Bunica Gherghina, mesaj de pe patul de spital: „Aveți grijă de sănătatea voastră”

Bunica Gherghina a avut pneumonie și a fost internată în spital. Cum se simte acum vedeta de pe TikTok.
Filip Stan
04 feb. 2024, 12:33
Bunica Gherghina, mesaj de pe patul de spital:
Povestea sfâșietoare a bunicii Gherghina. Lumea care o vede pe TikTok nu are habar de câtă suferință a avut parte: „Mi-a lăsat-o în brațe și a plecat”

Bunica Gherghina își obișnuia fanii cu postări dese pe TikTok și pe alte rețele de socializare. În ultima perioadă, simpatica bătrânică nu a mai postat, fapt care a stârnit îngrijorarea fanilor săi din mediul online. În cele din urmă a reapărut și a justificat absența de pe internet. Ea a spus că a fost internată în spital în ultimele săptămâni, suferind din cauza unei răceli puternice. Le-a transmis suporterilor ei să aibă grijă de sănătate, pentru că aceasta este foarte prețioasă.

„Bună seara, dragii mei. Sunt bunica Gherghina, poate ați văzut că nu am mai apărut pe live pentru că am fost foarte bolnavă. Am fost internată în spital cu o pneumonie nenorocită și pentru care, de două săptămâni nu am mai apărut pe live, așa că, vă urez multă sănătate și aveți grijă de sănătatea voastră. Contează mult să mergeți la doctor când apare o răceală, să nu stați așa. Vă pupă mamaia”, a spus bunica Gherghina, într-un videoclip postat pe Instagram.

Bunica Gheorghina, originară din Teleorman, a devenit virală pe TikTok datorită rețelelor pe care le-a împărtășit cu fanii. Carismatică și plină de energie, a cucerit imediat internauții și a fost invitată în diferite emisiuni de televiziune, inclusiv la „Chefi la cuțite’. Multe dintre preparatele bunicii Gheorghina au devenit faimoase și i-a impresionat pe Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea cu o rețetă de plăcintă cu brânză.

Povestea sfâșietoare a bunicii Gherghina. Lumea care o vede pe TikTok nu are habar de câtă suferință a avut parte: „Mi-a lăsat-o în brațe și a plecat”

Cu toții am văzut cel puțin o singură dată un videoclip de-ale bunicii Gherghina, pe numele real Bereghianu Gherghina (74 de ani), femeia care a devenit iubită de milioanele de români, grație originalității și simplității de care mereu dă dovadă. Deși este faimoasă pe TikTok și mereu reușește să emane o energie bună, bunica Gherghina are un trecut deloc ușor.

Citește și: Prăjitură cu glazură de ciocolată! Rețeta secretă a bunicii Gherghina care a rupt Tik Tok-ul în două. Este aur pentru papilele gustative

Dedicată trup și suflet nepoatei sale, Cătălina, pe care o crește de la vârsta de 2 ani, după ce mama ei a abandonat-o, bunica a cunoscut  vremurile de schimbare din țara noastră, trăind de pe vremea comunismului, ajungând să cunoască și viața în democrație. Se numără printre bătrânii care pot oferi un sfat de viață util tinerilor din generația noastră.

În ciuda tuturor provocărilor cu care viața a pus-o la încercare, Gherghina a făcut unul dintre cele mai nobile lucruri cu care cineva se poate mândri în viață: a crescut cu greu și devotament nepoata, și mereu a încercat să-i facă pe plac cu orice.  Cătălina a fost părăsită de mamă atunci când avea doar doi ani, dar bunica ei a avut grijă să crească frumos.

„De la doi ani a părăsit-o mama ei. Mi-a lăsat-o în brațe și a plecat. Eu am mers cu ea de mânuță și la grădiniță și la școală și peste tot. Și la ședințe la liceu. Tot ce fac, fac să o bucur pe ea”, este povestea împărtășită de bunica Gherghina.

Cătălina, o tânără a generației noastre, a observat cum internauții sunt fascinați de clipurile video în care apare bunica sa, astfel că au devenit virale prin prisma TikTok-urilor în care bunica gătește sau desfășoară alte activități. Ea îi datorează totul bunicii sale, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă:

„Înseamnă totul fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a explicat Cătălina.

Citește și: Rețetă bătută cu brânză. Cum se prepară desertul tradițional al bunicii Gherghina. Are puține ingrediente și se prepară foarte rapid

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!