Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu poate accepta că fratele ei a murit subit. ”Nu vor să se afle ce s-a întâmplat. E o mare nedreptate”

Chiar dacă au trecut mai mult de doi ani de când Petrică Mîțu Stoian a plecat la cer, familia lui nici până în ziua de azi nu poate trece peste pierdere. Sora artistului, Maria Tărchilă, cere autorităților să își facă treaba și să descopere adevăratul motiv pentru care fratele său a murit.
Filip Stan
08 feb. 2024, 09:06
Sora lui Petrică Mîțu Stoian nu poate accepta că fratele ei a murit subit. ”Nu vor să se afle ce s-a întâmplat. E o mare nedreptate”

La data de 6 noiembrie 2023, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. El era unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară de la noi din țară. La doar 61 de ani, artistul a decedat fulgerător, iar vestea a fost un șoc pentru toată lumea. Mai mult decât atât, înainte cu două zile de deces, acesta se afla într-un platiu de televiziune, alături de colegii lui pentru filmările unei ediții speciale de sărbători.

Citește și Lovitură de teatru în lupta pentru averea lui Petrică Mâţu Stoian. Ce se întâmplă cu banii din drepturile de autor

Decesul lui a fost acceptat foarte greu, mai ales de cei apropiați, pentru că Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață chiar după ce a mers pe propriile picioare la o clinică de recuperare post-COVID19, acolo unde urma să facă un tratament într-o cameră hiperbară.

Imediat după, problemele au și început să apară, apoi a mers la spital în stare gravă, urmând ca până seara să moară.

Acum, familia artistului a deschis un proces împotriva clinicii, care între timp și-a încheiat activitatea. Sora cântărețului, Maria Tărchilă, e foarte îndurerată și tristă pentru că nimeni nu ia nicio atitudine, iar în continuare, cei vinovați nu plătesc pentru moartea fratelui său.

„Chiar nu se mai întâmplă nimic, stă dosarul la sertar la procuror și degeaba. Să vedem ce a mai făcut acum doamna avocat, că nu am mai vorbit cu ea de o săptămână. Se tot tărăgănează și așteaptă probabil să se prescrie, să nu iasă adevărul la iveală.

Clinica aceea e sigur vinovată că nu avea medici acolo să verifice pacienții care intră în camera hiperbară, trebuia să aibă medici cum au toate cele din Constanța, Târgu Mureș sau de unde mai este clinică cu cameră hiperbară. Cred că o să mai angajez câțiva avocați din București, că nu știu ce să fac. Văd că au schimbat dosarul de la un procuror la altul, iar aceștia nu colaborează cu avocații și nu vrea nimic să facă, stă pe loc și ține acolo dosarul. E o mare nedreptate”, a spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit Spynews.ro.

”S-or fi gândit că mortul e mort și tot el e vinovat”

Printre altele, femeia a precizat că ar vrea să mai angajeze și alți avocați, poate în felul acesta se va face lumină și în cazul fratelui său, însă, totodată, sora lui Petrică Mîțu Stoian crede că vrea să se prescrie dosarul și din acest motiv se trage de timp atât de mult.

Chiar și așa, Maria Tărchilă nu are de gând să se dea bătută și susține că va încerca toate posibilitățile pentru a face dreptate, chiar dacă va fi nevoită să meargă la CEDO.

„Doamna avocat a mers acolo și a vrut să intre la procuror să discute, iar jandarmii nu au lăsat-o să intre. Vă închipuiți de situație? Să n-ai voie să discuți, nu știu care e treaba. Nu vor să se afle ce s-a întâmplat, mă gândesc că e ceva politic la mijloc, că sunt mulți implicați acolo la clinica aceea. S-or fi gândit că mortul e mort și tot el e vinovat.

Citește și De ce a murit, de fapt, Petrică Mîţu Stoian. Foştii colegi de scenă dezvăluie un incident teribil petrecut la filmările pentru Revelion

Așa se face acum, nu vedeți cum e justiția în ziua de azi. Eu încerc pe toate căile să văd ce mai pot face, să văd dacă mai pot să mai angajez avocați. Acum e al treilea an și nimic, nimic, mută dosarul de la un procuror la altul și nu se rezolvă”, a mai spus sora lui Petrică Mâțu Stoian.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!