Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”

Iulia Albu și Mike au vorbit deschis despre relația lor de cuplu, în cadrul emisiunii „Power Couple”. Cei doi au explicat cum reușesc să gestioneze problemele din relație.
Filip Stan
04 feb. 2024, 19:46
Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike:

Iulia Albu a dezvăluit ce nu ar putea să ierte niciodată într-o relație, și anume infidelitatea. Cretoarea de modă și iubitul ei nu au o relație perfectă, dar reușesc să treacă peste toate provocările și să se iubească în continuare.

„Înșelatul. Noi avem această problemă reală cu înșelatul. Cel puțin o dată pe lună visez că mă înșală și mă trezesc supărată pe el”, a spus Iulia Albu pentru Cancan.

„Neagră, nu supărată”, a completat-o Mike.

Citește și Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu soțul său, George Restivan: „El și-o dori, dar nu alături de mine. Mie nu mi se pare ok”

Întrebați cum se manifestă supărarea, Mike a explicat: „Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”.

„N-a putut Freud să înțeleagă femeia, n-o să puteți voi acum. Asta cu visatul e ceva, dar nu aș putea să trec peste dacă m-ai înșela”, a completat designerul.

Iulia Albu și Mike au stat despărțiți o perioadă

Iulia Albu și Mike au avut și o perioadă în care au stat despărțiți, dar în cele din urmă au hotărât să lupte pentru relația lor și au reușit să depășească momentele de neînțelegere. Au mers la terapie, unde au discutat mult despre problemele din relație și în acest fel și-au regăsit armonia.

„Am aflat despre el, în primul rând, că poate face față, ceea ce este foarte important, pentru că eu nu aș putea avea lângă mine un bărbat slab. Am aflat despre el că poate să spună că-i pare rău atunci când greșește, nu imediat, dar în cele din urmă… (râde) și am aflat despre el că este un excelent bucătar, și am mai aflat altele care nu se pot spune și unele care se pot spune, cum ar fi că avem amândoi o pasiune nebună pentru benzile de cărți desenate cu Mickey Mouse. Împărtășim multe pasiuni comune și noi nu avem certuri ca alte cupluri, de genul: ce mobilă să luăm în casă, cum să aranjăm lucrurile, etc. Este, așa, un haos frumos printre viorile lui și activitățile mele și totul este într-o armonie perfectă. Noi nu suntem într-o armonie perfectă, dar, cumva, universul nostru interior ne aduce într-o armonie perfectă”, a spus Iulia Albu pentru Viva.

Citește și Radu Vâlcan, despre scandalul din jurul Evei Măruţă: „Oamenii sunt răutăcioși”. Cât plăteşte Adela Popescu pentru şcoala privată a copiilor

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!