Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care își închipuie că sunt într-o relație. „M-a sunat să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă”

Ana Odagiu a dezvăluit că e hărțuită în mediul online de o femeie și că nu poate să scape sub nicio formă de ea.
Filip Stan
07 feb. 2024, 09:28
Ana Odagiu, hărțuită de o femeie care își închipuie că sunt într-o relație. „M-a sunat să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă”

Ana Odagiu a fost căutată de această femeie în pandemie, când actrița făcea video-uri alături de sora ei, Monica Odagiu. Ana încerca să le răspundă atunci tuturor celor care le urmăreau, însă la un moment dat o urmăritoare a început să fie extrem de insistentă.

„Sunt hărțuită de o persoană în mediul online. Voi merge la poliție, dar dacă mai știți și alte metode de a scăpa de o persoană care mă hărțuiește pe mine, pe prietenii și familia mea, vă rog să mă îndrumați. În urmă cu ceva timp, in perioada pandemiei, faceam acele filmulețe comice împreună cu sora mea. Atunci, numărul de oameni care mă urmăreau pe rețelele de socializare a crescut extrem de mult. Eu încercam să răspund tuturor celor care mă apreciau și uneori răspundeam și celor care nu o făceau, cu condiția ca ei să scrie corect din punct de vedere gramatical. Așa unii oameni mi-au devenit prieteni și in viața de zi cu zi. Erau oameni care veneau la teatru, cu care am schimbat ceva idei, pe care i-am îmbrățișat și le-am mulțumit.

Persoana în cauză părea una normală, cu umor, care scria corect gramatical. În pandemie, având mai mult timp, am comunicat pe Instagram, mai cu toată lumea de bun simț. Această persoană îmi scria extrem de des, însă am răspuns de câte ori am putut. Cu drag, cu respect. Când persoana respectivă mi-a scris că e tristă, am încurajat-o, am susținut-o sa nu se lase pradă tristeților. Am invitat-o la teatru. A și venit și am rugat-o să nu-și mai cumpere bilet, că îi voi da eu invitație” a scris Ana Odagiu pe pagina de Facebook.

Citește și Jador iubește din nou! Cine este femeia care i-a furat inima celebrului manelist. Tatăl lui l-a dat de gol: „Este manager la un spital din București”

„M-a sunat la 11 noaptea pe telefonul mobil să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă și are să-mi dea un cadou”

Lucrurile au escaladat atunci când femeia a început să o sune disperată pe actriță și să o întrebe unde e. La un moment dat, i-a spus că e în fața casei sale și a venit să-i aducă un cadou. A dezvoltat o obsesie pentru ea și a început să creadă că sunt într-o relație. Ulterior, femeia a început să o amenințe și să-i adreseze înjurături, iar Ana Odagiu a realizat că acea persoană are nevoie de ajutor specializat. Actrița a transmis pe această cale un mesaj de avertisment către toți cei care o urmăresc, îndemnându-i să fie vigilenți cu astfel de persoane.

„Apoi lucrurile au luat-o razna. M-a sunat la 11 noaptea pe telefonul mobil (în condițiile în care nu i-am dat numărul meu de telefon vreodată) să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă și are să-mi dea un cadou. M-am blocat! Am întrebat-o de unde are numărul meu și cum adică e la mine acasă. De unde știe unde stau? Mi-a explicat că și-a dat seama dintr-un story pe care îl postasem eu și că trecând prin zonă, mi-a văzut mașina și aveam numărul în geam… sunt multe de povestit, dar vă spun, persoana credea ca avem o relație. Lucrurile s-au transformat, primesc amenințări și înjurături și, încercând să aflu de ce, am realizat că e un om care are nevoie de ajutor specializat! Scrie prietenilor mei, familiei și celor cu care lucrez. Este extrem de epuizant pentru mine și vă povestesc asta, ca să aveți grijă cu cine sunteți oameni!” a mai transmis Ana Odagiu pe pagina de Facebook.

Citește și Carmen Harra, previziuni cutremurătoare după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer: „Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'