Dana Roba, decizie radicală pentru fetițele sale. Ce se întâmplă cu cele mici, după ce tatăl a vrut să le ucidă mama

Dana Roba a luat o decizie șocantă cu privire la cele două fetițe pe care le are cu Daniel Balaciu, bărbatul care a vrut să o ucidă cu un ciocan. Make-up artista nu se mai ferește și scoate toți așii din mânecă în procesul cu fostul partener.
Alina Costache
16 feb. 2024, 19:42
Dana Roba, decizie radicală pentru fetițele sale. Ce se întâmplă cu cele mici, după ce tatăl a vrut să le ucidă mama
Dana Roba, decizie radicală pentru fetițele sale. Ce se întâmplă cu cele mici, după ce tatăl a vrut să le ucidă mama

Dana Roba scoate toate armele în procesul de divorț pe care îl are cu Daniel Balaciu. Femeia vrea să demonstreze cu orice preț și să îi convingă pe judecătorii din Timișoara, că cel care a vrut să îi ia viața este, cu adevărat, un pericol.

Citește și: Dana Roba, mesaj vehement pentru judecătorul lui Daniel Balaciu: „Oare nu le-a omorât și pe fetițele mele? Un astfel de criminal nu are voie să fie în libertate”

Dana Roba, decizie radicală pentru fetițele sale

Dana Roba a decis să permită judecătorilor să le implice și pe fiicele sale și ale lui Daniel Balaciu în procesul bărbatului. Micuțele Chantal și Celline vor fi aduse în fața judecătorilor pentru a povesti ce s-a întâmplat în ziua în care tatăl lor a vrut să le omoare mama.

„M-am sfătuit cu avocatul. Săptămâna viitoare va fi o nouă înfățișare. Vor veni psihologii de la judecătorie să audieze copiii. Ei au fost martori la eveniment. Eu vreau să îi audieze, să afle de la ei adevărul. Ce s-a întâmplat. Copiii nu vor minți, vor demonstra că el a mințit”, a declarat Dana Roba pentru Fanatik.

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, a încercat, în urmă cu doar câteva luni, să o ucidă cu mai multe lovituri de ciocan, mai ales în zona capului. Bărbatul a lovit-o în timp ce mama copiilor săi dormea, în timpul zilei, iar la teribila scenă au fost martore și cei doi copii. Atât Chantal, cât și Celline, au văzut ce s-a petrecut.

La ultima confruntare dintre Dana Roba și fostul partener, make-up artista a încercat să afle adevăratele motive ale tentativei de omor.

„Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare. Răspunsul a fost „Nu am vrut să te omor”. A doua întrebare a fost „De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?”. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap”, a mai spus Dana Roba.

Femeia de afaceri din Timișoara luptă cu toată forța ca cel care a vrut să îi ia viața să înfunde pușcăria ani buni de acum înainte. Pentru a fi sigură că bărbatul își primește pedeapsa, Dana este decisă să ceară schimbarea încadrării juridice a faptei, fiind și demarate deja procedurile necesare.

„Avocatul meu se luptă să îi schimbe încadrarea. El e la tentativă de omor simplu, așa a fost încadrat. Vrem să fie băgat la tentativă de omor cu premeditare sau cu cruzime. Vorbim de acele lovituri, lovituri cu cruzime. Altfel scapă prea ușor”, a mai spus Dana Roba

Pe lângă traumele fizice și psihice provocate Danei Roba, faptele lui Daniel Balaciu le-a afectat foarte mult și pe fetițele lor. Mai cu seamă Chantal, care este mai mare și a asistat la mai toată scena de groază, are nevoie de consiliere profundă pentru a depăși starea pe care o are.

„Chantal este foarte afectată de treaba aia. E fata cea mare, a văzut totul. Acum are și sechele. Când sună cineva la interfon vrea să se ascundă, îi e teamă să nu vină el. Amândouă sunt supărate, nici nu vor să audă de tatăl lor. Eu le zic că nu e ok, dar nici să nu audă de el. Mi-au spus că nu vor să îl mai vadă vreodată. O să le duc și pe ele la psiholog. Sper să le treacă problemele pe care le au acum din cauza omului ăluia”, a mai explicat Dana Roba.

Citește și: Ce șanse are Dana Roba ca fruntea să îi fie reconstruită complet. Medicii i-au dat verdictul make-up artistei: ”Niciodată!”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
AGENT DE INFORMAȚII MILITARE NORD-COREEAN ACUZAT DE PIRATAJ ÎMPOTRIVA SUA ȘI ALTOR ENTITĂȚI INTERNAȚIONALE
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!