
Alina Costache
30 ian. 2024, 11:07
Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”
Anamaria Prodan, revedere emoționantă cu bona Nuți

Anamaria Prodan a adus-o în atenția publicului pe Nuți încă de la primul sezon al reality show-ului ei, „Prodanca și Reghe”, iar chimia dintre cele două a cucerit pe toată lumea. Telespectatorii vor avea parte de o surpriză de proportții, pentru că cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane în „Punct și de la capăt”, alături de impresară.

Impresara a luat-o pe Nuți cu ea în toate destinațiile în care a mers de-a lungul timpului, mai ales în Las Vegas, iar ea le-a fost alături de ei și familiile sale în toate momentele importante.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

Din acest motiv, Anamaria Prodan îi este veșnic recunoscătoare, iar copiii ei îi o respectă foarte mult. Impresara se simte foarte norocoasă să  o aibă pe Nuți în viața ei și a copiilor săi și a avut încredere în ea de la bun început.

Nuți i-a arătat că poate fi sprijin în cele mai grele momente, iar ceea ce a urmat a luat prin surpindere pe toată lumea.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șaapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citește și: Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”

După câțiva ani de pauză, Anamaria Prodan revine pe micile ecrane cu un nou sezon în reality show-ul vieții. Impresara va apărea alături de familia ei și de noul iubit, în ipostaze așa cum nu a mai fost văzută. Vedeta abia așteaptă să își ducă fanii prin toate locurile speciale din viața ei.

„Acesta chiar este proiectul de suflet. Am filmat peste tot pe unde am colindat. În America, am filmat fiecare moment important din viața mea. Propunerea reality show-ului a venit atunci când chiar aveam ceva de spus, când îmi revenisem fabulos. Mi-a fost dor și le-a fost dor, culmea și copiilor. De acum încolo vacanțele sunt cu camerele după noi”, a declarat Anamaria Prodan.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Paste cu sos de post și măsline uscate. O idee de cină sățioasă
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici