Cum arată „căsuţa” părintească a lui Sorin Susanu, modestul bugetar cu vilă de Hollywood şi patru maşini la scară

Noi dezvăluiri despre Sorin Susanu, fostul șef al comisariatului Județean Brașov de Protecția Consumatorilor, fost candidat la primăria Brașov, ale cărui proprietăţi răsar ca ciupercile după apă dintr-un modest salariu de bugetar.
Filip Stan
04 feb. 2024, 14:00
Cum arată

Soin Susanu este exemplul tipic care demonstrează că bugetarii nu o duc deloc rău, indiferent de guvernare. Funcţionarul public din Braşov, a cărui avere a fost deconspirată de un alt funcţionar public, creşte şi înfloreşte cu fiecare săptămână, iar Susanu chiar se laudă în presa locală cu averea sa. Deşi nu este, de pare de calibrul lui Iulin Dumitrescu, fostul şef al CJ Prahova cu chirie lunară de 6.000 de euro şi 600.000 de euro pe vacanțe și bunuri de lux într-un an şi câteva luni, braşoveanul Susanu stă solid la capitolul construcţii. După vila cu patru maşini la scară, a apărut şi căsuţa părintească în obiectivul fotografilor.

 

„Căsuța părintească întinsă pe mai multe terenuri, cu gazonul tuns ca cel de pe terenurile de golf, pare insuficientă pentru o familie numeroasă, alcătuită din doar trei persoane!
SHARE SĂ ÎNVEȚE ȘI ALȚII CUM POT AJUNGE BOGAȚI DINTR-UN SALARIU DE BUGETAR ȘI CÂTEVA CHIRII!
Aparent modernizată și renovată cu materiale de calitate, aceasta nu poate oferi și spațiul necesar pentru cele doar patru mașini folosite de către membrii familiei!
Din acest motiv, pe o stradă din Brașov învecinată imobilului, a crescut un garaj!
Cine l-a construit, al cui este terenul și cât costă pe lună, vom afla în perioada imediat următoare!
Și dacă tot tupeul este nemărginit, iar orașul Brașov pare curtea acestui personaj controversat, de ce nu ar parca și pe locuri hașurate, unde până și staționarea este interzisă!

Curiosul caz al bugetarului din Braşov care şi-a luat „viloi” din leafa de la stat. Cum a trăit Susanu la curte, cu 4 maşini în garaj, copii la şcoală şi facturi cu doar 3.700 de lei pe lună

Interesant este că una dintre mașinile folosite aparține unui operator economic, ce a făcut obiectul mai multor sesizări, aparent, cercetate superficial.
Și cum promiteam că vom vorbi despre trei case, fără a mai socoti apartamentele dobândite în condiții discutabile, vă arăt și panoul unui complex în care băiatu’ lu’ tata se preocupă de construirea uneia dintre vile.
Dacă ar fi vorba despre un joc de cărți, acest luptător cu (fărăde?!)legea are o pereche de șeptari, adică două mașini BMW seria șapte!
Presiuni puse pe operatorii economici în a căror camere se zgâlțâia un cuier sau în a căror bucătării s-au găsit trei ouă cu probleme și în schimbul acestora s-au obținut tot felul de favoruri, vor face obiectul unor materiale viitoare!
Era să uit! Părinții personajului folosesc un apartament se pare obținut în condiții dubioase tocmai pentru a lăsa marea familie de trei persoane să locuiască singurică!
VA URMA #brașov #corupție
PS am trimis încă de săptămâna trecută sesizările către instituțiile abilitate să cerceteze întreaga situație!
Brasov, Romania Agentia Nationala de Integritate,”, scrie Horia Constantinescu pe Facebook, unde prezintă şi un video cu noua proprietate.

Citeşte şi

Horia Constantinescu, directorul ANPC, îl demolează pe șeful suspendat al CRPC Brașov: ”Căsuța unui funcționar public cinstit, Brașov 2024”

Recent, preşedintele ANPC Horia Constantinescu a prezentat, într-o postare pe Facebook, imagini ale unui imobil despre care afirmă că, alături de alte imobile, aparţine direct sau indirect unuia dintre cei mai vehemenţi contestatari ai săi, funcţionar public de 11 ani, fără alte surse de venit declarate, şi anunţă că va transmite o sesizare complexă către DNA si ANI, pentru a vedea ”daca exista explicaţii pentru norocul acestui personaj”.

”Voi transmite o sesizare complexă către DNA şi ANI sş vedem dacă există explicaţii pentru norocul acestui personaj! Când te gândeşti ca avem deja informaţii cu privire la cum s-a construit, ce „intervenţii” s-au facut, de către cine şi unde, lucrurile se complică! Spre deosebire de personajul proprietar, care mi-a facut zeci de denunţuri, ce se incheie încetul cu încetul prin clasări (aşa cum deja am primit), al meu este complex si susţinut cu probe clare!”, anunţa Horia Constantinescu.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!