Cine câștigă cei mai mulți bani în 2024, în funcție de cifra destinului. Valeriu Pănoiu: „Trei norocoşi cu vibraţie înaltă”

Astrologul Valeriu Pănoiu a dezvăluit cine este noroc în 2024, din punct de vedere financiar. Anul vine cu provocări numerologice.
Filip Stan
30 ian. 2024, 21:22
Cine câștigă cei mai mulți bani în 2024, în funcție de cifra destinului. Valeriu Pănoiu:

Anul 2024 vine cu noi vibrații și oportunități pentru fiecare persoană în parte, care fie trebuie să profite de beneficiile care îi vor ieși în cale, fie trebuie să se pregătească să înfrunte diferitele obstacole ale vieții. Există, însă, niște norocoși, care vor avea parte de o situație financiară extrem de bună tot anul acesta, spune astrologul Valeriu Pănoiu, care anunță care sunt cele 3 cifre ale destinului reprezentate extrem de bine, din acest punct de vedere.

„Să spunem că numărul 4 este foarte bine avantajat din acest punct de vedere, numărul 7 și numărul 9.”, a declarat Valeriu Pănoiu, în cadrul podcastului de Vorba lui Jorge.

Cum calculezi cifra destinului
Pentru a vedea dacă te încadrezi în lista de mai sus, dar și pentru a putea afla restul previziunilor, este important să-ți calculezi cifra destinului. Acest calcul este unul extrem de ușor, iar specialistul dezvăluie cum poți face asta.

„Cifra destinului se mai numește vibrația nașterii, adică numărul acela cuprins între 1 și 9 care se obține adunând toate numerele care compun data nașterii. Fiecare are o anumită vibrația a nașterii, de la 1, la 9. La numărul care iese din calculul de mai sus, vom aduna cifra 8, pentru că ea e vibrația 2024. La ziua ta de naștere, îi mai pui un 8 în coadă, pentru a obține vibrația pentru anul acesta.”, a mai dezvăluit astrologul.

Previziuni pentru cele mai puternice cifre, din punct de vedere financiar, în 2024

Cifra 4

„În 2024 este susținută din punctul de vedere al comunicării, reușesc să-și impună ideile, convingerile, mai ales dacă au o poziție publică, sunt foarte inspirați și reușesc să-și depășească niște limite. Reușește să se ia prin surprindere și să facă lucruri de care nu credea că este în stare, au o stimă de sine ridicată, chiar dacă sunt foarte perfecționiști. Au rezultate foarte bune, reușesc să facă ce și-au propus, au vizibilitate publică.”, a mai spus astrologul.

Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal

Cifra 7

„Este destul de casnică, orientată către investițiile în cămin, își extind familia, se căsătoresc, depinde în ce etapă a vieții sunt. În 2024, au nevoie să-și găsească locul, fie de muncă sau casă. S-ar putea să se reorienteze profesional, să-și schimbe biroul, orașul, e o schimbare puternică. Concentrarea principală e pe cei de acasă. Vor să-i conducă pe ceilalți, să-și facă auzit punctul de vedere, dar învață că nu toată lumea are punctul lor de vedere.”, mai spune el.

Cifra 9

„Are putere în 2024, ei oricum sunt oameni populari, rezonează cu toate categoriile sociale. În 2024 reușesc aă aibă o formă de putere, funcții publice, lumea politică, e un număr care are niște culoare de ascensiune, care pot să presupune pierderea altora și câștigul lor. O să ajungă exact acolo unde trebuia să ajungă. Ei urcă acolo unde alții nu reușesc să se mențină.”, a continuat el.

Horoscop BANI si SUCCES 30 ianuarie – 4 februarie 2024. Schimbări spectaculoase pe plan financiar

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Doliu în muzică. A murit un zeu al muzicii. A fost un „războinic al drumurilor”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!