Rezultate loto 1 februarie 2024. Numere Loto 6/49 şi Joker, cine începe luna cu bani mulţi în cont

Avem si astazi premii mari in joc. La Loto 6/49, reportul de categoria I este de peste 28,52 milioane de lei, iar la Joker depaseste 24,38 milioane de lei. La Noroc avem, de asemenea, un report cumulat atractiv: peste 8,17 milioane de lei.
Filip Stan
01 feb. 2024, 18:47
Rezultate loto 1 februarie 2024. Numere Loto 6/49 şi Joker, cine începe luna cu bani mulţi în cont

Rezultate loto 1 februarie 2024. Joi, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 28 ianuarie, Loteria Romana a acordat 36.067 de  castiguri in valoare totala de peste 2,33 milioane de lei.

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, IN DIRECT, PE ROMANIA TV, IN CADRUL EMISIUNII “ROMANII AU NOROC”, INCEPAND CU ORA 18:30

Rezultate LOTO joi, 1 februarie 2024

Joker:  35   7   15  23   26   |  8

Noroc Plus:  2   5   7   8   8   5

Super Noroc:   9   5   4   3   0   1

Noroc:   1  0  6  7  4   2   7

Loto 5/40:  9   32   15   28   5   31

Loto 6/49:  30  8  19   2   6   35

Report la Joker la categoria I de peste 4,90 milioane de euro

Report cumulat la Noroc de peste 1,64 milioane de euro

Iar pentru ca experiența să fie și mai ușoară, biletele pentru dubla extragere pot fi cumpărate direct de pe telefon prin aplicația Am Parcat, care poate fi descărcată din Play Store, App Store si Huawei AppGallery. Veți putea alege numerele dorite și să finalizați tranzacția în doar câteva secunde, după înregistrare. Biletele se pot achiziționa din confortul propriei case sau chiar din mașină.

 

La Loto 6/49 se inregistreaza la categoria I un report in valoare de peste 28,52 milioane de lei (peste 5,73 milioane de euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 8,17 milioane de lei (peste 1,64 milioane de euro).

La Joker, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 24,38 milioane de lei (peste 4,90 milioane de euro), iar la categoria a II-a este in joc un report in valoare de peste 525.900 de lei (peste 105.600 de euro). La Noroc Plus este in joc un report in valoare de peste 60.600 de lei (peste 12.000 de euro).

La Loto 5/40 se inregistreaza la categoria a II-a un report in valoare de peste 35.400 de lei iar la Super Noroc este in joc la categoria I un report in valoare de peste 31.000 de lei.

NOROC PENTRU TOȚI ROMÂNII!

La tragerea Loto 5/40 de duminica, 28 ianuarie, s-a castigat premiul de categoria I in valoare de 239.171,20 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agentie loto din Brasov.

Rezultate loto 28 ianuarie 2024. Numere Loto 6/49 şi Joker

Duminică seară, 28 ianuarie, a avut loc o nouă tragere la loto. De la ora 18.30 ați putut urmări extragerea pentru a vedea câte numere ați nimerit.

Rezultate LOTO duminică 28 ianuarie 2024
Joker: 21, 25, 3, 15, 17, +13
Noroc Plus: 2, 2, 4, 3, 9, 9
Super Noroc: 7, 9, 8, 2, 7, 0
Noroc: 1, 3, 6, 8, 4, 2, 7
Loto 5/40: 34, 24, 30, 33, 22, 27
Loto 6/49: 27, 11, 49, 47, 28, 26

Rezultate loto 28 ianuarie 2024. La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 26,72 milioane de lei (peste 5,36 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 8,02 milioane de lei (peste 1,61 milioane de euro).

Rezultate loto 28 ianuarie 2024. La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 23,77 milioane de lei (peste 4,77 milioane de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 393.800 de lei (peste 79.100 de euro). La Noroc Plus, la categoria I, reportul este în valoare de peste 22.500 de lei.

