Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu: „Nu mă ascund, eu fac asta!”. Fanii, uimiţi de mărturisirea vedetei!

Cristina Șișcanu, figura cunoscută din lumea televiziunii, a uimit fanii prin dezvăluirile sincere referitoare la viața sa de cuplu.
Filip Stan
31 ian. 2024, 16:25
Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu:
Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu: "Nu mă ascund, eu fac asta!". Fanii, uimiţi de mărturisirea vedetei!

Cristina Şişcanu dezvăluie secretul căsniciei cu Mădălin Ionescu. Într-un interviu recent, vedeta a oferit detalii despre modul în care gestionează relația cu soţul ei, inclusiv un aspect neobișnuit, verificarea telefonului partenerului de viaţă!

Deși are încredere în Mădălin Ionescu, vedeta a dezvăluit că recurge la o „cercetare” a telefonului acestuia pentru a-și verifica intuiția cu privire la starea relației lor.

„Eu sunt o soție relaxată, nu stau ca pe ace, nu sunt stresată, știu foarte bine ce relație avem, simt că e totul în regulă, că există conexiunea aceea puternică, nu este absolut nicio problemă, însă totuși din când în când mai fac o cercetare mică, cam de cinci ori pe an. Fac o verificare în telefonul lui, una naturală, mă mai uit așa, pe mesaje, pe rețelele de socializare, la mesajele private nu prea pot, pentru că-s foarte multe, mai fac așa o analiză, să văd eu ce se întâmplă acolo. Apoi, iar las timpul să treacă și când îmi amintesc eu, iar mai fac o verificare. Eu recunosc, nu mă ascund, pe mine mă interesează”, a transmis Cristina Șișcanu printr-un video postat pe Instagram.

Citeşte şi: Monica Gabor, desfiinţată de presa internaţională. Vedeta a anunţat că adoptă un băieţel, dar a doua zi l-a dus înapoi la orfelinat

Deși unii fani au salutat sinceritatea vedetei, alții au reacționat critic, sugerând că aceasta ar putea ascunde temeri de a fi părăsită. Cum a răspuns Cristina Șișcanu la aceste critici și ce mesaj a transmis celor care au interpretat greșit intenția ei?

„Nu mai pot cu mentalități de genul acesta și, de fapt, femeile care scriu genul acesta de mesaje nu își dau seama că este despre ele, nu despre mine. Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi verific telefonul lui Mădălin. Așa preventiv, să vedem că situația corespunde cu intuiția mea și despre tot ce știu despre relația noastră. Era o discuție funny, între mine și voi. Însă unele femei au putut să nască câteva idei. „Ți-e frică, ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă!”. Măi, femeilor, voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi? Credeți că am ajuns la 40 de ani să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în viețile voastre și că voi țineți cont de partea asta financiară? Trist, pentru voi, nu pentru mine”, a transmis vedeta, prin alt video.

Citeşte şi: Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”

Cristina Șișcanu continuă să ofere transparență în privința căsniciei sale, iar fanii sunt implicați în discuții aprinse despre dinamica relațională a cuplului. Dezvăluirile sincere ale vedetei deschid poarta spre o mai bună înțelegere a aspectelor neobișnuite ale vieții de cuplu în fața ochilor publicului.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'