Seara eliminărilor la Survivor All Stars. Ce Faimos a părăsit competiția joi, 22 februarie: „Pierd intenţionat!”. Scandal uriaş între Jador şi Jorge

Seara eliminărilor la Survivor All Stars. Cu fiecare etapă, concurenții rămași în joc demonstrează că sunt capabili să se adapteze oricăror condiții pentru a rămâne în show cât mai mult. Faimoșii și Războinicii continuă lupta atât pe traseu, cât și aprigele discuții din camp.
Alina Costache
22 feb. 2024, 22:15
Seara eliminărilor la Survivor All Stars. Ce Faimos a părăsit competiția joi, 22 februarie:
Seara eliminărilor la Survivor All Stars

Seara eliminărilor la Survivor All Stars. ”Cea mai importantă victorie de când a început”, a spus Alex Delea la finalul jocului pentru Imunitate, câștigat de tribul său. Și Ștefania Ștefan, cea care a închis scorul, a ținut să precizeze că ”a fost cea mai mare presiune pe mine”.

Citește și: Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor. Despărțirea pare definitivă

Seara eliminărilor la Survivor All Stars

Vizibil dezamăgiți, Faimoșii și-au acceptat înfrângerea, iar Moroșanu a simțit nevoia să facă o completare extrem de dură: ”Jocul ăsta trebuia să fie al nostru, nu avem nicio scuză. Capul jos, joc de glezne”.

Cu gândul deja spre nominalizările care vor urma astăzi, membrii tribului roșu au mers la Imunitatea personală, acolo unde în premieră s-a impus Ana Porgras. Din păcate, Faimoșii vor pierde din nou jocul pentru imunitate, iar în consiliu vor fi propuse pentru duelul eliminatoriu Alexandra Ciomag și Maria Lungu.

Dintre cele două, concurenta care nu va reuși să treacă de proba duelului eliminatoriu va fi Maria Lungu, spre surprinderea multora din tabără, dar și din tabăra opusă. Asta în condițiile în care Maria Lungu era destul de vocală și nu pe placul tuturor.

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Faimoșii pierd și în această săptămână jocul pentru imunitate și, după un duel cu Alexandra Ciomag, Maria Lungu va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”, apare pe Instagramul Viperele Vesele.

Părerea mea este că pierd intenționat și asta trage foarte mult în jos echipa. Eu îi știu pe Războinici, fizic, nu sunt mai puternici decât Faimoșii. Sunt bine și psihic, nu mai e nimic în fața mea. A început să-mi placă rău de tot Survivorul„, a spus Maria Lungu, înainte să afle că va fi eliminată.

Reacțiile concurenților care au schimbat tabăra

Alianțele create sunt acum puse la încercare, după ce în ultimul Consiliu Tribal au avut parte de vești la care nici nu s-ar fi gândit vreodată. Unii concurenți au ajuns în echipa adversă și nu se știe cât timp vor rămâne acolo. Mai mult, s-au integrat destul de bine și pare să le placă.

Mă simt mai bine la Războinici. Aș vrea să nu ma extaziez prea tare”, spune Jorge după prima noapte petrecută în tribul albastru. În ciuda unei prime seri dificile în care ploaia îi va chinui tare pe concurenți, fostul Faimo admite că unitatea echipei în care a ajuns este vizibilă și că simte că, în sfârșit, individualismul s-a dus.

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu recunoaște că încă este șocat de schimbarea prin care a trecut: ”Nu credeam că se poate întâmpla vreodată”, în timp ce Zanni subliniază că îl vede deja diferit pe fostul membru din tribul Războinicilor: ”E spășit, a intrat între adevărații lei”. Și Maria Lungu se simte mult mai relaxată și pare că și-a găsit locul: ”Când mă trezesc în echipa Faimoșilor, sunt foarte fericită. Soarele strălucește altfel”.

