Octavia Geamănu, noi detalii despre procesul cu Antena 1: „Duce la răspândirea știrilor false, manipularea informațiilor”

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesul cu Antena 1. Știrista a fost extrem de supărată după ce a fost scoasă pe neașteptate de la Observator și trimisă în spatele camerelor, iar pentru acest gest, a dat trustul în judecată. Chiar dacă a trecut ceva timp, procesul nu s-a încheiat, următorul termen fiind în aprilie.
Alina Costache
09 feb. 2024, 19:25
Octavia Geamănu, noi detalii despre procesul cu Antena 1:
Octavia Geamănu, noi detalii despre procesul cu Antena 1

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesul cu Antena 1. „Merg înainte. Un nou termen în aprilie”, a spus Octavia Geamănu, pentru  Click.ro.

Știrista nu a mai semnat cu o altă televiziune, și-a făcut un podcast și e mulțumită de cum decurg lucrurile. Însă, se declară îngrijorată de inteligența artificială și se teme că la un moment dat nu vom mai putea face diferența între o informație falsă și una adevărată.

Citește și: Octavia Geamănu, anunţ după 9 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani pe conturile de socializare

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesul cu Antena 1

Pe mine una, mă îngrijorează această capacitate a inteligenței artificiale de a crea materiale false, pentru că ea deja duce la răspândirea știrilor false, manipularea informațiilor și compromiterea identității online.

Pericolul constă în potențialul impact asupra reputațiilor individuale, instituțiilor și chiar a democrației, întrucât încrederea în sursele de informație poate fi curând grav afectată.

La întrebarea fiului meu Andrei “Și cum știu ce filmuleț e real sau nu?”, am ajuns să dau din umeri. Tare-mi e că din umeri dau și experți în IT cărora această tehnologie le ridică provocări semnificative pentru dezvoltarea unor mecanisme eficiente de detectare și combatere a manipulării media.

Totuși, întrucât stilul meu e unul al gândurilor bune, aș vrea să-nchei într-o notă de umor real…A dumneavoastră, aceeași blondă! Încă. Poza din primul comentariu e reală. 2012”, a mai spus prezentatoarea.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!