Anamaria Prodan susţine, în felul ei, egalitatea: „Tu muncești şi-ţi cumperi o Dacie, eu un Ferrari, tot acolo suntem”

Impresara a dezvăluit recent cât de mult muncește pentru ce are. Spune că se trezește zilnic la șase dimineața, iar noaptea doarme doar câteva ore. "Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat".
Filip Stan
20 feb. 2024, 16:55
Anamaria Prodan susţine, în felul ei, egalitatea:

Anamaria Prodan a vorbit despre diferențele sociale din ziua de astăzi și despre perspectiva sa asupra acestor lucruri.

Anamaria Prodan s-a bucurat dintotdeauna de o situație bună materială, iar în prezent, impresara duce o viață de lux, fără griji din punct de vedere material sau preocupări legate de ziua de mâine. Cu toate acestea, vedeta susține că opulența și lucrurile pe care le deține nu o fac cu nimic mai specială față de restul persoanelor. Toți suntem la fel, susține fosta soție a lui Reghe, care spune că toți oamenii muncesc pentru a-și permite cel mai scump lucru potrivit veniturilor sale.

Citeşte şi: Liam Reghecampf a crescut şi este mai fericit ca niciodată. Cum arată acum copilul lui Reghecampf şi al Corinei Caciuc FOTO

„Între noi nu e diferență, între noi oamenii. Diferența este numai faptul că eu fac mai mulți bani decât tine, dar cheltui mai mult decât tine, pentru că trăiesc la un nivel care cere acest lucru. Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot, dar eu dacă trag linie tot acolo suntem, cu diferența aia, eu mi-am luat ceva mai scump cu banii mei, tu la fel, deci amândoi la fel. Înțelegi? Despre asta e vorba, simțim la el, și bucuriile, și necazurile.”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podacastului realizat de Vadim Cușnir.

Anamaria Prodan a dus-o pe fiica sa la medicul estetician. Ce intervenţie şi-a făcut Sarah Dumitrescu
Tot în cadrul aceluiași podcast, Anamaria Prodan povestește cum a fost deseori întrebată despre motivele pentru care vrea să-și mai refacă viața la vârsta de 51 de ani. Astfel, oamenii au nevoie constant de dragoste, este ea de părere, indiferent de experiența de viață sau de reușitele profesionale.

„Niciodată nu este vina exclusivă a femeii sau a bărbatului, întotdeauna este comună. Foarte multă lume mă întreabă care a fost vina mea, și eu știu și mi-am asumat-o, dar femeia fără bărbat nu este completă, Dumnezeu i-a lăsat ca un cuplu și așa trebuie să moară. Datoria femeii este să-și ajute bărbatul. De aia când te duci la Biserică în fața lui Dumnezeu spune „La bine și la greu împreună.”

Toată lumea mă întreabă ce nevoi mai am eu să mă mărit, să am bărbat, am copiii mari, am tot ce vreau. Nu, nu ești complet ca om, nici ca femei, nici ca bărbat.”, mai spune ea.

Ce avere a făcut Anamaria Prodan de pe urma fotbaliștilor

Cunoscutul agent de jucători Anamaria Prodan a dezvăluit ce procent oprește din contractul fiecărui fotbalist pe care îl reprezintă. Impresarul în vârstă de 50 de ani are un portofoliu vast de jucători, iar fiecare dintre aceștia cedează un procent din salariul pe care îl încasează. Fotbalistul de pe urma căruia Anamaria Prodan s-a umplut de bani este Nicolae Stanciu, care și-a petrecut întreaga carieră la un nivel financiar ridicat.

Anamaria Prodan îi oprește fiecărui fotbalist pe care îl impresariază un procent din contractul pe care acesta îl are la echipa de club. Cel care i-a adus cei mai mulți bani agentului de jucători este Nicolae Stanciu, în prezent în Arabia Saudită. O proporţie nu mai mică de 10 la sută din salariul fiecărui jucător manageriat de Anamaria Prodan ajunge în conturile impresarului.

„Perla coroanei mele este Nicușor Stanciu. E, de fapt, perla coroanei fotbalului românesc. Normal, noi suntem împreună de atâția ani, cât de mult s-a ridicat el, m-am ridicat și eu. În general, eu iau 10% din contract. Nu am să vorbesc niciodată, nu o să spun cât am făcut”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

„Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România care ascunde un secret întunecat. Aici, mai mulți oameni au fost aruncați de pe stânci
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Zodiile care vor avea bani, vacanțe și noroc în dragoste. Le merge mai bine ca oricând
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Statul taie banii. N-ai dreptul să refuzi inspecția. Nu mai primești niciun leu un an întreg
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ucrainenii capturează 2.000 de prizonieri ruși în regiunea Kursk
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...