Gabriela Firea, supărată că nu a fost anunțată oficial candidat PSD la Primăria Capitalei: „Dacă sunt pregătită să candidez, înseamnă ca mi-am facut o analiză serioasă și că sunt un candidat valabil prin energia mea, prin pregătirea mea”

Gabriela Firea s-a arătat foarte deranjată de faptul că nu e anunțată oficial candidat PSD la Primăria Capitalei.
Filip Stan
30 ian. 2024, 23:05
Gabriela Firea, supărată că nu a fost anunțată oficial candidat PSD la Primăria Capitalei:

Gabriela Firea a fost întrebată la Realitatea Tv despre candidatura ei la Primăria Capitalei și a spus, vizibil deranjată, că ”acest echivoc care planează nu cred că îi ajută pe cetățeni. Dar sper că va trece repede această perioadă și că bucureștenii vor afla rapid cine e candidatul PSD”.

”Dacă sunt pregătită să candidez, înseamnă ca mi-am facut o analiză serioasă și că sunt un candidat valabil prin energia mea, prin pregătirea mea, cunosc foarte bine problemele administrative ale Bucureștiului. Înseamnă că aceste sondaje despre care se tot vorbește nu stau rău. Sunt un om corect, provin din presă, știu cum se iau deciziile politice: nu se iau pe sofisme, se iau pe bază de argumente”, a mai spus Gabriela Firea.

Citește și Sorin Grindeanu, despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea PSD: ”Nu poate fi Bucureștiul un caz special față de celelalte candidaturi”

”Sunt o persoană muncitoare, energică, loială, am tenacitate. Dar politica este un sport de echipă și nu merg pe ideea că dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Ce înseamnă să mă vrea? Să ieșim public împreună într-o conferință de presă cu președintele partidului, președintele organizației București, candidatul la primăria București și candidații la cele 6 sectoare, să spunem care sunt proiectele noastre, să convingem cetățenii”, a mai spus Firea.

Primarul Capitalei a spus că nu va candida independent, ci doar dacă va fi susținută de PSD.

În ceea ce privește susținerea lui Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a spus că ”da, cu toată energia și loialitatea mea, și sper să înțeleagă acest lucru, măcar în al 12-lea ceas”.

Firea a mai spus că unii politicieni s-au bucurat că a fost obligată să demisioneze din Guvern în urma scandalului privind azilele groazei din Voluntari. ”Am simțit că au fost anumiți politicieni care s-au bucurat de momentul greu prin care am trecut. Nu au realizat că dacă mie mi se întâmplă așa, și lor li se poate întâmpla să fie îndepărtați pe nedrept din funcție”.

Firea s-a arătat foarte deranjată de ”semnalele și cuvintele cu două sensuri” date de Robert Negoiță în legătură cu o eventuală candidatură la Primăria București.

Citește și Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale: ”Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid”

”Cred că și Robert (Negoiță – n.red.) trebuie să fie mai direct și să spună ce dorește, fără supărare, dacă vrea să candideze la Primăria București”, a spus ea.

Întrebată dacă Marcel Ciolacu riscă aceeași soartă cu foștii președinți ai PSD, Firea a declarat: ”Eu spun că nu și nu sunt omul care să particip la astfel de lucruri, mai ales în situația în care nu există grad de comparație (cu Liviu Dragnea – n.red.)”.

Referitor la comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, ea a punctat că ”nu m-ar deranja și sunt pregătită cu echipa de la București și în iunie, și în septembrie”.

PSD nu a anunțat până acum candidații la primăriile marilor orașe în mod oficial. Atunci când e întrebat cine va reprezenta partidul la alegerile din Capitală, Marcel Ciolacu spune că ”deocamdată Gabriela Firea e candidata PSD”.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'