Horoscop Urania 3-9 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător aduce nostalgii, dar şi câştiguri mari de bani

Horoscop săptămânal, pentru 3 – 9 februarie 2024, realizat de Urania. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodiac
Irina Dumitrescu
02 feb. 2024, 12:17
Horoscop Urania 3-9 februarie 2024. Luna Nouă în Vărsător aduce nostalgii, dar şi câştiguri mari de bani
Horoscop Urania 16-22 decembrie 2023. Banii vin din toate părțile pentru acești nativi! Zodii care pun mâna pe lozul cel mare chiar înainte de Crăciun

Horoscop Urania 3-9 februarie 2024 pentru Berbec

Între 3 și 4 februarie dimineața, mecanisme astrale îndreptate spre sectorul beneficiilor materiale sau al tranzacțiilor și înțelegerilor aducătoare de profit financiar sau material supuse îndoielii, neîncrederii, prudenței sau nevoii de a sonda o relație sau o ofertă pentru a evita riscurile; presimțiri și intuiții care îi vor face pe Berbeci să nu se avânte în fața unor oferte care li se vor părea prea „poleite” pentru a fi adevărate.

Între 4 februarie, după ora 8:28′, și 6 februarie la prânz, dor de ducă, nostalgia depărtărilor, dorința de a stabili contacte interumane plăcute ori necesare în cazul unor deplasări în afara țării.

Pe 5 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 23 februarie, va permite reluarea unor dialoguri întrerupte, din varii motive, cu unii prieteni. Posibile întâlniri cu persoane apropiate cu care nativii nu s-au mai văzut de mult timp ori care se vor desfășura în împrejurări ciudate; informații surprinzătoare privitoare la unul sau la mai mulți cunoscuți.

Între 6 februarie, după ora 14:09′, și 8 februarie după-amiaza, dinamism, curaj, inițiativă, implicare, acțiune și determinare care îi pot conduce pe nativi la un succes sau la un progres ori la o schimbare în plan profesional. Evenimente mobilizatoare. Între 8 februarie, după ora 16:00′, și 9 februarie, sectorul relațiilor de prietenie va fi străbătut de patru planete și, din 9 februarie, va sta sub semnul apropiatei Luni Noi în Vărsător, din 10 februarie, care ar putea provoca un eveniment care să-i implice și pe unii, și pe ceilalți.

Horoscop Urania februarie 2024. Luna îndrăgostiţilor nu se dezminte, o zodie primeşte inelul de Valentine’s day
Berbecii ar putea trăi momente speciale în preajma unor persoane apropiate sau cu care au avut în trecut relații strânse, dar pe care viața i-a mânat pe drumuri diferite, instalând între ei o distanță sau o pauză în comunicarea firească. Atenție, întreaga săptămână, la informațiile care privesc un contract de muncă ori salarizarea.

Horoscop Urania 3-9 februarie 2024 Taur 

Între 3 și 4 februarie dimineața, Taurii vor fi prudenți în abordările parteneriale; circumspecția lor s-a instalat de anul trecut și a funcționat când mai intens, când mai atenuat, dar niciodată nu a fost abandonată. Acum însă, tranzitul planetelor prin casa a X-a îi va obliga pe nativi să fie atenți și la impactul unor evenimente sau decizii personale asupra statutului lor profesional sau a funcțiilor publice.

Taurii vor analiza atent circumstanțele în care se desfășoară o întâlnire, un dialog, o ofertă și vor aștepta să se limpezească lucrurile pentru a avea timp să estimeze corect o situație chiar dacă vor fi presați de evoluția unei situații.

Între 4 februarie, după ora 8:28′, și 6 februarie la prânz, mecanisme astrale modeste ca semnificație pentru o chestiune de interes material sau financiar. Pe 5 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 23 februarie, va crea culoare interesante, nu o dată originale, de manifestare publică a nativilor, de afirmare sau de notorietate; inițiativele socioprofesionale ale acestora vor crea vâlvă în jurul persoanei lor sau a premisei lansate în spațiul public.

Horoscop rune februarie 2024. Berkana vine cu majorări de salarii, Dagaz cu noroc pe toate planurie. Wunjo, deşi inversată, are grijă de o zodie
Între 6 februarie, după ora 14:09′, și 8 februarie după-amiaza, pentru șansa de a limpezi niște idei, concepții sau păreri cu privire la pregătirea lor profesională, Taurii vor putea să afle ori să asimileze concepte și informații noi, utile evoluției personale sau afirmării lor în domeniul în care își exercită meseria.

