Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”

Florin Ristei se resimte după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Cei doi s-ar fi separat în urmă cu mai mult timp, după ce negresa a decis să se mute în Marea Britanie. Relația la distanță nu le-a priit, iar suferința și-a spus cuvântul asupra sănătății artistului român.
Filip Stan
19 feb. 2024, 10:28
Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”
Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”

Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu, lucru dezvăluit chiar de artist, care a explicat că partenera sa a plecat din țară, astfel că drumul lor nu a mai putut continua, dată fiind distanța.

Citește și: Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman. „Mamă! Bravo, Florin!”

Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman

Primele semne privind o posibilă separare a celor doi au apărut în urmă cu aproximativ două luni, când Naomi Hedamn a eliminat pozele cu ea și Florin Ristei de pe rețelele de socializare. După ce speculațiile au apărut și în presă, artistul a recunoscut că drumurile lor s-au separat, negresa luând decizia de a se întoarce în Marea Britanie. Din spusele lui Ristei, relația nu mai poate continua, chiar dacă încă păstrează legătura iar sentimentele încă sunt puternice.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

Mai mult, după ce a recunoscut că el și Naomi nu mai sunt împreună, Florin Ristei a ajuns la spital din cauza epuizării, semn că suferința și-a spus destul de dur cuvântul în ceea ce privește starea de sănătate.

„Era să moară. Acum și-a revenit e printre noi, e ok. Eu l-am sfătuit să mai pună un pic frână, pentru că sănătatea e cea mai importantă”, a afirmat Speak în emisiunea online pe care o are cu artistul, însă Ristei a venit imediat cu explicația:

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la Neatza, de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm Te cunosc de undeva. Apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie”, a mai adăugat Florin Ristei.

În momentul de față, Florin Ristei și Naomi Hedman au o relație la distanță, dar care este întreținută cu greu din cauza distanței și a mai multor factori ce nu țin de niciunul dintre ei. Timp de aproximativ 4 ani, cei doi au fost împreună  în permanență, ba chiar aveau și planuri mari de viitor, fiind de o bună perioadă logodiți.

Citește și: Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. „De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel”

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Donator de spermă din Olanda contestă documentarul „Bărbatul cu 1000 de copii”
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!