Karmen Minune, despre coșmarul trăit după ce mama sa a suferit un accident vascular: „I-au căzut ochiul și gura. Practic toți mușchii au paralizat”

Karmen Minune a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când mama ei a suferit un anevrism cerebral, în timp ce ea se afla în vacanță.
Alina Costache
13 feb. 2024, 15:19
Karmen Minune, despre coșmarul trăit după ce mama sa a suferit un accident vascular: „I-au căzut ochiul și gura. Practic toți mușchii au paralizat”
Karmen Minune, mărturisiri cutremurătoare despre AVC-ul suferit de mama sa

Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a avut parte de o încercare grea în urmă cu mai bine de doi ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. În aceea perioadă, întreaga familie a trecut prin momente pline de tensiune. Karmen Minune, fiica manelistului, a vorbit despre perioada de coșmar în care a aflat că mama ei se confruntă cu probleme de sănătate și cum a aflat totul.

„Eram în vacanță, eu și soțul. Ai mei erau acasă. Dormeam și m-am trezit la 06:00 plângând, cu lacrimi pe față. I-am visat pe amândoi rău de tot, ceva cumplit, nici nu vreau să povestesc visul. Ce-ți poți imagina cel mai rău. Asta am visat despre părinții mei.  Am visat că mă duceam cu lumânări la tata și după aia am visat-o pe mama într-un accident de mașină. Visele au fost unul după altul și m-am trezit plângând, aveam perna udă.

M-am trezit disperată, am luat telefonul, am văzut că e șase dimineața, zic: ‘Ce e cu mine, ce se întâmplă?’. Soțul meu m-a întrebat: ‘Ești ok, ai pățit ceva?’. Zic: ‘Da, lasă-mă că trebuie să sun acum acasă că s-a întâmplat ceva’. Am sunat, amândoi se simțeau rău. Zic: ‘Măi mamă, îngrijește-te, ia pastilele, fă ceva, îngrijește-te acum, că te-am visat foarte rău și pe tine și pe tata’. Tata era doar răcit, îl durea foarte puțin gâtul, în schimb mama simțea o presiune în spatele capului, la ceafă.

Mi-a zis: ‘Cred că am puțină tensiune, iau niște pastile, îmi trece, stai liniștită’. Ea ca să nu mă panicheze pe mine. Eu instant mi-am dat seama că îi e rău, am sunat-o pe soră-mea și i-am spus să se ducă la mama, că nu e bine. Ele stau mai aproape una de cealaltă. Nu m-a mai sunat, nu nimic, eu am sunat-o să o mai întreb: ‘Cum mai ești?’, ea nu mă suna înapoi, simțeam că îmi ascunde ceva. 

Am venit din vacanță, m-am dus direct la ea, bineînțeles că nu se simțea deloc bine, în sensul în care se tot dezechilibra, avea tensiune foarte mare. Am sunat la Salvare o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori, până când am zis: ‘Femeie, vrei să stai așa sau mergem la spital? Îți faci RMN, CT, din cap până în picioare, tot ce e nevoie, de ce stai așa?’”, a povestit Karmen Minune, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Citește și: Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită. „Știi că trebuie să mergi la foarte multă școală”

Karmen Minune spune despre mama ei că este o persoană foarte puternică și independentă, care întotdeauna a avut grijă de ceilalți, dar că de cele mai multe ori se neglijează pe ea și sănătatea ei. În ciuda dorinței mamei sale, Karmen a simțit că e necesar să intervină și să solicite intervenția medicală.

Mama e genul de femeie care simte că moare, nu ia pastile, ea e foarte stăpână pe situație indiferent de ceea ce se întâmplă și zice că e bine și că nu are nimic. Ea fiind obișnuită foarte tare să aibă grijă de ceilalți, se neglijează foarte tare pe ea. În schimb, de data asta am simțit că e nevoie să iau eu atitudine și să zic: ‘Nu mai stai în casă, stăm să se plimbe Salvarea la noi? Nu-i ok’. Am sunat acasă în perioada respectivă, eu fiind acasă la mine, ea fiind acasă la ea. Noi stăm la o oră distanță. Simțeam de fiecare dată când îi e rău. Am o legătură cu mama… ceva divin, e dincolo de realitate. Într-un final s-a mai liniștit cu durerile de cap, am mers la control, n-am descoperit nimic.

Și apoi am plecat în vacanță. Eram într-un loc cu șampanii de sute de mii, cu plajă scumpă, fastuoasă. În momentul ăla nu aveam de ce să mă gândesc la mama. Fiind la petrecere, toată lumea se distra lângă mine, am zis: ‘Bă, mama, stai puțin’. Iau telefonul, o sun, îmi închide, o sun pe cameră a doua oară. Mi-a răspuns pe cameră și am văzut doar un pat, pe ea, și tăblia de la pat de spital. În capul meu prima dată am zis: ‘Băi, sunt plecați undeva, e vreun hotel, o chestie, vreo nebunie, a plecat cu tata’. Din ochi mi-am dat seama că e ceva grav, că e în spital, era internată, era și perioada cu COVID-ul, nu putea să intre nimeni la ea. Doctorii dădeau mici informații, chiar și cu cele mai mari insistențe, pile și relații. Era vorba de mama mea. Aș fi făcut orice să mă duc să o văd. Nu a existat varianta asta”, a continuat Karmen Minune.

Citește și: Karmen Simionescu, de urgență la spital. Ce a pățit fiica lui Adrian Minune. ”O nenorocire”

După insistențe repetate, fiica lui Minune a aflat de la sora ei că mama lor a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se aflau împreună la masă și discutau.

„Într-un final i-am sunat pe ai mei și le-am zis: ‘Băi, să-mi spuneți și mie ce s-a întâmplat’, ei aveau impresia că eu încă nu știu. Le-am zis că am vorbit cu ea, că am aflat ce s-a întâmplat. Sora mea mi-a povestit că s-a trezit în miezul nopții. Mama dormea și a vrut să se ducă la baie și nu a mai putut să-și țină echilibrul. A sunat-o pe sora mea, i-a zis: ‘Mi-e rău, vino să stai cu mine’.

Și în timp ce ele vorbeau la masă, mama a făcut AVC, cu semipareză pe partea stângă sau dreaptă, nu mai țin minte. I-au căzut ochiul și gura. Practic toți mușchii au paralizat. După ce au internat-o am descoperit anevrismul, deci tot răul a fost spre bine. Faptul că a scăpat de acel AVC ne-a lăsat pe noi să descoperim următoarea problemă. Exista varianta ca anevrismul să explodeze și creierul să se invadeze cu sânge și să nu mai avem ce să-i facem”, a mai spus Karmen Minune.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Tânăra care îi acuză pe rugbiștii francezi Hugo Auradou și Oscar Jegou de agresiune sexuală a fost externată din spital
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'