Horoscop Neti Sandu 2024. Jupiter scanează toate zodiile din Casa Banilor

Neti Sandu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii anul acesta. Dacă Jupiter intră în Gemeni, avem o relație de progres în sfera carieră.
Alina Costache
13 feb. 2024, 22:54
Horoscop Neti Sandu 2024. Jupiter scanează toate zodiile din Casa Banilor

Horoscop Neti Sandu 2024. Invitată în cadrul podcastului Luni seară, Neti Sandu a făcut o serie de previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru 2024.

Horoscop Neti Sandu 2024 Berbec
Se pregătește pentru intrarea lui Marte, care ajunge ajunge odată la doi ani aici și înseamnă un nou început. De anul trecut până acum, Jupiter a stat în casa banilor, poate să fie un an foarte bun financiar. Marte îi dă o inițiativă să înceapă să facă ceva, dar trebuie să aibă grijă cu sănătatea.

Taur
Putem spune că e anul Taurului. Când e anul tău, dacă nu ai făcut ce trebuia, se simte cu vârf și îndesat. Jupiter când retrogradează vede ce nu ai făcut bine. Taurul e în casa banilor. Trebuie să fructifice tot ce nu au făcut anul trecut, până în primăvară, să rezolve, să fie fericiți, pentru că apoi mai au de așteptat 12 ani, până vine iar Jupiter să-i ajute.

EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”

Horoscop Neti Sandu 2024 Gemeni
E bine, deocamdată Jupiter te scanează să vadă dacă ai avut grijă de tine. O să fie nemaipomenit, Jupiter va face un plus de imagine pentru tine, vei avea deschidere în societate. Ei trebuie să devină mai serioși, mai statornici, mai practici, să se informeze foarte mult.

Rac
După ce a tot avut niște bețe în roate, acum Jupiter a stat la un interval pozitiv față de ei. Saturn le dă o altă stabilitate de care ei au nevoie, asta în prima parte a anului. O să mai fie niște schimbări, poate fi ceva nou la serviciu, în sfera carierei și va fi forțat să facă ceva. Lor le trebuie curaj, ei asta nu au.

Horoscop Neti Sandu 2024 Leu
Are acest Jupiter din Taur în sfera socială, carieră, adică funcție, s-a născut să conducă, să fie șef. Au mai fost lucruri care l-au ținut pe loc, dar acum trebui să vadă dacă ceea ce i se oferă poate să onoreze sau lasă să treacă acest moment.

Fecioară
Aici avem un Saturn în Pești, care mai stă cam doi ani, iar Fecioara poate nu e pregătită pentru o schimbare. Au o stabilitate deocamdată, dar dacă Jupiter intră în Gemeni, avem o relație de progres în sfera carieră. Ea se va simți nemulțumită, neapreciată, pentru că ea e foarte muncitoare.

Horoscop Neti Sandu 2024 Balanță
Are o promisiune. O să simtă beneficiile și un echilibru că se poate mișca în voie. După aceea, Marte va intra în Berbec, în casa opusă, cea partenerială și atunci dintr-o dată se întâmplă ceva cu șeful, partenerul. Poată să apară cineva cu care să formeze un cuplu, pentru ele e foarte important partenerul.

Scorpion
A fost destul de susținut, încurajat, protejat, curtat de Jupiter în casa partenerială. S-a simțit băgat în seamă de șefi, a devenit mai vizibil, pentru că au fost unii ani destul de grei. Jupiter i-a dat confortul să se repoziționeze. Deci e de bine. Apoi, Jupiter intră în casa banilor și poate vin niște bani de undeva, din alte surse.

Horoscop karmic. An excelent pentru călătorii spirituale, zodiile sunt învăluite de karma pozitivă

Horoscop Neti Sandu 2024 Săgetător
Și aici avem o promisiune. Îi poate aduce o colaborare, o să fie totul bine, până când nu va mai fi atât de bine. Jupiter este în casa serviciului, este extraordinar de mult de muncă, muncești până te îmbolnăvești. Trebuie să facă, fără să se mai vaiete.

Capricorn
Are un tranzit intens, trafic greu, Marte face puțin deranj, întâlnește diverse situații. Ei și-au găsit un confort sau așa ar fi fost indicat până acum. Trebuie să-și investească diferit banii, o să descopere alte căi și o să-și mai schimbe puțin mentalitatea legată de bani.

Vărsător
Începe o nouă era. Pluton intră acolo și stă mult timp, cum pășește acolo, le dă o altă atracție, un alt interes pentru o spiritualitate pe care ei nu au băgat-o în seamă. Sunt mult mai focusați pe interior, vor vrea să știe ce se întâmplă cu ei și care e locul lor în Univers.

Horoscop Neti Sandu 2024 Pești
Saturn e în Pești, deci e greu, ei sunt foarte sensibili, obișnuiți să stea în mediul lor, în apa lor și să nu fie deranjați. Acum, vine Saturn și le spune că trebuie să fie mult mai organizați, mai serioși, mai disciplinați. Poate că mulți se vor maturiza cu forța, iar alții se vor împotrivi și se vor chinui.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Ikea retrage un anumit produs din motive de siguranță. Există riscul de incendiu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză Europa că a „distrus România” în primul său discurs din Parlamentul European
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'