Candidatul comun la prezidențiale, mărul discordiei în Coaliție! Rareș Bogdan: „Dreapta va da președintele României”

2024 este un an electoral extrem de important deoarece în România vor fi patru tipuri de alegeri: Europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. În acest moment, alegerile prezidențiale reprezintă mărul discordiei în Coaliția de guvernare și asta pentru că liderii celor două partide, PSD și PNL, nu s-au decis dacă vor avea un candidat comun sau vor intra separat în lupta pentru scaunul de la Cotroceni.
Alina Costache
11 feb. 2024, 20:57
Candidatul comun la prezidențiale, mărul discordiei în Coaliție! Rareș Bogdan: „Dreapta va da președintele României”
Candidatul comun la prezidențiale, mărul discordiei în Coaliție! 

Candidatul comun la prezidențiale, mărul discordiei în Coaliție! În prezent, doi lideri importanți din cadrul celor două partide exclud vehement varianta unui candidat comun la prezidențiale.

Citește și Premierul Marcel Ciolacu: „Nu mai vinde nimeni niciun Ardeal! Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment”

Candidatul comun la prezidențiale, mărul discordiei în Coaliție!

Este vorba despre prim-vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan, și eurodeputatul PSD, Mihai Tudose.

Liberalul Rareș Bogdan susține că partidul său va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale și că Nicolae Ciucă este obligat să candideze la prezidențiale.

„Președintele partidului este obligat să-și asume candidatura la prezidențiale. Generalul Ciucă are indiscutabil prima șansă. Nu știu dacă Mircea Geoană va strânge sau nu semnăturile, nu a fost în ograda noastră. De asemenea, nu s-a discutat despre candidat comun… PNL are un candidat și va avea un candidat, iar Dreapta românească va da președinte României”, a declarat Rareș Bogdan.

La rândul său, Mihai Tudose, liderul de campanie al PSD, exclude varianta unui candidat comun la alegerile prezidențiale din acest an și spune că fiecare partid va veni cu propriul candidat.

Mai mult, social-democratul a subliniat că un nou președinte de dreapta nu este cea mai bună soluție și că Marcel Ciolacu, actualul premier al României este potrivit să ocupe scaunul de la Cotroceni.

De asemenea, Mihai Tudose a exclus scenariul candidaturii lui Mircea Geoană cu susținerea Coaliției.

„Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul. PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman, dacă începem iar cu teoria. Practic, nu. Dacă vrea neapărat, să vină în partid, să vedem, să discutăm. Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, `Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi`, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează!”. a declarat Mihai Tudose.

Citește și Surpriză de proporții la alegerile europarlamentare! Alexandru Rafila a făcut anunțul. „Mi-am depus opţiunea pentru candidatură”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!