Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Enache, divele făceau făceau furori în anii ’70-80! Cum arată astăzi doamnele muzicii românești

Angela Similea, Corina Chiriac și Stela Enache, sunt doar trei dintre divele anilor ’70-’80 care făceau furori la fiecare apariție pe scenă. Pe lângă vocile lor marcante care au făcut istorie, doamnele muzicii românești au sucit mințile multor bărbați cu frumusețea lor ravisantă.
Alina Costache
02 feb. 2024, 23:06
Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Enache, divele făceau făceau furori în anii ’70-80! Cum arată astăzi doamnele muzicii românești

Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Enache, divele făceau făceau furori în anii ’70-80! Decenii întregi, scena a fost viața lor și la fiecare întâlnire cu publicul ele au dat tot ce au avut mai bun.

Citește și De ce și-a vândut Angela Similea casa părintească. Șocul trăit a făcut-o să albească de tot

Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Enache, divele făceau făceau furori în anii ’70-80!

Muzica lor a trecut testul timpului și chiar și în aceste zile când muzica comercială răsună în difuzoare, încă mai sunt români care fredonează refrene precum: ”Strada Speranței”, ”Să mori de dragoste rănită”, ”Ani de liceu”.

În urmă cu ceva timp, Angela Similea a anunțat că va lua o pauză muzicală, însă Corina Chiriac și Stela Enache, încă continuă să umple sălile de spectacol.

Chiar dacă au trecut anii, timpul a fost blând cu cele trei doamne ale muzicii românești care chiar dacă au trecut de vârsta de 70 arată senzațional.

La cei 77 de ani ai săi, Angela Similea a devenit în ultima vreme o prezență tot mai discretă în peisajul mioritic. În urmă cu ceva timp artista a dezvăluit că a moștenit talentul de a cânta de la bunica sa.

„Vocea o moștenesc de la bunica Anghelușa, bunica mea dinspre mamă, cu care eu cred că am foarte multe asemănări, s-ar părea chiar și de destin. Era o femeie cu un caracter foarte puternic, dar era și sensibilă, în egală măsură, lucru pe care nu-l arăta niciodată, pentru că nu dorea să pară vulnerabilă. Am o amintire foarte emoționantă legată de ea. Într-o zi, în alergările mele prin curte, am intrat în tindă să o caut pe bunica, dar m-am oprit la ușă, pentru că am auzit-o cântând. Cânta un altfel de cântec decât o auzisem eu cântând până atunci. Bunica doinea, dar eu nu știam că aceea e doina, și doinea plângând, crezând că e singură în casă, altfel nu ne-ar fi arătat niciodată momentul ei de slăbiciune”, a declarat Angela Similea, într-un interviu pentru Formula As.

La rândul său, Stela Enache a rămas la 74 de ani fel de suplă și de elegantă ca în tinerețe. În ciuda faptului că moartea soțului ei, compozitorul Florin Bogardo, i-a provocat o durere imensă, artista și-a continuat drumul artistic și de fiecare dată povestește cu drag de bărbatul vieții sale.

„Nu m-a cerut de soţie, mi-a scris. Verigheta era pregătită pentru altă persoană, dar cu destinul şi cu Dumnezeu nu te poţi juca. El (Florin Bogardo) a venit la Mamaia, eu eram la festival, debutam atunci în 1971, el era la secţia compoziţie, eu eram la interpretare. Ne-am cunoscut datorită maestrului George Grigoriu şi a fost dragoste la prima vedere din partea lui”, povestea Stela Enache, la Antena Stars.

De asemenea, Corina Chiriac arată ravisant la cei 74 de ani ai săi. Artista a fost întotdeauna o explozie de energie și bunătate.

„Am stat 5 ani în California, 7 luni în Argentina, 11 ani în Germania, vreo 8 luni în Italia… Nu consider că e de aruncat la gunoi tot ce s-a întâmplat pe plan profesional în epoca de dinainte de Revoluţia din 1989. Dar premiile le-am luat în străinătate, turneele le-am făcut în străinătate”, mărturisea artista la TVR2.

Citește și Corina Chiriac l-a iubit la nebunie pe Dan Spătaru! „Era un Alain Delon blond şi frumos!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL