Prognoza meteo. Weekend cu nebulozitate accentuată, vânt şi lapoviţă la munte. Ninge doar în Maramureş

Nebulozitatea va fi persistentă în vestul, nordul și centrul țării, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsoare în Transilvania, mixte în Maramureș și în nordul Moldovei și mai ales ploaie în Banat și Crișana. În celelalte regiuni cerul va fi variabil.
Filip Stan
02 feb. 2024, 13:47
Prognoza meteo. Weekend cu nebulozitate accentuată, vânt şi lapoviţă la munte. Ninge doar în Maramureş
Prognoza AccuWeather pentru luna ianuarie 2024

Prognoza meteo. SAMBATA
În Țară

Valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente în vest, nord și centru. La munte, local, vor fi mai ales ninsori, pe arii restrânse, în Maramureș și Transilvania, vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, iar izolat, în Banat, Crișana și Moldova, va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Vântul va avea temporar intensificări pe crestele montane, cu rafale în general de 60…80 km/h, iar local și cu viteze mai mici, de 45…55 km/h și în zonele joase, cu precădere din sud, est, centru și nord-vest. Pe suprafețe mici se va forma ceață și vor fi condiții de polei.

București

Valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei (rafale de 35…40 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade, iar cea minimă va fi de -2…1 grad.

Prognoza meteo. DUMINICA
În Țară

Valorile termice vor continua să crească și se vor situa cu mult peste cele normale la începutul lunii februarie în toate regiunile; temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi local în vestul, nordul și centrul țării. La munte vor fi precipitații mixte, pe alocuri moderate cantitativ. Vântul se va intensifica treptat și va avea viteze, în general, de 45…65 km/h, iar pe crestele montane va depăși 90…100 km/h.

București

Valorile termice vor continua să crească și se vor situa cu mult peste cele normale la începutul lunii februarie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul se va intensifica treptat și va atinge viteze de 40…50 km/h.

Alerte meteo de polei, lapoviță și ninsoare, apoi vremea se încălzește de săptămâna viitoare. ANM anunță temperaturi de până la 16 grade la început de februarie
Prognoza meteo. LUNI
În Țară

Vremea va fi vântoasă în toate regiunile, dar cu un regim termic peste cel caracteristic datei. Cerul va avea înnorări și va ploua în vestul, nordul și centrul țării și izolat în rest. La munte vor fi precipitații mixte. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla cu viteze, în general, între 50 și 70 km/h, iar pe crestele montane va fi tare, cu rafale ce vor depăși 100…110 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 7 și 17 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade.

București

Vremea va fi vântoasă, dar cu un regim termic peste cel caracteristic datei. Cerul va avea temporar înnorări, iar vântul va avea intensificări în mare parte din interval. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade, potrivit ANM.

Prognoza meteo. MARTI
În Țară

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și probabilitate ca izolat să plouă slab în nordul și centrul teritoriului. Pe crestele montane cele mai înalte vor mai fi posibile precipitații mixte. Vântul, în diminuare și restrângere față de intervalul anterior, va mai avea intensificări în special în jumătatea nord-estică, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni.

Se schimbă anotimpurile. Elena Mateescu anunţă vreme de primăvară în weekend: „Cad recorduri în fiecare lună”
București

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul, în diminuare față de intervalul anterior, va mai avea intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo. MIERCURI, JOI, VINERI
În Țară

Valorile termice se vor menține cu mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei, deși vor mai avea variații la mijlocul intervalului. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în jumătatea de nord a țării.

București

Valorile termice se vor menține cu mult mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. Probabilitatea de precipitații va fi scăzută.

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'