Scandal de proporții în Superligă! Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a bătut un avocat: „M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, este protagonistul unui scandal de proporții, după ce un avocat a declarat că ar fi fost bătut de acesta. Poliția a confirmat incidentul, iar acuma fost întocmit un dosar penal.
Filip Stan
17 feb. 2024, 19:00
Scandal de proporții în Superligă! Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a bătut un avocat: „M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul”
Scandal de proporții în Superligă! Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a bătut un avocat: „M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul”

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost acuzat de avocatul Bogdan Grigore că l-a agresat și l-a scuipat în centrul orașului Craiova. Victima a depus o plângere penală, iar poliția a confirmat incidentul. Mititelu se află acum în mijlocul unui scandal în Craiova.

Citește și: Olguţa Vasilescu intervine în războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru. „Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul şi să se bată an de an la titlu”

Avocatul Bogdan Grigore a povestit pentru Fanatik cele întâmplate. Bărbatul susține că Adrian Mititelu l-a agresat pentru a se răzbuna pentru faptul că reprezintă anumite părți cu care patronul de la FCU Craiova se judecă.

„Mă deplasam către sediul ANAF, prin fața clubului FCU Craiova, vineri dimineață, la ora 11. M-am întâlnit cu o cunoștință, stăteam de vorbă, după care a apărut Adrian Mititelu dintre niște mașini din fața clubului. A început să mă înjure, să-mi adreseze cuvinte și expresii jignitoare. Eram în stradă, chiar acolo e o stație de taxi lângă club, la vreo 10-15 metri de intrarea în club.

Mi-a zis că l-am jignit pe Adrian Mititelu junior pe Facebook, după care totul a degenerat într-un conflict legat de litigiile în care eu reprezint o parte cu care dânsul e în conflict, mai exact cu familia dânsului. Practic a fost doar un pretext, cel cu Adrian Mititelu junior.

În realitate, dânsul de mult mă amenința pentru că îndrăznesc să-mi exercit profesia și să reprezint în instanță anumite părți cu care dânsul e în conflict. Mi-a spart ochelarii, m-a scuipat, m-a înjurat, m-a amenințat, m-a îmbrâncit.

M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul. Cred că unul din apropiații dumnealui, nici nu mai știu pentru că s-au desfășurat evenimentele foarte repede, domnul Târcă, Gabi Blondu știu că i se spune”, a povestit Bogdan Grigore pentru Fanatik.

Avocatul a depus și o plângere în acest sens.

„Dosarul s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru amenințare, lovire, distrugere și ultraj. Pentru că, în realitate, acesta era pretextul principal. Faptul că eu îndrăznesc să-mi exercit profesia de avocat și că reprezint persoane cu care dumnealui este în conflict. Sunt persoane juridice cu care dânsul are niște litigii”.

IPJ Dolj a confirmat  incidentul, într-un comunicat emis sâmbătă dimineață.

„În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani ar fi fost amenințat cu acte de violență, fiind lovit în zona feței de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

Totodată, în altercație a intervenit un alt bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, care l-ar fi lovit pe bărbatul de 49 de ani în zona corpului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, desfășurându-se activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”,se arată în comunicatul IPJ Dolj

Citește și: Cum a fost „cea mai grea perioadă” din viaţa lui Adrian Mititelu jr: „Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro lunar!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!