Între 8 februarie, după ora 16:00′, și 9 februarie, perioadă efervescentă, legată de activitățile curente, profesionale sau de situațiile pe care funcțiile și responsabilitățile oficiale le impun nativilor. Răstimp special prin premisele pe care contextul astral le ridică, precum o adevărată provocare, generat de apropierea Lunii Noi în Vărsător, din 10 februarie (ora 0:58′). Emoții destabilizatoare, întreaga săptămână, în plan afectiv.

Horoscop Urania 3-9 februarie 2024 Rac
Între 3 și 4 februarie dimineața, sentimente amestecate, tulburate de nemulțumiri sau de amintiri care stârnesc emoții neplăcute; neîncredere în afirmațiile celor dragi stârnită de rezerva manifestată de aceștia față de dorințele și nevoile lor afective.

Între 4 februarie, după ora 8:28′, și 6 februarie la prânz, considerații pe teme legislative cu privire la un contract de muncă; nevoia de a cerceta documentele privitoare la statutul lor profesional ori la abordarea chestiunilor curente de la locul de muncă.

Pe 5 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 23 februarie, va facilita nașterea unor convingeri, idei și soluții inedite, uneori de-a dreptul originale, de înțelegere și rezolvare a unei chestiuni personale, materiale sau patrimoniale, a unor dialoguri utile sau oferte interesante, neașteptate chiar, sau a unor soluții ce nu trebuie respinse, pentru că, oricât de ciudate, simpliste sau nerealiste ar părea la prima vedere, ele vor putea fi puse în practică dacă vor fi adaptate inteligent la particularitățile respectivei teme.

Posibil ajutor nesperat de la o persoană care le va oferi nativilor o surpriză prin informații (explicații). Între 6 februarie, după ora 14:09′, și 8 februarie după-amiaza, efort de a menține dialogul și cooperarea în cadrul unor relații parteneriale, tulburate, în ultima vreme, de evenimente sau de consecințele unor decizii luate de una sau alta dintre părți.

Între 8 februarie, după ora 16:00′, și 9 februarie se creează premisele unor evenimente neașteptate (pe fondul apropiatei Luni Noi în Vărsător, din 10 februarie) care pot schimba datele unei probleme mai vechi, de ordin financiar, și care va trebui, astfel, reevaluată în lumina noilor ipostaze. Posibilă stare de neliniște, de agitație, de enervare sau de nerăbdare stârnită de o furtună într-una dintre cele două case ale banilor și bunurilor materiale.

 

Horoscop Urania 3-9 februarie 2024 Leu  

Între 3 și 4 februarie dimineața, în funcție de vârstă și de statutul lor social, Leii s-ar putea confrunta cu tristeți sau cu nemulțumiri nerostite, dar trăite intens, provocate de situația familială (condiția fizică și materială a părinților, în principal, sau a rudelor în vârstă, în general), de care trebuie să țină cont în deciziile pe care le vor lua.

Între 4 februarie, după ora 8:28′, și 6 februarie la prânz, momente mai degajate pentru universul de trăiri și emoții; cei tineri vor fi avantajați pentru că vor putea să dea curs, nestingheriți de obligațiile socio-profesionale, nevoii de a se distra, de a se destinde, de a se cultiva, de a trăi degajat și fără constrângeri.

Pe 5 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 23 februarie, va tranzita sectorul relațiilor parteneriale, contribuind la relansarea dialogurilor întrerupte, la reevaluarea onestă a motivelor unui conflict care s-a declanșat anul trecut sau cu mai multă vreme în urmă și va oferi șansa unei abordări mai puțin încorsetate de prejudecăți și de ambiții.

Între 6 februarie, după ora 14:09′, și 8 februarie după-amiaza, premise favorabile susținerii unui efort fizic; răbdare, hărnicie și metodă în desfășurarea activităților profesionale curente sau a celor din plan personal; spor și sentiment al datoriei susținut de o atitudine constructivă în fața unor eforturi speciale sau a dificultăților ocazionale.

Între 8 februarie, după ora 16:00′, și 9 februarie, tranzitul celor patru planete prin casa a VII-a a relațiilor parteneriale (contractuale, procesuale, conflictuale, conjugale, asociative), asociat cu influența Lunii Noi în Vărsător, din 10 februarie, le va permite Leilor să ajungă la o nesperată înțelegere cu o persoană sau, dimpotrivă, să renunțe brusc la o asociere pe fondul unei dezvăluiri ce demască o realitate străină lor până atunci, pe care nu o pot accepta în continuare.

Citiţi horoscopul integral, pe libertatea.ro

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Doliu în muzica românescă. A murit un mare interpret
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Marina Gavrilă, ucisă în doar 30 de secunde! Prima reacție a individului
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!