Victor Ciutacu, lovitură năprasnică la adresa G4Media! Îl demolează pe Cristian Pantazi după un derapaj editorial: “Băieții sunt triști că și-au pierdut apartenența la gașca celor care fac jocurile în justiție! Rar proba mai mare de tupeu jegos!”

Victor Ciutacu îl demolează pe Cristian Pantazi, redactorul șef al G4Media, și îl acuză de derapaj jurnalistic după ce acesta a scris un editorial despre campaniile electorale pentru viitoarele alegeri de anul acesta, dar și despre ”influența serviciilor secrete în politică”.
Alina Costache
08 feb. 2024, 12:09
Victor Ciutacu, lovitură năprasnică la adresa G4Media! Îl demolează pe Cristian Pantazi după un derapaj editorial: “Băieții sunt triști că și-au pierdut apartenența la gașca celor care fac jocurile în justiție! Rar proba mai mare de tupeu jegos!”

Victor Ciutacu, lovitură năprasnică la adresa G4Media! Jurnalistul România TV a reacționat într-o postare pe Facebook după ce în publicația anterior amintită a apărut un editorial semnat de redactorul șef Cristian Pantazi, intitulat ”Civili și epoleți în campania electorală: cine face jocurile”.

Citește și: Victor Ciutacu, despre alegerea lui Tolontan şi alte alegeri politice: „Dacă patria o cere…”

Victor Ciutacu: “Băieții sunt triști că și-au pierdut apartenența la gașca celor care fac jocurile în justiție! Rar proba mai mare de tupeu jegos!”

”Rar poți să vezi proba mai mare de tupeu jegos. Băieții sunt triști că și-au pierdut apartenența la gașca celor care fac jocurile în justiția pe care n-o mai controlează ai lor. Dacă intri la ăștia în redactie și strigi tare “Atențiune!”, sar în bloc în poziție de drepți de pe scaune. Dupa ce le ordoni “Continuați!”, se pun pe scris la foc automat că se baga securitatea în anchetele penale. Adevăru-i că simt o oarecare nostalgie după vremurile democratice și civile când inegalabilul Coldea, prin Dumbravă, securizase câmpul tactic din justiție, iar Portocală, Uncheșelu, Man, Ardelean și alte înalte conștiințe din DNA anchetau strict în limita legii și a convingerilor anticorupție care-i măcinau pe interior ca focul viu”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Victor Ciutacu: Marcel Ciolacu, deși nu-i place, și-a asumat ingrata postură de pompier al nemulțumirilor sociale

 

Cristian Pantazi, redactorul șef al G4Media, a scris un editorial despre campaniile electorale pentru viitoarele alegeri de anul acesta, dar și despre ”influența serviciilor secrete în politică”.

”Câteva evenimente și poziționări din ultimele luni riscă să creeze percepția că decizii politice și instituționale critice în super-anul electoral 2024 sunt influențate de actori nevăzuți. Dosare ce vizează instituții de forță închise abrupt, dosare sensibile deschise în plină campanie electorală, procurori sancționați sau promovați arbitrar, procurori-șefi care au colaborat instituțional cu serviciile secrete. Și, peste toate, un SRI fără conducere civilă despre care președintele Iohannis spune că ”funcționează impecabil”.

E evident că orice discuție despre influența serviciilor secrete în politică riscă să alunece în conspiraționită, dat fiind că e aproape imposibil de lucrat cu dovezi”, scrie Cristian Pantazi.

Pantazi spune: ”comportamente arbitrare ale unor șefi de instituții provoacă și alimentează lipsa de încredere în stat. Or, încrederea e un ingredient esențial pentru instituții precum DNA sau Parchetul General, mai ales când dosarele gestionate în plină campanie electorală pot schimba soarta alegerilor: deschiderea dosarului achizițiilor de la Sectorul 3 în care e implicată o apropiată a premierului Ciolacu, dosarul vaccinurilor care îl vizează pe Vlad Voiculescu, blocarea cercetării doctoratului fostului premier Ciucă.

Semnele de întrebare au apărut încă de la numirea celor doi procurori-șefi, în martie 2023. Amândoi vin din DIICOT, structură de parchet unde colaborarea cu SRI pe dosare de criminalitate organizată și antiterorism este obligatorie”.

 

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Secretele unui somn eficient. Cum te pui pe picioare peste noapte
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Donald Trump anunţă întâlnirea cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Mar-a-Lago
MediaFlux
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!