Momente groaznice pentru Nick Rădoi! Milionarul a fost diagnosticat cu cancer de colon. ”Dumnezeu mi-a dat ca să văd realitatea și ce e cel mai important. Regret că nu m-am rugat destul”

Momente groaznice pentru Nick Rădoi! Milionarul a fost diagnosticat, vara trecută, cu cancer de colon, în timpul unei operații de apendicită. Nick Rădoi a stat atunci opt ore în operație, după care au urmat trei luni de chimioterapie.
Filip Stan
19 feb. 2024, 13:21
Momente groaznice pentru Nick Rădoi! Milionarul a fost diagnosticat cu cancer de colon. ”Dumnezeu mi-a dat ca să văd realitatea și ce e cel mai important. Regret că nu m-am rugat destul”

Nick Rădoi este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. La vârsta de 63 de ani, milionarul a trecut prin cele mai groaznice momente din viața sa.

Citește și Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el. Îl cunosc foarte bine”

Nick Rădoi s-a stabilit în America, iar vara trecută a fost diagnosticat cu cancer de colon.

Afaceristul a fost la limita dintre viață și moarte, ceea ce l-a făcut să conștientizeze că sănătatea este mai importantă decât toate averile din lume.

Se pare că totul a început în luna august a anului trecut, atunci când acesta a acuzat dureri abdominale, după care a fost la un consulat la medicii din Mexic, țară în care locuia în acel moment.

La puțin timp i-au pus diagnosticul de apendicită acută și a fost băgat direct în operație. Odată cu intervenția de apendicită, milionarul a aflat că are o tumoră de 9 cm pe colon.

„Eu am dispărut din presă de un an de zile. Problema care a fost: eram în Mexic și a început să mă doară jos, în partea dreaptă, sub stomac. Aveam dureri mari, m-au dus am făcut o analiză, un CT, m-au băgat într-un tub, și diagnosticul lor a fost că am probleme cu apendicita.

Am fost de acord să fac operația aici, în Mexic. Operația era una simplă, am fost la un spital foarte bun aici, o doctoriță foarte bună, dar s-a întâmplat că, în timpul operației, nu a fost apendicita și a găsit o tumoare pe colon de 9 cm.

Doctora a sunat-o imediat pe fiica mea, care e doctor, și ea și-a dat acordul să-mi scoată tumora. Eu eram pe masa de operație, iar intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate”, a povestit Nick Rădoi, potrivit Click.ro.

După intervenția din Mexic, Nick Rădoi a fost adus de urgență cu un avion privat, în America, acolo unde a fost internat în spital și a urmat un tratament pentru cancer.

„Când eu m-am trezit din operație, după vreo 15 ore, fiica mea era deja la capul meu, venise de urgență de la Los Angeles. Situația s-a agravat, însă, după câteva zile, a venit și nevastă-mea, apoi și fiica mea cea de-a doua.

S-a desprins operația, înăuntru colonul s-a desprins, am făcut o inflamație foarte mare, iar decizia pe care am luat-o a fost să închiriez un avion privat și să plec în America”, a mai spus milionarul.

„Am mai avut încă câteva operații în America. Din august, timp de șase luni de zile, am fost în stare foarte gravă, nu puteam să mă mișc din pat. N-aș fi crezut că mai trăiesc!

Familia mea a fost lângă mine, copiii mei au stat zi și noapte lângă mine, și-au lăsat joburi, copiii acasă. Toți au fost lângă mine, și fosta mea soție. O iubire necondiționată, nu m-aș fi așteptat vreodată să fiu chiar așa de mult iubit!”, a mai spus milionarul.

”Dumnezeu mi-a schimbat viața”

Apoi au urmat trei luni de ședințe de chimioterapie, până când afaceristul a fost în afara oricărui pericol.

„Am început chimioterapia, trei luni am făcut. Ultimele teste au ieșit negative. Totul e bine acum, mă simt ok”, a mai povestit milionarul.

Astfel că, trecut prin toate aceste suferințe și momente grele, milionarul a realizat că, de fapt, Dumnezeu e cel pe care ar trebui să îl venereze.

„După întâmplarea asta, pot spune că Dumnezeu mi-a schimbat viața! N-am să pot uita niciodată puterea lui Dumnezeu care a fost asupra mea, și doctorii s-au mirat că m-am vindecat foarte repede.

Medicii prognozau ca termen de vindecare de la 10 la 12 luni, după cât de grav am fost. Ori, eu m-am vindecat în doar 5 luni! A șasea lună eram ok.

Eu viața am văzut-o complet diferit până la boala asta. Eram un om foarte puternic, nu am fost bolnav niciodată. Nu am știut ce-i aia operație, niciodată nu stătusem în spital.

Niciodată nu am știut cât de importantă e sănătatea! Mă stresam din probleme de astea de zi cu zi, de bani, de bussines. Acum, însă, sunt un alt om, iar lucrurile astea materiale, mă uit la ele ca și când nu există!

Citește și Iubita lui Nick Rădoi, probleme cu legea! Mădălina Apostol, cercetată penal după ce a comis un accident rutier, băută la volan!

Dumnezeu mi-a dat această schimbare in viața mea ca să văd realitatea și să văd că cea mai importantă e sănătatea. Dacă regret ceva din viața mea de dinainte e că nu m-am rugat destul și că nu am fost așa de apropiat de Dumnezeu cum sunt acum!”, a declarat Nick Rădoi.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'