Mesajul emoționant transmis de Iulia, soția lui Alexei Navalnîi. Moartea celui mai dur opozant al lui Putin a adus durere fără margini în toată Rusia și în inimile apropiaților. ”Te iubesc”

Moartea lui Alexei Navalnîi a adus tristețe și chin în familia opozantului de temut al lui Vladimir Putin. Odată cu decesul lui Navalnîi, o speranță a Rusiei a plecat. Acum, soția sa, Iulia, își plânge soțul care a îndurat trei ani de teroare în spatele gratiilor. Iată ce mesaj a transmis Iulia, la două zile de la decesul lui Alexei Navalnîi.
Filip Stan
19 feb. 2024, 08:33
Mesajul emoționant transmis de Iulia, soția lui Alexei Navalnîi. Moartea celui mai dur opozant al lui Putin a adus durere fără margini în toată Rusia și în inimile apropiaților. ”Te iubesc”

Moartea lui Alexei Navalnîi a adus tristețe și chin în familia opozantului de temut al lui Vladimir Putin. Odată cu decesul lui Navalnîi, o speranță a Rusiei a plecat. Acum, soția sa, Iulia, își plânge soțul care a îndurat trei ani de teroare în spatele gratiilor. Iată ce mesaj a transmis Iulia, la două zile de la decesul lui Alexei Navalnîi.

Citește și Trupul lui Alexei Navalnîi, păzit de poliție. Medicii nu pot face autopsia și nici nu îl pot preda familiei

Trecerea în neființă a lui Alexei Navalnîi a adus durere fără margini în rândul apropiaților săi, dar și a celor care îl considerau o speranță pentru Rusia, un om demn de a fi lider.

Soția opozantului de temut al lui Putin se simte doborâtă și nu își poate imagina că nu își va mai strânge soțul în brațe niciodată.

Au trecut două zile de la decesul lui Aleksei Navalnîi. Opozantul de temut al lui Valdimir Puțin a murit în închisoarea din Siberia.

Speranța Rusiei, o amintire de acum

O lume întreagă știe faptul că Aleksei Navalnîi a fost cel mai dur opozant intern al președintelui rus Vladimir Puțin.

Acesta a căzut inconștient și a trecut în neființă, în cursul zilei de vineri, 16 februarie 2024, după o plimbare în închisoare, unde își ispășea o pedeapsă de trei decenii.

Acum, la două zile de la tragedie, Iulia, soția sa, a publicat o primă fotografie pe internet, acolo unde și-a exprimat suferința așa cum a putut.

Partenera lui Aleksei Navalnîi a transmis și un mesaj emoționant alături de imaginea publicată în mediul online.

„Te iubesc!”, a scris Iulia Navalnîi, în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul ei.

Iulia și Alexei

La puțin timp după ce a aflat că soțul ei, Aleksei Navalnîi, a murit în închisoarea din Siberia, aceasta i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin.

Mai exact, această a cerut că Vladimir Putin să fie tras la răspundere pentru ce s-a întâmplat cu omul pe care îl iubea nespus, atât ea, cât și o țară întreagă.

„Vreau ca Putin și toți cei din jurul lui, prieteni, guvernul său, să știe că vor purta responsabilitatea pentru ceea ce au făcut țării noastre, familiei mele și soțului meu. Iar această zi va veni foarte curând.

Și vreau să fac apel către întreaga comunitate mondială, către toți oamenii din această sală, din întreaga lume, pentru ca împreună să ne unim și să învingem acest rău, să învingem regimul oribil care se află acum în Rusia.

Citește și Cozmin Guşă susţine că Alexei Navalnîi a fost ucis de „occidentali”. Analistul politic reia tema lansată de purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei

Atât acest regim, cât și Vladimir Putin, trebuie să poarte responsabilitatea personală pentru toate acele lucruri teribile pe care le fac țării mele, țării noastre, Rusiei, în ultimii ani”, a declarat Iulia Navalnîi, la conferința de la Munchen.

Spynews
Dacă stai la bloc, trebuie să știi că nu mai plătești această taxă
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
El e românul din Teleorman care și-a transformat curtea într-un paradis exotic. Are bananieri, dar și palmieri, iar locul arată incredibil
Capital.ro
Ungaria, OUT?! Decizia istorică se pregăteşte acum în Europa: Acţiuni reale
Playtech.ro
Legea e clară. Ce nu este obligată asociația de proprietari să facă, chiar dacă locatarii cer acest lucru UTILE
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Marea provocare a noii magistrale de mare viteză. Cum s-a lucrat la tunelurile feroviare de pe valea Mureșului VIDEO
Spynews
3 trucuri prin care să te răcorești pe timp de caniculă, fără aer condiționat. Puțini oameni știu că aceste sfaturi chiar funcționează
Spynews
Natura se dezlănțuie! Pe lângă codul roșu de caniculă, meteorologii anunță furtuni puternice cu grindină. Care sunt zonele vizate | FOTO
Evz.ro
Produse periculoase, retrase dintr-un supermarket cunoscut. Clienții, îndemnați să le returneze
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Cât a plătit Elena, soția lui Ianis Hagi, pentru rochia de mireasă? Preţ ameţitor pentru ţinuta făcută din dantelă 3D
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Alertă de vreme severă în România. Lista județelor afectate de Cod roșu de caniculă și furtuni violente
Capital.ro
Proprietarii de locuințe vor plăti ÎN PLUS. Obligația e trecută direct în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
63 de eurodeputați cer UE să deposedeze Ungaria de drepturile de vot
MediaFlux
UCRAINA ATACĂ RUSIA! NATO și-a dat ACORDUL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'