Ana Porgras s-a săturat de Survivor All Stars și a răbufnit: „Eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Se cred superiori”

Ana Porgras a răbufnit la Survivor All Stars! Tensiunea este la cote maxime în Republica Dominicană, iar concurenta din tabăra Faimoșilor a cedat și a spus tot ce are pe suflet.
Alina Costache
07 feb. 2024, 14:39
Ana Porgras s-a săturat de Survivor All Stars și a răbufnit: „Eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Se cred superiori”
Ana Porgras s-a săturat de Survivor All Stars și a răbufnit: „Eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Se cred superiori”

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul emisiunii Survivor România All Stars. Cu toate că este cunoscută pentru performanțele ei deosebite și pentru contribuția semnificativă adusă echipei pe traseele din Republica Dominicană, în ultima ediție a emisiunii, Ana a fost vizibil tulburată și aproape de a izbucni în lacrimi. În acele momente dificile, Ștefania Stănilă a fost alături de ea, însă nimeni nu înțelegea exact ce s-a întâmplat.

Citește și: Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. „Niciunul din cei care sunt în scenarii!”

Zanni a dezvăluit adevărul despre această situație. Ana Porgras depune eforturi uriașe pentru a obține puncte pentru echipa sa. Ea s-a implicat activ în munca grea din tabără, dar și în confruntările cu alți concurenți, dând întotdeauna tot ce are mai bun în jungla din Dominicană. Cu toate acestea, echipa faimoșilor a avut dificultăți în a câștiga în fața taberei albastre, ceea ce a afectat-o profund pe Ana Porgras. Lucru la care s-au alăturat și tensiunile din echipa sa. Înainte ca Ana să-și exprime frustrările în fața celorlalți, Zanni și Jador au avut mai multe divergențe.

Toți fanii emisiunii Survivor își amintesc de conflictele dintre Jador și Zanni din sezonul anterior. Mulți au fost curioși să vadă dacă tensiunile dintre ei se vor menține și în cadrul ediției All Stars. Inițial, lucrurile păreau să fie în regulă, însă situația s-a schimbat pe parcurs. Zanni l-a acuzat pe Jador că nu a apreciat eforturile sale de a rezolva situația tensionată dintre ei, iar în replică, Jador i-a promis că își va modifica atitudinea.

Daniel Pavel a adus în discuție problemele din echipa Anei Porgras, iar aceasta a fost extrem de vehmentă în privința deciziei ei de a nu mai depune eforturi pentru câștigul Faimoșilor. Ana a promis că va clarifica situația atunci când va considera că este momentul potrivit. La îndemnul lui Cătălin Moroșanu, Ana Porgras a ales să nu ofere mai multe detalii despre conflictele din tabăra lor.

„Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (…) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma. În momentul în care o să mă calmez o să explic exact ce simt și de ce”, a spus Ana Porgras, în timpul emisiunii de la Pro TV.

Sigur că, vorbele acesteia i-au lăsat pe mulți fără cuvinte. Unii coechipieri nu se așteptau ca Ana Porgras să aibă o astfel de problemă.

Ana Porgras a fost aleasă de războinici să meargă în tabăra lor. Fosta gimnastă și-a deschis sufletul, după ce a fost la un pas de a izbucni în lacrimi, înainte să intre pe traseu. Bruneta a dat de înțeles că Jador nu este ceea ce pare.

„Am plâns pentru că s-au adunat niște lucruri, am plâns că văd niște nedreptăți! Am plâns că unii oameni din echipa Faimoșilor se cred superiori, mult prea mult! Poți să faci asta acasă, dar nu în Republica Dominicană!”, a ținut să spună Ana Porgras, după ce a ajuns în tabăra rivalilor.

Citește și: Care este motivul principal pentru care Zanni s-a întors la Survivor. Ce spune despre cearta cu Alex Velea. ”O familie n-am fost niciodată. L-am respectat enorm”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Oficialii turci critică SUA pentru invitația adresată lui Netanyahu de a vorbi în Congres
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!