Oana Matache, în lacrimi la Power Couple România, după ce a pierdut proba fetelor: „Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng”

Oana Matache a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut proba fetelor, în ediția din 19 februarie de la Power Couple România - La bine și la greu.
Alina Costache
19 feb. 2024, 22:04
Oana Matache, în lacrimi la Power Couple România, după ce a pierdut proba fetelor: „Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng”
Oana Matache, în lacrimi la Power Couple România - La bine și la greu

În ediția din 19 februarie de la Power Couple România, la proba fetelor, concurentele au fost provocate să schimbe o roată la 30 de metri înălțime, la o mașină suspendată pe o platformă deasupra mării.

Primul cuplu care a trecut prin proba de foc a fost cel format din Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi. În timp ce Oana se afla pe platformă, Radu a încercat să o ajute cum a știut mai bine, susținând-o de la sol.

Citește și: Power Couple România la înălțime. Se aruncă cu bani pentru fete, care trebuie să schimbe o roată la 30 de metri deasupra mării. O concurentă a fost oprită de Dani Oțil

„Of, Doamne, Doamne, Doamne, Doamne, mi se face rău doar când mă uit!”, a exclamat Siffredi, când a văzut cum iubita lui este ridicată deasupra mării.

„Te simți asa ca într-un rollercoaster”, a spus Oana Matache, în timpul testimonialului.

Ajunsă la 30 de metri înălțime, sora Deliei, care nu mai schimbase o roată până atunci, a avut parte de câteva dificultăți, pentru că nu a înțeles cum funcționează cricul. Din această cauză, vedeta a irosit câteva minute prețioase, cruciale în timpul probei.

„Să-mi bag picioarele dacă am văzut așa ceva!”, a exclamat ea, în timp ce încerca să-și dea seama ce trebuie să facă.

După aproximativ 4 minute, Oana a reușit să pună mașina pe cric, dar prezoanele roții i-au dat și ele bătăi de cap, pentru că nu se desfăceau. Aflat la sol, Radu Siffredi a încercat să-i dea indicații iubitei lui, în stilul său clasic, chiar dacă a promis că va fi mai calm.

„Cu picioru, dă-o-n morții ei! Hai mai repede, calcă-l! Foarte bine! Ăla-i!”, a țipat Siffredi.

Cu toate astea, Oana a apreciat că iubitul ei i-a indicat ce trebuie să facă în timpul probei.

„M-a ajutat foarte mult faptul ca mi-a confirmat fiecare pas pe care trebuia să-l fac” , a spus Oana Matache.

Chiar dacă mai aveau foarte puțin timp, Radu a sperat până în ultima clipă că partenera lui va reuși să schimbe roata: „Mi se pare că Oana în general este un om al surprizelor și, cine știe, poate în 20 de secunde pleca cu mașina aia de pe platformă”.

Stresat de timp, Radu Siffredi nu s-a mai putut stăpâni: Pune-o jos, dă-o-n morții ei. Pune-o jos, du-te ia roata”, a spus el, după ce Oana a reușit să dea jos roata cu pană.

Citește și: Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, desființează reality show-ul ”Power Couple”, la care participă fiica sa cea mică. ”Mă ia somnul. Nu mă mai bag, e problema lor”

Fetele au avut la dispoziție 12 minute pentru a schimba roata, dar la înălțime timpul părea că se scurge mai rapid: „Acolo sus, în toată hărmălaia aia, s-a simțit ca și cum au trecut 3 minute, jur”, a spus Oana.

Din păcate pentru echipa Matache – Siffredi, timpul s-a scurs fără ca roata să fie schimbată, cuplul pierzând proba și implicit suma investită.

„Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng”, a spus Oana în lacrimi, după ce a pierdut proba de la Power Couple România.

„Te iubesc mult, e ok”, a încercat Radu să o încurajeze.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Salvamontiștii au intervenit în 20 de cazuri de urgență în ultimele 24 de ore
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!