Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”

Ajunși înapoi în vila din Malta, după proba băieților, Dani i-a așteptat pe concurenții de la Power Couple România pentru a anunța care este prima echipă propusă spre eliminare.
Alina Costache
21 feb. 2024, 00:41
Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”
Roxana Blenche și Cătălin riscă eliminarea de la Power Couple România

Potrivit clasamentului și implicit, a investițiilor făcute de partenere, cuplul care a rămas cu cea mai mică sumă de bani la Power Couple România este cel format din Roxana Blenche și Cătălin. Potrivit regulamentului, cei doi sunt primii propuși spre eliminare pentru că nu au reușit să se claseze pe primele locuri ale probei „Fericirea are chipul tău”, din ediția din 20 februarie, pierzând o sumă importantă de bani.

„Cei care după probele individuale, proba fetelor și proba băieților, au cei mai puțini bani în pușculiță, sunt cei care intră propuși la eliminare”, le-a spus Dani Oțil.

Citește și: Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

„Ne-am decis să fim consecvenți și, nu știu dacă ai văzut, în primul ciclu am avut locul 8, după care locul 7, acum locul 6, încet, încet” a spus Radu Siffredi amuzat, ținând cont că s-ar putea ca mâine să fie pe ultimul loc dacă nu vor câștiga.

„În cazul în care toată lumea ar fi câștigat proba, noi am fi fost pe ultimul loc ca investiție”, a adăugat Lizi, soția lui Cosmin Natanticu.

„Dar, dacă cumva Oana și Radu câștigă din nou și Roxi, Cătă pierd cumva proba, o să intre Roxi, Cătă cu Ana și cu Tudor”, a realizat Emi de la Noaptea Târziu.

Anamaria Ionescu și Tudor de la Fly Project au povestit că sunt foarte motivai să câștige, dar că nu și-ardori să le facă rău celorlalte cupluri.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

După ce Dani Oțil a părăsit vila Power Couple din Malta, concurenți au încercat să-și dea seama ce se va întâmpla la proba de cuplu.

Roxana Blenche și Cătălin sunt motivați să câștige: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor, mâine rupem pe genunchi, mâine scoate tot din noi și uită-te la mine acum, mai ales dacă e probă fizică”, i-a spus Roxana soțului ei.

Cătălin spune că el și Roxana nu joacă cu arme albe și că vor face tot ce le stă în putință pentru a nu rămâne în continuare pe ultimul loc.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!