Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura: „Mă preocupă un singur lucru. Să conving 10 milioane de români care nu se duc la vot”

Florin Călinescu vrea zece milioane de voturi. Actorul e hotărât să candideze și și-a anunțat intenția. Cât despre Iohannis, Călinescu spune că va rămâne într-un con de umbră după ce își va încheia mandatul.
Filip Stan
21 feb. 2024, 09:20
Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura:
Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică

Florin Călinescu a anunțat că va reveni în politică din acest an. Pe rețelele de socializare, fostul jurat de la Românii au talent a scris un mesaj surprinzător pentru fanii săi. Inițial, s-a zvonit că ar fi susținut de formațiunea AUR, însă actorul a precizat că este vorba de un nou partid politic.

Marţi, Florin Călinescu a vorbit din noiu despre candidatura sa la viitoarele alegeri din acest an. „Mă preocupă un singur lucru. Să conving 10 milioane de români care nu se duc la vot. Vreau să vorbesc unora care nu se confundă cu această ofertă politică. Deci nu diluez nimic, ba chiar aduc vreau să aduc o masă de votanți în plus. Dacă ăștia o țin așa cu Firea și cu Nicușor Dan și cu tânărul Burduja, săracul e ca o oaie când face doi-trei miei, unul nu ajunge la țâță, n-are cum să bată măr pentru că PSD este un electorat disciplinat. O să voteze pe cine le spune partidul”, a spus Florin Călinescu la Realitatea PLUS.

Călinescu îi prevede un viitor sumbru președintelui Iohannis după încheierea mandatului:

„Actualul președinte va fi unul dintre cei mai anonimi cetățeni. Nici nu știu dacă va mai fi văzut. Că și așa n-a fost văzut în România”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu, anunț important pe rețelele sociale. Actorul se pregătește să revină pe scena politică. Ce partid va alege

Actorul Florin Călinescu a transmis, duminică seară, pe rețelele sociale, că are de gând să se implice din nou în politică! Se pare că acesta vrea să revină într-un nou partid.

Citește și Florin Călinescu și-a planificat moartea în detaliu. „O să fac un show în care să mor în direct”

Anunțul vine chiar din partea actorului, care a transmis pe rețelele de socializare vestea.

Florin Călinescu și-a exprimat inițiativa de a se implica din nou în sfera politică, după ce au existat zvonuri că ar putea adera la AUR, însă acesta a anunțat că este interesat de un partid nou.

Pe pagina sa de Facebook, actorul a transmis că va lua în considerare implicarea în politică, dar cu o condiție, și anume, susținerea din partea publicului.

Florin Călinescu a subliniat că este vorba despre un partid complet nou și a cerut părerea fanilor săi în acest sens.

„Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a anunțat Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

În comentarii, unii români i-au transmis deja că îl vor susține, în timp ce alții au fost sceptici cu privire la partidul din care va face parte.

„Eu votez garantat”, a scris cineva.

„Deci, vreți să îl votați doar pentru că este o vedetă. Îl votați chiar dacă reprezintă un partid antieuropean?”, a răspuns cineva comentariului anterior.

Ulterior, Florin Călinescu a răspuns în secțiunea de comentarii: ”Nu este cazul”.

Ofertat de partidele importante din România

În trecut, Florin Călinescu ar fi primit oferte de la mai multe partide importante din România, cum ar fi PSD, PNL, USR, AUR și UDMR, însă este hotărât să aleagă cu atenție opțiunea sa politică viitoare, ținând cont de opinia publică.

Călinescu a deținut anterior funcția de președinte al Partidului Verde începând cu 2019, doar că implicarea sa politică s-a concretizat cu o prezență modestă la alegerile pentru primăria Bucureștiului, unde a obținut aproximativ 2% din voturi.

„Mulțumesc echipei Partidului Verde pentru București și sectorul 1. Pentru entuziasm și munca. Puteam spune că rezolvăm totul. Ar fi fost o minciună. I-am lăsat pe alții să o facă. Noi nu promitem ceva anume dar vom încerca să rezolvăm cât mai mult.

Citește și Florin Călinescu a avut o formă grea de cancer. „Dacă nu era tratat, ajungea până la creier”. Soţia îndrăgitului actor, răpusă de aceeaşi boală cruntă

Mulțumesc și celor din țară din Partidul nostru și tuturor celor care ne-au arătat prețuirea lor. Suntem la început. Suntem un partid suta la suta european și o mie la sută romanesc! Voi reveni cu detalii din campanie zilele următoare”, spunea Călinescu în 2020, într-o postare tot pe Facebook.

În urmă cu mai bine de 4 ani, Florin Călinescu anunțat că a renunțat la televiziune și s-a mutat la țară. Actorul era jurat la emisiunea Românii au talent, dar a ales să se retragă la casa părintească de la țară, unde are grijă de mica sa ferma de animale.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele’, a spus, recent, Florin Călinescu.

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, spunea el despre plecarea din PRO TV.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Românii, chemați la oaste. Mesajul este clar
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Dentista din Brăila își cunoștea presupusul ucigaș! Mama bărbatului a făcut dezvăluiri inedite + unde s-ar fi aflat el când
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bruce Springsteen devine oficial miliardar la 74 de ani
MediaFlux
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'