Ion Alexandru Țiriac a dat gata domnișoarele cu ultima sa postare! Cum arată fiul miliardarului la 47 ani: „Nu sunt îngrijorat”

Ion Alexandru Țiriac a făcut furori pe Intagram, după ce a postat o poză la bustul gol. Acesta ținea în mână o placă de surf, iar mesajul pe care l-a transmis este cu totul incendiar.
Filip Stan
18 feb. 2024, 14:36
Ion Alexandru Țiriac a dat gata domnișoarele cu ultima sa postare! Cum arată fiul miliardarului la 47 ani: „Nu sunt îngrijorat”
Ion Alexandru Țiriac a dat gata domnișoarele cu ultima sa postare! Cum arată fiul miliardarului la 47 ani: „Nu sunt îngrijorat”

Ion Alexandru Țiriac, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei trei moștenitori legitimi ai miliardarului Ion Țiriac, în vârstă de 84 de ani, care a glumit sau nu atunci când a spus că are un total de 33 de copii.

Partenerul Soranei Cîrstea, în vârstă de 33 de ani și clasată pe locul 22 în WTA, își menține o formă fizică de invidiat datorită unei rutine pe care nu o abandonează niciodată. Antreprenorul le-a dat cate pe domnișoare cu pătrățelele lui.

Citește și: Cum arată şi cu ce se ocupă acum Cristi Tabără. Jurnalistul acuzat că și-a molestat fiica vitregă suferă de o boală incurabilă

”Obiceiurile de duminică la 6 dimineața mă ajută să fiu în formă zi de zi. Nu te uita niciodată în oglindă, te vei obișnui cu reflexia locului în care ești, nu unde vrei să fii!”, a scris Țiriac Jr. pe rețelele sociale, alături de o fotografie din sala de forță.

De curând, Ion Alexandru Țiriac a fost în vacanță, de unde a postat câteva imagini de la plajă, cu placa de surf și a transmis: ”Încă salvez vieți ca un hobby, nu sunt îngrijorat”.

Ion Țiriac are trei moștenitori legitimi – Ion Alexandru Țiriac, Karim Mihai Țiriac și Ioana Natalia Țiriac – dar a dezvăluit că are în total 33 de copii și că intenționează să-și împartă averea în 33 de părți legale.

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat, în trecut, într-un interviu, Ion Țiriac.

Recent, Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, a călătorit în Emiratele Arabe Unite și a postat mai multe fotografii de acolo. Imaginile ei au adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii, iar printre cei care au reacționat s-a numărat și fratele ei, Ion Alexandru.

”Nu putem ajunge la nivelul ei de regalitate de Dubai! Dar putem fi mândri să fim în preajma ei”, a scris în glumă Țiriac Jr. pe Instagram.

Citește și: Victor Ponta, acuzaţii grave după ce cumnatul său s-a stins din viaţă. Iulian Cristian Herţanu a fost hărţuit timp de nouă ani de DNA: „A fost încă o victimă a unor ticăloşi ca Portocală şi Onea!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!