Super Bowl 2024: Kansas City Chiefs şi-a apărat cu succes titlul NFL în faţa lui San Francisco 49ers pe Allegiant Stadium

Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 echipa San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.
Filip Stan
12 feb. 2024, 08:22
Super Bowl 2024: Kansas City Chiefs şi-a apărat cu succes titlul NFL în faţa lui San Francisco 49ers pe Allegiant Stadium

Super Bowl 2024: Cei de la 49ers erau uşor favoriţi la primul Super Bowl desfăşurat în Las Vegas şi au fost de două ori la un pas de victorie pe Allegiant Stadium.

Chiefs au jucat în patru din ultimele cinci Super Bowl-uri şi au devenit prima echipă care a câştigat două titluri consecutive, după Patriots, care a reuşit acest lucru în sezoanele 2003 şi 2004.

La doar 28 de ani, Patrick Mahomes a devenit al şaselea quarterback din istoria NFL care a câştigat cel puţin trei Super Bowl-uri, în timp ce Andy Reid a devenit al cincilea antrenor care a câştigat trei sau mai multe, potrivit BBC.

Cristiano Ronaldo mănâncă mici cu muștar. Imaginea s-a viralizat imediat. Ce mesaje i-au lăsat românii: „Stai să dea de gust”
Ediţia din acest an a Super Bowl a atras, fără îndoială, un interes mai mare ca niciodată, audienţa televizată din SUA fiind aşteptată să eclipseze recordul de 115 milioane de telespectatori înregistrat anul trecut la victoria lui Kansas City în faţa celor de la Eagles.

Super Bowl 2024: Acesta a fost primul Super Bowl care a avut loc în capitala mondială a divertismentului. Prinţul Harry a avut o apariţie surpriză la gala de decernare a premiilor de final de sezon, care a avut loc joi în Vegas.

Elementul Taylor Swift în ecuaţia Super Bowl 2024

Relaţia superstarului cu Travis Kelce, vedetă a echipei Kansas City, a adus o mulţime de noi fani pentru Chiefs şi pentru NFL în general, şi au existat chiar teorii ale conspiraţiei cu privire la faptul că parcursul echipei în play-off a fost trucat pentru a menţine acest nou interes şi pentru a ajuta la realegerea preşedintelui american Joe Biden.

Săptămâna aceasta, şeful NFL, Roger Goodell, a calificat aceste afirmaţii drept „prostii”, în timp ce multe canale media au speculat dacă artista poate participa la Super Bowl, întrucât sâmbătă a avut un concert la Tokyo.

Ea a reuşit să ajungă, alăturându-se zecilor de vedete de pe Allegiant Stadium. Swift a fost văzută la meci alături de prietenele sale celebre Blake Lively şi Ice Spice.

Ea a fost văzută, de asemenea, într-o lojă, discutând cu fratele lui Travis Kelce, Jason Kelce, precum şi cu Roger Goodell.

Greşeala colosală a Simonei Halep care ar putea duce la menţinerea suspendării pentru 4 ani. CTP: „Nu te apuci să faci astfel de afirmaţii care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată”
Jay-Z a fost văzut, de asemenea, cu fiicele sale, Blue Ivy Carter şi Rumi Carter, la meci, iar Beyoncé a fost văzută mai târziu stând într-o lojă.

Super Bowl 2024: În ceea ce priveşte vedetele din tribune, Paul Rudd, Queen Latifah, Lady Gaga, Gwen Stefani, Jared Leto, Luke Combs, LeBron James, Gordon Ramsay, Elon Musk, Jimmy Kimmel şi Jeff Goldblum au fost văzuţi încurajând echipele.

Super Bowl 2024: Printre alţi artişti care au fost prezenţi şi care au cântat în timpul marelui meci de campionat se numără Usher, care a fost capul de afiş al spectacolului din pauză. De asemenea, Reba McEntire a interpretat imnul naţional, Post Malone a cântat „America the Beautiful”, iar Andra Day a interpretat „Lift Every Voice and Sing”.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Oficialii turci critică SUA pentru invitația adresată lui Netanyahu de a vorbi în Congres
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!