Zodiac chinezesc: Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie

A doua jumătate a anului poate apela la partea ta de pacient, dar rămâi cu ea. Există un plan cosmic care se desfășoară pentru tine în culise și asta face parte din schema respectivă.
Alina Costache
21 feb. 2024, 23:30
Zodiac chinezesc: Cele mai NOROCOASE zile ale Noului an al DRAGONULUI DE LEMN pentru fiecare zodie

Zodiac chinezesc 2024. Vânturi de schimbare sunt asupra noastră în acest An Nou Chinezesc 2024! Și chiar dacă salutăm noul An Lunar al Dragonului cu urări și salutări călduroase, cineva se întreabă – vor avea noroc semnele zodiacale chinezești în acest an? Să aruncăm o privire la înțelepciunea colectivă înainte de a ajunge la horoscoapele norocoase pentru 2024.

Desigur, marele noroc poate atrage adesea răufăcători și prieteni falși. Asta nu ar trebui să te sperie ca să te implici cu această forță pentru o schimbare puternică. Pentru a contracara, tot ce ai nevoie este un puternic sentiment de sine și abilitatea de a spune nu. La urma urmei, cultivarea acestora în sine este întotdeauna o binecuvântare.

Zodiile care își găsesc adevărata fericire în următoarele 3 luni. Doar patru nativi vor avea norocul de partea lor
Acum, să ne concentrăm pe cele mai norocoase zile ale fiecărei zodii chinezești din Anul Nou Lunar al Dragonului 2024.

Zodiac chinezesc 2024. Şobolan
Cele mai norocoase zile: 22 februarie, 14 august, 16 septembrie

Șobolan, în timp ce salutați Anul Lunar al Dragonului, asigura-te că faci un ritual de manifestare în primele două săptămâni pentru a-ti expune dorințele și speranțele pentru acest an în univers. Norocul tău depinde de asta! Odată ce ai făcut acest lucru, relaxeaza-te. Soarta va găsi o modalitate de a-ți aduce dorințele la tine.

Pentru unii dintre voi, norocul vă va ghionta în timp ce dormiți. Deci, ținerea unui jurnal de vis poate fi la îndemână. Te va ajuta să iti amintesti mesajele. În cele din urmă, energia generală care înconjoară norocul pentru tine în 2024 este strâns legată de munca de planificare și pregătire pe care o faci în toate domeniile vieții.

Zodiac chinezesc 2024. Bivol
Cele mai norocoase zile: 3 martie, 30 septembrie, 15 octombrie

Bou, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 este foarte puternic. Orice ți-ai propus este posibil anul acesta. Așa că nu te ghici. Dacă cei negativi încearcă să „te coboare” din cauza nesiguranțelor lor, aminteste-ti că este o proiecție a eșecurilor lor.

Cu cât te înclini mai mult în puterea ta în acest an, cu atât norocul tău va fi mai puternic. Așa că continuă să-ți perfecționezi stima de sine (și îmbracă-te cu încredere). Magia lumânărilor va fi un instrument puternic pentru manifestări pentru tine în acest an, datorită acestei binecuvântări cosmice de foc.

Zodiac chinezesc 2024. Tigru
Cele mai norocoase zile: 2 aprilie, 1 noiembrie, 19 decembrie

Tigru, norocul tău este puternic la începutul Anului Lunar al Dragonului. Cei mai mulți dintre voi veți vedea acum roadele muncii voastre din anii precedenți ajungând la un punct maxim. Este timpul să vă relaxați și să vă bucurați de aceste binecuvântări! Dacă ești un influent al rețelelor sociale sau ai o carieră în fața publicului, așteaptă-te să treci de nivel sau să experimentezi o mulțime de avantaje acum.

Horoscop 22 februarie 2024. Se deschide portalul numerologic magic 222. Ce mesaje divine primim
A doua jumătate a anului este ceva mai puțin strălucitoare pentru tine din punct de vedere al norocului. Încă iti poti face norocul prin legea atracției și cu ritualuri de manifestare. Nu uita: dacă crezi că poti, poti. Dacă crezi că nu poți, nu poți.

Zodiac chinezesc 2024. Iepure
Cele mai norocoase zile: 21 august, 26 septembrie, 1 ianuarie (2025)

Iepure, din moment ce 2024 este din punct de vedere tehnic anul Dragonului, cu Anul Iepurelui care se încheie la începutul lunii februarie, s-ar putea să simți o scădere în norocul tău pe măsură ce lunile trec. Totul este relativ, într-adevăr. Așa că concentrează-te pe binecuvântările pe care le-ai cules anul trecut și găsește modalități de a le construi pe acestea anul acesta. Norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 te va ajuta să faci acele schimbări trepte cu succes.

A doua jumătate a anului poate apela la partea ta de pacient, dar rămâi cu ea. Există un plan cosmic care se desfășoară pentru tine în culise și asta face parte din schema respectivă. Atâta timp cât rămâi liniștit, vei fi de aur.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!