Anamaria Ionescu, pachet de nervi la Power Couple România. Aproape că și-a luat soțul la bătaie: „Chiar nu sunt violentă, pe cuvânt”

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a avut o reacție neașteptată în timpul probei de la Power Couple România.
Alina Costache
19 feb. 2024, 23:53
Anamaria Ionescu, pachet de nervi la Power Couple România. Aproape că și-a luat soțul la bătaie: „Chiar nu sunt violentă, pe cuvânt”
Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, a răbufnit în ultima probă de la Power Couple România

În ediția din 19 februarie de la Power Couple România fetele au avut de schimbat o roată de mașină în condiții foarte stresante. Platforma pe care se afla mașina a fost suspendată la 30 de metri deasupra mării, iar concurentele au dat tot ce au putut pentru a duce proba la capăt.

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, a rămas uimită atunci cînd a văzut unde se află mașina căreia trebuie să-i schimbe roata: „Nu există așa ceva. Vai de capul meu! Eu trebuie să mă urc acolo?”.

Citește și: Oana Matache, în lacrimi la Power Couple România, după ce a pierdut proba fetelor: „Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng”

„Hai măi că tatăl tău a avut vulcanizare!”, a spus Tudor, încercând să o încurajeze. „Mulțumesc, Tudor, nu mai spune asta că o săr râdă lumea de mine”, a spus Ana amuzată.

Odată ce mașina a îneput să urce la înălțime, Ana s-a panicat și a început să se roage: „Doamne ajută, Doamne, te rog, Doamne ajută. Tatăl nostru care ești în ceruri”.

Ajunsă la înălțime, a luat din portbagaj roata, cricul și cheia, fără să piardă nici o secundă. Concurenta a trecut la desfacerea prezoanelor, dând dovadă de multă dexteritate, știind exact cum se face de la părinții ei.

După ce a slăbit prezoanele, Anamaria a scos roata și a luat-o pe cea de rezervă, dar, chiar dacă se descurca foarte bine, Dani Oțil a dat semnalul și a oprit proba brusc.

„Voi fi nevoit să opresc proba pentru că ne lipsește un pas foarte important”, i-a spus prezentatorul lui Tudor.

„Ana ai folosit cricul până acum? L-ai scos din portbagaj? Îmi pare rău, asta duce la anularea probei. Te poți întoarce în mașină. Te aducem înapoi. Îmi pare rău”, a mai spus Dani.

Citește și: Eliza Natanticu a făcut twerk la 30 de metri înălțime, la Power Couple România: „Am sărit cu toate formele pe ele”

Tudor nu înțelegea ce se întâmplă, iar Ana a rămas fără cuvinte înainte de a răbufni și de a lovi cu pumnii în volanul mașinii: „Vai nu pot să cred cât de dobitoacă sunt! Puteam s-o fac!”, a spus ea, începând să plângă.

Ajunsă la sol, Ana a sărit în brațele lui Tudor, spunându-i că ar fi putut să ducă proba la capăt. Supărată că a uitat de cric, concurenta nu s-a putut opri din plâns, ba chiar și-a lovit soțul cu palma peste picior.

„Chiar nu sunt violentă, pe cuvânt”, a spus ea.

După ce a aflat că a piedut 601 euro, Tudor a încercat în continuare să o încurajeze: „Nu contează, recuperăm, i-am pierdut, nu e ca și cum…”

„Mâine, treci, te tai pe burtă dacă nu!”, a strigat Ana plină de nervi .

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!