 

Scandal de proporții la Survivor All Stars: Jorge și Jador și-au aruncat cuvinte dure

Tensiunile ating cote maxime la Survivor All Stars. Jador a răbufnit la adresa lui Jorje, după ce artistul a plecat la echipa Războinicilor. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

Cele două echipe s-au luptat pentru a câștiga o masă copioasă. Din nefericire, echipa Faimoșilor a pierdut, lucru care l-a enervat la culme pe Jador. Artistul nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Jorje, care a renunțat la tabăra Faimoșilor pentru echipa Războinicilor.

Jador: „Să știi că din partea asta, de la Faimoși, pari mai bătrân, acolo la Războinici, nu știu cum, m-am uitat la tine zilele trecute. Pari mai bătrân, ai riduri. Lasă-mă să vorbesc cu băieții, ești de pe vremea comunismului, eu mă hrănesc cu carne

Jorge: Vă spun eu ce face acum, el se hrănește cu energia victoriei noastre.

Jador:  Îmi place de tine, business și turism ai făcut. Bravo! Băi, băiatule, deci ai o inteligență de îmi vine să mă duc la baie.

Jorge: Tu te alimentezi acum cu victoria noastră și vrei să ne faci pe noi să ne simțim prost că ești tu tare. Nu ești atât de tare Jador, stai liniștit.

Jador: Lasă că ești tu mai tare, de fapt, la 42 de ani nu cred că mai e tare, e moale.

Jador: „Minte de îngheață apele”
Jador: Cumva, a ales echipa războinicilor, în timp ce el a stat cu noi o lună de zile în aceeași baracă. Dacă altcineva nu o spune, eu trebuie să o spun. A stat cu noi în aceeași baracă și după aceea a ales echipa Războinicilor, doar ca să mai stea în această competiție. Îl respect, îmi place de el cum cântă, are niște calități foarte mișto, dar cineva trebuie să o spună că minte mult, iar eu sunt acela. Minte de îngheață apele.

Jorge: Nu îmi dau seama cu la ce se referă Jador.

Jador: Îți spun și cu ce ai mințit prima dată. Ai spus că ești grec.

Jorje: Sunt jumătate grec, jumătate bulgar, sunt makedon, aromân. Sunt makedon, Jador

Jador: Mai am câteva. După ce ai venit de la spital, i-ai dat orezul tău lui Zanni, dându-te bine pe lângă el, cumva, să te ia sub protecția lui.

Jorge: Spre deosebire de tine, eu i-am dat coechipierului meu, tu i-ai dat Mariei Lungu, care era în cealaltă echipă.

Jador: Are 42 de ani, să-i fie rușine, este de-o seamă cu mama. Să-i fie rușine că minte de îngheață apele. Din respect pentru vârsta ta, nu ți-a spus nimeni nimic, dar eu ți-o spun. Ar trebui să-ți fie rușine că ai o carieră. Te ascunzi după un curaj pe care nu-l ai.

Jorge: E foarte ușor să judeci pe cineva, e cel mai ușor să dai în cap cuiva, este cel mai ușor să faci rău, dar este foarte greu să faci bine

Jador: Soția lui, dacă asculți, spune-i că minte. Are 42 de ani și minte, nu mai ai 25 de ani ca mine.

Jorge: Sunt într-o echipă în care câștigăm și te frustrează faptul că dau tot cum am dat și la Faimoși, am dat tot, am dat suflet, am muncit , am adus lemne, tu nu ai făcut nimic, nu-mi spune tu mie că sunt mincinos când tu ai fost o putoare și ai stat cu fundul pe lemnul ăla pe car eu cu Moroșanu și cu Tiji l-am muncit, iar acum, pentru faptul că eu sunt în echipa Războinicilor și câștigăm  este frustrarea ta, vrei să-mi denigrezi imaginea spunând că eu sunt mincinos. Să-ți fie rușine, Jador. Ce vrei de la mine? Judecă-mă cât vrei. Tu încerci să manipulezi lumea.

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Complot Iranian Vizat Asasinarea Lui Trump: Secret Service sub Critici După Atacul Recent
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'