Rezultate loto 28 ianuarie 2024. La Loto 5/40 este în joc la categoria I un report în valoare de peste 120.500 de lei (peste 24.200 de euro). La Super Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 31.100 de lei.

Iar pentru ca experiența să fie și mai ușoară, biletele pentru dubla extragere pot fi cumpărate direct de pe telefon prin aplicația Am Parcat, care poate fi descărcată din Play Store, App Store si Huawei AppGallery. Veți putea alege numerele dorite și să finalizați tranzacția în doar câteva secunde, după înregistrare. Biletele se pot achiziționa din confortul propriei case sau chiar din mașină.

Cum să câștigi la Loto. Secretele dezvăluite de un bărbat care a ghicit numerele de șapte ori! Cele patru reguli de aur

Un bărbat din Orlando, Florida, a reușit să câștige la Loto de șapte ori. Americanul a luat cele mai mari premii, iar după spusele lui, există patru reguli importante pe care jucătorii trebuie să le ia în seamă!

Lustig este total convins că la mijloc nu e vorba doar de noroc, motiv pentru care îi sfătuiește pe toți cei pasionați de loto să abordeze jocul ca pe un job sau o investiție, jucând în fiecare săptămână.

De asemenea, americanul subliniază importanța gestionării bugetului și evitarea achiziționării unui număr exagerat de bilete, pentru a nu ajunge în situația de a regreta banii cheltuiți.

Cele 4 reguli de aur ale americanului

Prima regulă este să îți alegi singur numerele.

A doua regulă este să cercetezi numerele anterioare.

A treia regulă este să îți alegi zece seturi de numere norocoase.

Iar ultima regulă constă în stabilirea unui buget.

O femeie era milionară și nu știa. A aflat după câteva luni că a câștigat la loto

Deborah Burgess, 56 de ani, a spus că a fost „minunat” să își poată ajuta cea mai bună prietenă, Louise Smith, prin a-i vinde Peugeot-ul 2008 cu o singură liră sterlină.

Burgess, din Leicestershire, era „milionară de câteva luni, dar nu știa” după ce a suferit de anemie cronică în august.

După ce a fost tratată la spital, a plecat în vacanță să se refacă.

O britanică și-a vândut mașina cu o liră după ce a aflat că a câștigat la loto

Când a verificat în sfârșit biletele ei de la Loteria Națională în octombrie, și-a dat seama că a câștigat. La început a crezut că mesajul de la Loteria Națională ar putea fi o înșelătorie, până când i s-a confirmat și i s-au plătit câștigurile.

Burgess a nimerit cinci numere plus numărul bonus la extragerea loteriei. Numerele ei câștigătoare au fost alese printr-o combinație de zile de naștere, ani de naștere și un număr aleatoriu.

Ea a spus:„Mi-am cumpărat o mașină nouă. Nu e nou-nouță, dar e un Hyundai frumos.  Nu aveam de gând să îmi vând mașina, dar prietena mea voia să mi-o cumpere. Voia să îmi plătească prețul corect, dar din cauza câștigului i-am vândut-o cu doar o liră”.

A câștigat un milion de lire sterline la loto, dar a aflat după câteva luni

În august,  Burgess a cumpărat o serie de bilete de loterie online, prin aplicația Loteriei Naționale, dintre care unul a fost câștigător pe 19 august. Din cauza bolii și a vacanței ulterioare în Corfu, nu și-a verificat emailurile timp de luni de zile.

Burgess a spus: „Am reușit în sfârșit să mă pun la zi cu lucrurile după câteva luni grele și îmi verificam emailurile acasă – erau atât de multe după ce nu am intrat online o perioadă. Am avut șocul vieții mele când mi-am verificat contul”.

Pe lângă planificarea unei călătorii în Hawaii cu familia, pentru a înota cu delfinii, Burgess  va transforma un dormitor într-o baie pentru mama ei în vârstă, Patricia, și va monta garduri noi în grădină  după ce furtunile recente le-au dărâmat pe cele vechi, potrivit BBC.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'