VIDEO Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam. Manelistul, aflat într-o stare deplorabilă, aproape a căzut din picioare la un eveniment: „Ăsta s-a făcut parizer”

Celebrul Dan Bursc a fost filmat la un eveniment la care a fost invitat să cânte în timp ce își pierde echilibrul și este cărat pe brațe de alți doi bărbați.
Irina Dumitrescu
22 feb. 2024, 20:58
VIDEO Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam. Manelistul, aflat într-o stare deplorabilă, aproape a căzut din picioare la un eveniment: „Ăsta s-a făcut parizer”
Dan Bursuc, cărat pe brațe de la un eveniment

Dan Bursuc a fost filmat într-o stare complet neașteptată. În timp ce cânta, manelistul dădea semne că nu se simte bine, pentru că abia se ținea pe picioare. În încercarea de a-și păstra echilibrul, celebrul impresar încearcă să se sprijine de cei din jurul său.

Mai mult, Dan Bursuc pare că abia poate lega două cuvinte, citește versurile melodiilor de pe telefonul altui bărbat și, ducând microfonul la gură, încearcă să atingă notele corecte, dar vocea îl trădează. Un alt semn că acesta nu se simțea deloc bine.

Citește și: Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

După ce mai face două dedicații, pentru că își dă seama că nu este coerent, îi pasează microfonul altei persoane și se retrage. În acel moment, manelistul își pierde echilibrul, dar este prins de un membru al trupei. Într-un final, acesta este cărat pe brațe de doi bărbați.

Imaginile au ajuns virale pe Tik Tok, iar internauții nu l-au iertat, mai ales pentru că, în trecut, acesta a râs de colegul lui de breaslă, Florin Salam.

@bogdan.11.08_ dan bursuc dorgat facut praf #valispaidar #danbursucmusic #danbursuc #florinsalam #foryou #for #tiktok #fyp #fypシ #lautari #manele #❄️ ♬ Instrumentala Criminala 3 – Samu De Aur

Citește și: Cum își educă Dan Bursuc copiii. „Tăticul maneliștilor” le este alături necondiționat: „Nu vreau să fie speriați, le sunt prieten”

„A băut poate un pahar de vin, macim. Restul e de la oboseală, drumul lung…”/ „A comentat de Salam, nu știu de câte ori a ajuns Salam să fie cărat pe brațe”/ „Râdeau de Salam, niciodată nu a fost Salam așa să cadă din picioare”/ „Bursuc, dă-ți cu reveneală că te vede Salam”/ „Ăsta s-a făcut parizer”/ „Bursucule, marfa din America e d-aia din Columbia, te-a spart”/ „Aoleu, ce bine merge pe picioare Bursuc”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România, la jumătatea mediei europene în privința polițelor de asigurare
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?