Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire

Horoscop pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care trebuie să se pregătească pentru mai multe schimbări majore, care îi vor schimba viața.
Alina Costache
30 ian. 2024, 19:37
Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire
Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici. Zodiile protejate de astre, două dintre ele vor avea o săptămână de vis

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Celebrul numerolog vine cu noi previziuni pentru zodii, Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru toată luna februarie, potrivit Fanatik.

Berbec

Berbecul are o lună mult prea agitată și e în permanență în stare de alertă, de dispută, de război. E pregătit să susțină dispute furtunoase. Asta nu înseamnă că trebuie să provoace niște lucruri care nu-i stau în caracter. Perioada aceasta îi sfătuiește să rămână calmi, căci totul se aranjează aproape de la sine. Nu e nevoie de dispute, război, cataclisme sau alte forme de manifestare.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Taur

Taurul trebuie să fie foarte atent cum comunică, ce hotărâri ia, să nu creeze stări nelalocul lor. E anunțat că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Dă dovadă de o extremă prudență, nu se hazardează. Prudența este la ordinea zilei pe parcursul lunii februarie. Noroc că luna are doar 29 de zile. Se spune că în anii bisecți, neprevăzutul pe parcursul lui februarie e la el acasă.
Horoscop FEBRUARIE 2024. Vechile tradiții se prăbușesc zgomotos. Surprize astrologice și schimbări pentru toate zodiile
Gemeni

Gemenii au un anunț interesant: vor da lovitura și se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Dau lovitura și rezolvă tot ce au preconizat, tot ce și-au dorit. Lucrurile bune vin tot la ei, cele bune, în general.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Rac

Racul, pentru februarie, îl au pe Wunjo. Cea mai norocoasă rună s-a instalat în semnul lor. În a doua lună din an sunt învingători pe toate planurile. Câștigă la toate capitolele, deci să fie siguri de succesul lor.

Leu

Și Leul are o lună foarte bună. Nativii de foc sunt anunțați că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Fecioara

Fecioara e sfătuită să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, dar acasă. Ea se va produce cât de curând, deci e bine să fie pregătită. Să nu se gândească la vreo schimbare și la locul de muncă.
Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal
Balanța

Balanțele primesc o veste bună. Trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat cât se poate de aproape, chiar la începutul lunii februarie 2024.

Scorpion

Scorpionii au ceva decizional undeva. Întâi sunt întrebați dacă sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie, una pe care o așteptau multă vreme.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Săgetător

Săgetătorii au un mesaj dublu pe parcursul lunii februarie. Este o lună în care sunt sfătuiți să se relaxeze. Vine enunțul celui de-al doilea mesaj: cineva din familia lor se bucură în februarie de o sănătate excelentă, așa că nu e cazul să își facă griji cu privire la starea de sănătate a unei persoane dragi lor.

Capricorn

Capricornul este anunțat că va susține o mică bătălie. El e pus pe picior de harță. Vrea să se bată cu toți cei din jur, dar runa îl atenționează că nu e cazul să se implice în vreo bătălie, căci în februarie are de câștigat în mod sigur.

Vărsător

Vărsătorul are un simbol care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele sale se vor împlini. Toți nativii de aer vor avea parte de vești bune, mai ales dacă își doresc neapărat un moștenitor.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Pești

Peștii primesc o energie fantastic de mobilizatoare. Trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Să lase ca totul să vină de sus din pronia cerească, mai ales că nimic nu e fără Dumnezeu. Surprizele plăcute sunt doar pentru cei care știu să aștepte.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici