Motivul pentru care Jorge a decis să o ceară de soție pe Ramona Prodea. ”Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am făcut pasul”

Jorge nu mai are nevoie de introducere, el fiind unul dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc. Faimosul de la Survivor a povestit despre momentul în care a cerut-o de soție pe Ramona Prodea. Iată ce a mărturisit artistul.
Filip Stan
14 feb. 2024, 20:04
Motivul pentru care Jorge a decis să o ceară de soție pe Ramona Prodea. ”Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am făcut pasul”

Jorge nu mai are nevoie de introducere, el fiind unul dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc. Faimosul de la Survivor a povestit despre momentul în care a cerut-o de soție pe Ramona Prodea. Iată ce a mărturisit artistul.

Citește și De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. Culisele schimbărilor dramatice de la Survivor All Stars

Jorge a făcut dezvăluiri sincere despre momentul în care a cerut-o pe Ramona Prodea de soție! Artistul a vorbit și despre adevăratele motive pentru care a ales să facă acest pas.

Se pare că teama de singurătate și de a fi părăsit l-au împins să ia decizia asta, mai ales că aveau deja la activ câteva despărțiri și împăcări.

”Am făcut-o într-un moment de frică”

Concurentul de la Survivor a vorbit deschis despre problemele pe care le-au avut în cuplu de-a lungul timpului și nu a ezitat să expună și adevăratele motive pentru care a cerut-o pe Ramona Prodea de soție.

Relația celor doi a fost presărată de certuri, despărțiri și împăcări, iar Jorge a recunoscut chiar și faptul că a ajuns în punctul în care și-a înșelat soția.

Jorge susține că în momentul în care i-a adresat Ramonei Prodea marea întrebare se afla într-un moment de teamă în care nu își dorea sub nicio formă să rămână singur.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori.

Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici”, a povestit Jorge.

Jorge și Ramona formează un cuplu modern și mulți credeau că relația lor ar fi mai degrabă sortită eșecului, dar cei doi au reușit, în cele din urmă, să demonstreze contrariul.

Artistul mai are o fiică din fosta căsnicie cu Alina Laufer, iar partenera sa de viață are tot o fată, Ilinca.

„Acum câteva seri ne-am pus în pat, am luat-o de mână și i-am spus cât de mult mă bucur că am ales să fim împreună, cât de mult mă bucur că suntem aici amândoi. Nu aveam nicio șansă să rămânem amândoi. Ea cu 10 ani mai mare decât mine, eu 30, ea 40. Eu voiam să golănesc, ea voia ceva serios”, a mai spus artistul, potrivit Kfetele.ro.

Jorge a înșelat-o pe soția sa și a povestit momentul în care a fost prins. La acea vreme nu erau căsătoriți și o perioadă au fost despărțiti. Jorge a explicat care este motivul pentru care un bărbat înșală și ce caută, de fapt, atunci când își trădează partenera.

„Eu nu mai condamn pe nimeni, mai ales că am făcut-o și eu, dar mai ales că fiecare avem experiențele noastre care ne maturizează. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost înșelate și mai nou bărbații spun că femeile sunt cele care înșală.

Mesajul meu pentru voi este că nu este despre voi. Bărbații nu înseală pentru că nu sunteti frumoase, minunate, își caută validarea, este vorba despre el. Este imatur și își caută maturitatea. Când te respecți, nu mai rănești pe altcineva.

Citește și Jorge, dat afară de la Survivor All Stars? Mesajul artistului: „De la fiecare în parte am învățat câte ceva”

Ajungi la o un moment dat să înțelegi că, de fapt, tu ai o problemă că nu te iubești, și nu te respecți pe tine. În momentul ăla ajungi să cauți validare. E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare.

Noi, datorită acestui act sexual credem că suntem și iubiți și acceptați. Într-o relație de cuplu de ani de zile și încă ai pasiune și flacără, actul sexual este mai profund. Dar în momentul în care esti tânăr și neliniștit, sufletul încearcă să te ducă într-o direcție în care să înțelegi că trebuie să te iubești pe tine. Și te pune în situații să-ți arate calea cea bună”, povestea Jorge.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!