Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”

Clipe de coșmar pentru solistul trupei Azur, Nelu Vlad. Acesta a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile, iar acum a oferit primele declarații, după ce a aflat faptul că are un hematom pe creier, care nu poate fi operat.
Alina Costache
01 feb. 2024, 21:27
Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”
Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, se află în prezent internat la Spitalul din Cluj, unde va rămâne încă 10 zile. La vârsta de 73 de ani, artistul este sub supravegherea atentă a medicilor, după ce i-a fost descoperit un hematom pe creier, despre care medicii au afirmat că este inoperabil.

Citește și: Membrii trupei Azur, în arestul Poliției. Nelu Vlad povestește episodul traumatizant: „Ne-am considerat foarte umiliți”

Toate concertele trupei Azur au fost suspendate pe o perioadă de două săptămâni. Evenimentele care au condus la internarea sa au avut loc în timpul unui spectacol la data de 27 ianuarie 2024. Într-o declarație către jurnaliști, Nelu Vlad a confirmat că va petrece încă 10 zile în spital și că medicii i-au interzis să urce pe scenă pentru cel puțin două săptămâni.

„Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi in zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă. Am anulat, în consecință, toate concertele pe care pe aveam cu trupa în această perioadă”, a declarat de pe patul de spital, Nelu Vlad, pentru jurnaliștii de la click.ro.

Solistul trupei Azur, Nelu Vlad, a ajuns să fie internat de urgență la Spitalul din Cluj, în stare gravă, în urmă cu câteva zile. Totul are loc la scurt timp după ce artiștii Cătălin Crișan și Dan Ciotoi au fost operați de urgență. Artistului i s-ar fi făcut rău chiar în timpul unui spectacol. Înainte să urce pe scenă, cântărețul și-a pierdut echilibrul și vederea. Chiar dacă starea sa de sănătate era una vizibil deteriorată, Nelu Vlad a ținut morțiș să urce pe scenă și să-și termine concertul.

Imediat după încheierea show-ului, colegii artistului au sunat la 112, solicitând intervenția unui echipaj medical. Nelu Vlad a fost internat de urgență la Spitalul din Cluj. Acolo, cântărețul a fost diagnosticat cu hematom pe creier, din păcate inoperabil.

„Mi s-a făcut rău inițial la un concert, la Satu Mare. Mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore, apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu. Am chemat Salvarea, m-au dus la Urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat artistul în vârstă de 73 de ani, pentru starpopular.ro.

Citește și: Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!