Horoscop rune. KENAZ aduce pasiuni intense în weekend, HAGALAZ stârneşte haos în relaţii

Etalare zilnica RUNE mistice sambata 3 februarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului pentru fiecare semn din horoscopul clasic.
Alina Costache
03 feb. 2024, 08:15
Horoscop rune. KENAZ aduce pasiuni intense în weekend, HAGALAZ stârneşte haos în relaţii
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ce semnale transmite ANSUZ, protecţia vine de la ALGIZ

Horoscop rune.  Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 3 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – HAGALAZ, inversata. Hagalaz simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Starea naturala dinaintea unei noi creatii este haosul si prezenta fortelor aflate in afara controlului tau ce actioneaza. Rezista. Tine-te bine si stai pe loc chiar daca ti se pare ca sunt furtuni in jurul tau. Noul va veni, e nevoie ca vechiul sa plece. Puritatea zapezii te inspira sa vezi ca si in timp de frig exista ceva frumos.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – KENAZ: Focul deseori simbolizeaza emotii intense si pasiuni. Totusi, ti se reaminteste prin aceasta runa faptul ca pasiunea, ca orice altceva, are doua fete. Pasiunea excesiva poate duce la obsesii distructive, dar prin partea sa pozitiva poate duce la creativitate. O claritate de intentie in atitudinea ta este ceea ce ti se cere ca sa eviti sa cazi in partea sa negativa. In zona relatiilor, runa Kano anunta o deschidere mutuala. Torta intelegerii este aprinsa din nou pentru amandoi si puterea creativa a acestui foc poate duce spre mari realizari.

Horoscop RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Laguz : Runa iti da acum acest sfat – iti este benefic sa iti calmezi sistemul nervos prea intins de ambitia, eforturile depuse si controlul de a forta implinirea unei dorinte pentru ca poti ajunge in prag de colaps. Te poti ajuta acum cu calm si cu o conversatie plina de bunavointa cu tine insuti.

Horoscop RUNE pentru RAC
Runa etalata – Perthu: aceasta runa simbolizeaza magie si indica faptul ca tu esti o fiinta puternica cu puteri magice. Tu ai abilitatea de a crea un rezultat foarte bun si sa iti directionezi energia in directia in care vrei ca lucrurile sa mearga. Lasa Universul sa afle ce ai nevoie si vei fi ajutat. Deasemenea, runa este si un simbol bun pentru activarea puterilor psihice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, sambata 3 februarie 2024. Luna se contrazice cu revolutionarul Uranus. Ce transformari apar in relatii
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, sambata 3 februarie 2024. Dragostea ne poate purta astazi intr-un loc profund. Luna in Scorpion intra in contrast cu revolutionarul Uranus in Taur, creand cadrul pentru o transformare emotionala radicala. Drumul catre eliberarea dulce implica o angajare constanta fata de obiectivele comune si disponibilitatea de a lucra pentru ele. Din fericire, suntem binecuvantati cu energia necesara pentru a vedea cum cele mai adanci dorinte ale noastre devin realitate. Mai tarziu, putem ajunge la esenta a ceea ce este cel mai important atunci cand Luna plina de intuitie se conecteaza cu Mercurul perspicace in Capricorn.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Viata ta amoroasa este destul de complicata acum. Daca esti implicat intr-o relatie, ia in calcul sa petreci o vreme singur, pentru a te calma si pentru a vedea cu alti ochi situatia prin care treci acum. Daca esti singur, fii mai deschis la flirturi si complimente. Nu iti face deloc bine sa te inchizi in tine.

5 zodii protejate de Dumnezeu în 2024. Ce nativi sunt răsfăţaţii astrelor, au binecuvântare până la Crăciun

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Nu te mai preface ca este totul in regula si indrazneste sa infrunti adevarul. Schimba-ti atitudinea, fii diplomat si conciliant, evita conflictele si luptele cu partenerul. Relatia ta depinde de modul in care vei aborda aceasta situatie. Daca esti singur, aura ta senzuala va atrage din ce in ce mai multi oameni in jurul tau. Alege cu intelepciune potentialii parteneri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, sambata 3 februarie 2024. Luna in Scorpion si Uranus cel plin de surprize ne agita azi. Reusim sa inaintam?
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, sambata 3 februarie 2024. Urmarirea sentimentelor noastre ar putea provoca agitatie pe tot parcursul zilei. Cand misterioasa Luna in Scorpion simte prezenta neobisnuitului Uranus, intuitia noastra ne poate ghida unde sa sapam. Satisfacerea curiozitatilor aparent minore are potentialul de a aduce la lumina surprize semnificative. Pe masura ce Luna continua sa se alinieze cu activul Marte si Mercur cel reflexiv, suntem capabili sa punem descoperirile noastre in aplicare imediat. Chiar si atunci cand evenimentele nu se desfasoara exact asa cum ne-am asteptat, totusi inaintam!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi ai nevoie de putina liniste si pace. A venit un moment in care sa iti contempli viata si sa te gandesti cat de departe ai ajuns si incotro te indrepti. Asta iti va da spatiul necesar pentru a lua anumite decizii bune pentru viitor. Oamenii din jurul tau pot fi o influenta negativa uneori. Mentine-te pentru tine, stai cu ochii pe obiectivul tau si mergi inainte decis si dinamic. Nu lasa pe altii sa te influenteze. Urmeaza metode incercate si testate si vei reusi cu siguranta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te simti teribil de intarziat si asta iti poate prinde bine pentru ca iti creezi o zona tampon de pauza pentru a contracara orice energii negative din exgterior. Treci printr-o perioada dinamica si este evident din orice miscare pe care o faci. Tine-o tot asa cu toata treaba buna facuta. Vei avea doar de castigat din asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Ipostază total neașteptată pentru Mihaela Geoană. Surprinsă în miezul zilei
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Restricții de apă în șase orașe din România din cauza secetei
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!